Merhaba, görünürde hiçbir sorunum yoktu ancak artık gözüme çok büyük gelmeye başlamıştı. Eşim de çok doğal görünmesine rağmen yapay bulduğunu söylüyordu. Zaten kendi meme dokum da vardı bu sebeple çıkarma kararı aldım. Ancak görünürde sorun yok gibiyken çıkarınca gördüm ki yıllarca üzerimde hissettiğim yorgunluk aslında bunlardanmış. Size ne kadar dinç hissettiğimi anlatamam. Yüzümde çok garip biçimde şişlikler oluşmuştu son yıllarda ödem desem değil kilo desem değil. İmplantlar çıkarıldıktan sonra bir anda yüzüm düzeldi. İmplant hastalığını duymuştum ama araştırmamıştım. Yıllardır kullandığım için de hiç olumsuz bir şey düşünmedim ve bazı durumları kendime ait sanıyordum. Oysa ben kronik bir yorgun değilmişim meğerse, enerjimi düşüren şey implantlarmış. Bakın yemin ediyorum hiçbir şey yapmaya güç bulamıyor hemen uzanmak için yatak arıyordum fakat şimdi öyle dinç öyle hareketliyim ki hiç önceki yorgunluğu hissetmiyorum. Ruh hali değişiklikleri de oluyormuş implant hastalığında, o da bariz vardı ama şu an yok. Yapacak olan yine yapacak ben yapmayın diyemem çünkü bana da biri dese dinlemezdim yaptırırken :) ancak lütfen belirtileri takip edin, nihayetinde yabancı bir madde koyuluyor. Hiçbir şey ruh ve beden sağlığımızdan daha kıymetli değil. Büyük memeli ama ruhu sıkışan bir kadın olmaktansa küçük memeli ruhu özgür kadın olmak çok çok daha iyi. Hem 30’lu yaşlardan sonra iri meme yaşımızı otomatik olarak daha büyük ve hantal gösteriyorken ben şimdi 20’li yaşlardaki o dinç görüntüye yeniden sahibim çok şükür. Giydiğim şeyler daha çok yakışıyor. Çok çok iyi hissediyorum.