programı görmemene çok üzülme bence dediğim gibi yanıltıyor inan bana. en az bir beden büyük gösteriyor. yanılıp küçük seçerdin. böyle doktorun deneyip uygun olanı takması daha iyi olmuş. banada 300cc takıcam göğüs dokun var ama ameliyat esnasında deniycem 325 de takabilirim çizimler herzaman birebir tutmuyor dedi bende dedim ki çok bariz büyük olsun istemiyorum doğal dursun, oda dedi bende doğallıktan yanayım afedersin sanki ağzına gircekmiş gibi iri yapmayı bende istemem pek hoş olmuyor dedi çıktığımdada 300cc taktım dedi o belki banada 325 takardı ama ben çok belli olmasın çok büyük olmasın istiyorum dediğim için tedirgin oldu sanırım 300 koydu. şuan iyiler ama umarım küçülmezler daha. benimde 13 nisanda kontrolüm 2.kontrolüm olacak. dikiş yerlerimden sarı sıvı gelmişti ama doktor normal dedi sorun yok yara zemini oluşuyor iyileşme sürecine girdiğin için dedi. ilk duş aldığımda kurutmamı söylememişti bana o sıvı geldikten sonra söyledi kurutman gerekiyor diye bende hatta dedim keşke bilgilendirseydiniz söyleseydiniz ben sizi aradım sonuçta duş alabilirmiyim diye evet alabilirsin dediniz okadar şöyle yap böyle yap diye açıklasaydınız ben bilememki dedim. oda mahçup oldu haklı olduğum için. 17.günümdeyim bugün dikiş yerimin yarasının gerginliği biraz daha artmış gibi hissediyorum kabuk kuruyor iyice sanırım o yüzden. batikon tedavisini günde 2 kez yapıyorum ben sıvı geldiği için normal sütyene ne zaman geçeceğiz acaba ya çok sıkıldım bu büstiyerden senin randevun benden önceymiş sen sorarsan sevinirim :)Ben de similasyonu gittiğim zaman similasyon prog problem oldu Ben nasıl duracağına anlayamadım ertesi gün de ameliyatın vardı bana 275 cc high profil Takarım diyordu ama ben 300 için yalvarmıştım sonra ameliyat günü göğüs dokun yok ben yeterli cebinde yok 275 bile zor demişti ben de küçük olacağı için çok korkuyordum Sonra ameliyattan çıktığım gibi sordum tek soru hemşirelere bile kaç takıldı diye 320 cc çok yüksek profil takıldı dendi yuvarlak denedi olunca da bunu taktı tabi bana yine küçük geliyor ama benim hiç yoktu gerçekten hiç yoktu şimdi de 80’i doldurur diyor doktorum ama tabi dene yemediğim için nasıl duracağını bilemiyorum benimde gerçekten hiç yoktu bir dahaki randevu ne zaman doktorda benim 11 Nisan’a verdi muhteşem hanım Ben aklıma ne takılırsa WhatsApp dan direk görkem beye mesaj atıyorum gece gündüz pazar sabah saat kaç olursa olsun vallahi soruyorum şikayetim varsa:) senin sıvı geldi demiştin tam nereden geldi görkem beye söyledin mi duştan sonra iyice kurudu bati konu tedavisi yapıyor musun