Bu iki cerrah hakkinda bie fikrim yok ama Cem Payasliya bakmani oneririm, cok basarili kesinlikle
bende görkem çalışkana oldum bugün 14,günüm ama senin söylediğinin aksine okadar ilgisiz davranıyorki binn pişman oldum onu tercih ettiğim içinKızlar ben OP DR görkem çalışkana yaptırdım 6 gün önce böyle ilgili bir doktor görmedim
1 gün yatış verdi ameliyatı ata sağlık da yapıyor yarım saatte bir ağrın var mı diye gelip ilgilendiler çok memnunum sonuçtan da
Ertelemeyin kesinlşkle
Soruların olursa her soruya cevap verebilirim çok taze çünkü :))[/QUOT
bende hem kanama oldu hemde sarı sıvı geldi iltihap gibi sendede oldumu.? bugün 14,günüm çok kaşınıyor yara yerleri geriliyor çok ve hala tam dik duramıyorum
300cc hıgh profile takıldı şu an iyiler şişlikleri indi baya ama inşallah daha fazla inmez şuan iyi boyutları. hatta bir tık büyük bile olabilirmiş sanki. o çizim programı aldatıyor ya insanı, orda 325cc koyunca dev gibi oldu mesela 300cc tam istediğim büyüklükte göründü ama orda daha büyük görünüyor cc ler en az 1 beden oynuyor yanıltıyor. ama şöyle düşünüyorum benim hiç yoktu şimdi 80i doldurur herhalde henüz sütyene geçmedim amaKaç cc takıldı
Doktor gelmeden önce anestezi verildi aklım oraya takıldı sadece
Nasılsınız normal hayatınıza döndünz mü kaçıncı gündesinizKızlar ben OP DR görkem çalışkana yaptırdım 6 gün önce böyle ilgili bir doktor görmedim
1 gün yatış verdi ameliyatı ata sağlık da yapıyor yarım saatte bir ağrın var mı diye gelip ilgilendiler çok memnunum sonuçtan da
Ertelemeyin kesinlşkle
Bugün 8.günüm ağır kaldıramamak dışında Her şeyi yapabiliyorum tabi ameliyat olmadan önceki gibi hızlı seri olmuyor tabii ki Ama öyle ben ikinci günden üçüncü günden kendi eski halime döndüm işe başlayabildim diyenler tamamen yalan hala ağrım oluyor Ama arveles yazmıştı doktorum onu içtiğim zaman rahatlıyorumNasılsınız normal hayatınıza döndünz mü kaçıncı gündesiniz
Ben de similasyonu gittiğim zaman similasyon prog problem oldu Ben nasıl duracağına anlayamadım ertesi gün de ameliyatın vardı bana 275 cc high profil Takarım diyordu ama ben 300 için yalvarmıştım sonra ameliyat günü göğüs dokun yok ben yeterli cebinde yok 275 bile zor demişti ben de küçük olacağı için çok korkuyordum Sonra ameliyattan çıktığım gibi sordum tek soru hemşirelere bile kaç takıldı diye 320 cc çok yüksek profil takıldı dendi yuvarlak denedi olunca da bunu taktı tabi bana yine küçük geliyor ama benim hiç yoktu gerçekten hiç yoktu şimdi de 80’i doldurur diyor doktorum ama tabi dene yemediğim için nasıl duracağını bilemiyorum benimde gerçekten hiç yoktu bir dahaki randevu ne zaman doktorda benim 11 Nisan’a verdi muhteşem hanım Ben aklıma ne takılırsa WhatsApp dan direk görkem beye mesaj atıyorum gece gündüz pazar sabah saat kaç olursa olsun vallahi soruyorum şikayetim varsa:) senin sıvı geldi demiştin tam nereden geldi görkem beye söyledin mi duştan sonra iyice kurudu bati konu tedavisi yapıyor musun300cc hıgh profile takıldı şu an iyiler şişlikleri indi baya ama inşallah daha fazla inmez şuan iyi boyutları. hatta bir tık büyük bile olabilirmiş sanki. o çizim programı aldatıyor ya insanı, orda 325cc koyunca dev gibi oldu mesela 300cc tam istediğim büyüklükte göründü ama orda daha büyük görünüyor cc ler en az 1 beden oynuyor yanıltıyor. ama şöyle düşünüyorum benim hiç yoktu şimdi 80i doldurur herhalde henüz sütyene geçmedim ama
Merhaba, işte can alıcı soru doktorun istanbul'da mı ve ne kadara yaptırdın? :)Ben de similasyonu gittiğim zaman similasyon prog problem oldu Ben nasıl duracağına anlayamadım ertesi gün de ameliyatın vardı bana 275 cc high profil Takarım diyordu ama ben 300 için yalvarmıştım sonra ameliyat günü göğüs dokun yok ben yeterli cebinde yok 275 bile zor demişti ben de küçük olacağı için çok korkuyordum Sonra ameliyattan çıktığım gibi sordum tek soru hemşirelere bile kaç takıldı diye 320 cc çok yüksek profil takıldı dendi yuvarlak denedi olunca da bunu taktı tabi bana yine küçük geliyor ama benim hiç yoktu gerçekten hiç yoktu şimdi de 80’i doldurur diyor doktorum ama tabi dene yemediğim için nasıl duracağını bilemiyorum benimde gerçekten hiç yoktu bir dahaki randevu ne zaman doktorda benim 11 Nisan’a verdi muhteşem hanım Ben aklıma ne takılırsa WhatsApp dan direk görkem beye mesaj atıyorum gece gündüz pazar sabah saat kaç olursa olsun vallahi soruyorum şikayetim varsa:) senin sıvı geldi demiştin tam nereden geldi görkem beye söyledin mi duştan sonra iyice kurudu bati konu tedavisi yapıyor musun
İzmir de yaptırdım 7500 tl hastane masrafları dahil :)Merhaba, işte can alıcı soru doktorun istanbul'da mı ve ne kadara yaptırdın? :)
Teşekkür ederim cevabın için,İzmir de yaptırdım 7500 tl hastane masrafları dahil :)
1 gece kaldım
İzmir de Folkart da muaynanesi