- 24 Şubat 2014
- 613
- 354
- Konu Sahibi dishekimim
Merhaba arkadaşlar. Ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Ergenlik döneminden beri yani yaklaşık 5-6 yıldır göğüslerimin küçük olmasından yakınıyordum. Tabi ki her zaman yetinmeyi bildim, eli kolu bacağı olmayan insanlar da var.. O yüzden her zaman şükrettim. Fakat kadın olmak.. Göğüs bir kadın için olmazsa olmaz bir şeydir. Eğer ki maddi imkanlarımız el veriyorsa bu işlemin en erken zamanda yapılması taraftarıyım. İleride evlendikten sonra yaptırmaktansa şimdi yaptırmak,baba ocağındayken bu sıkıntıları çekmek daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. Ameliyatıma tam 2 gün kaldı,cumartesi sabah ameliyatım gerçekleşecek.Perşembe günü kan tahlillerimi yaptırmaya gidiyorum yani yarın. Ben bu konuyu ameliyat olmadan önce açtım çünkü şu anda sitede ameliyat olmak isteyen,bunun için araştırmalar yapan arkadaşlarımız çok.Onlara ameliyat öncesi dönemde yaşananlar için de yardımcı olmaya çalışacağım. Aklınıza ne gelirse sorabilirsiniz. Burayı güncel tutmaya çalışıp her gün ama her gün gelişmeleri yazacağım ve ameliyat olmamış arkadaşlarımıza bile bu sayede bu süreci yaşamış hissi vereceğim.Bu sayede onları da aramıza katabiliriz öyle değil mi? Desteklerinizi bekliyorum. Hepinize sağlıklı günler. Sorularınıza içtenlikle cevaplayacağım.
Son düzenleme: