meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum

programı görmemene çok üzülme bence dediğim gibi yanıltıyor inan bana. en az bir beden büyük gösteriyor. yanılıp küçük seçerdin. böyle doktorun deneyip uygun olanı takması daha iyi olmuş. banada 300cc takıcam göğüs dokun var ama ameliyat esnasında deniycem 325 de takabilirim çizimler herzaman birebir tutmuyor dedi bende dedim ki çok bariz büyük olsun istemiyorum doğal dursun, oda dedi bende doğallıktan yanayım afedersin sanki ağzına gircekmiş gibi iri yapmayı bende istemem pek hoş olmuyor dedi çıktığımdada 300cc taktım dedi o belki banada 325 takardı ama ben çok belli olmasın çok büyük olmasın istiyorum dediğim için tedirgin oldu sanırım 300 koydu. şuan iyiler ama umarım küçülmezler daha. benimde 13 nisanda kontrolüm 2.kontrolüm olacak. dikiş yerlerimden sarı sıvı gelmişti ama doktor normal dedi sorun yok yara zemini oluşuyor iyileşme sürecine girdiğin için dedi. ilk duş aldığımda kurutmamı söylememişti bana o sıvı geldikten sonra söyledi kurutman gerekiyor diye bende hatta dedim keşke bilgilendirseydiniz söyleseydiniz ben sizi aradım sonuçta duş alabilirmiyim diye evet alabilirsin dediniz okadar şöyle yap böyle yap diye açıklasaydınız ben bilememki dedim. oda mahçup oldu haklı olduğum için. 17.günümdeyim bugün dikiş yerimin yarasının gerginliği biraz daha artmış gibi hissediyorum kabuk kuruyor iyice sanırım o yüzden. batikon tedavisini günde 2 kez yapıyorum ben sıvı geldiği için normal sütyene ne zaman geçeceğiz acaba ya çok sıkıldım bu büstiyerden senin randevun benden önceymiş sen sorarsan sevinirim :)

Ben daha büyük istiyordum ama göğüs dokum yoktu tabi
320 cc yine iyi yani çok da küçük değil çok şükür normal 80 beden için benim yapışkanlarım duruyor dikişlerin üzerinde ki
Batikonı her gün mü sürücem yoksa duştan duşa mı açıklama da sormadıkça yapmıyor yani
Benim bugün 9. Günüm git gide iniyor şişlikler hissediyorum ama sırt ağrısından ölücem yan yatabiliyor musun
11 nisan da gidince her şeyi sorucam bu sefer bu sütyeni takmaktan istediğim kıyafefi giyemiyorum resmen :)
Ağırların azaldı mı ve hissizliği var mı sende de

bantları gittiğinde çıkartacak o bile biraz rahatlatıyor ben her akşam sürüyorum sür bir zararı yok sonuçta sırtım benimde ağrıyor. normalde hep yüzüstü yatardım şimdi daha 4-5 gündür hafif yan yatabiliyorum tam yan yatmayı önermiyorlar zaten protezler kayabilir yer değiştirebilir diye okumuştum nette ne derece doğru bilmiyorumda tam yan yatamazsın daha zaten. biraz ayakta kalayım hemen sırtım ağrıyor. ağırlık yapıyor sanki biraz kas ağrısından kaynaklı sanırım bu ağırlık hissimiz. ağrım çok azaldı hissizlik var tabiki 6-7 ay sürüyormuş hissizlik. birde kaşıyınca acıyor hissiz olduğundanmıdır ne dokunamıyorum pek fazla büstiyer çok sıkıcı bişey yaa 5dk da bir çekiştirir oldum

Ayy sorma bende çekiştiriyorum sürekli kaşıntım çok oluyor deliricem ya
Benim de sırtım omzum ağrıyor ağırlık varmış gibi ne zaman sefasını çekicez bilemiyorum yaanii:))
Gidince görkem beye soracağım sütyen ne zaman giyebilirim diye .
Bi de işe ben zaman başlayabilirim diye soracağım ben röntgen teknisyeniyim
Kasetlerimiz ağır daha 10. Günüm oldu olcak kaldıramam tahminen sen çalışıyor musun :)

ben muhasebeciyim masa başı ona rağmen 11.gün işbaşı yapabildim devamlı oturuncada sırt ve göğüs ağrısı yapıyor taş bağlamışlar gibi ağırlık hissediyor insan allah yardımcın olsun senin işin daha zor tabi kaset ağır diyorsun. yalnız şu da bir gerçek doğru bir zamanda olduk ameliyatı tam yazın sıcağında çok zor olurdu hemde o büstiyerlerle bişey giyemezdik yine şanslıyız bence :)

Merhaba, benim ameliyat tarihim 16 nisan ancak kafamda fazlasıyla çok sorular var. Doktorumla sadece 1 kere görüştüm ve arkadaş tavsiyesiyle gittim. Bana 250-350 cc arası yazıyorum deniycem dedi. Doğal dursun ama küçük de olmasın dedim, bende doğallıktan yanayım merak etme dedi ama çok korkuyorum istediğim gibi olmazsa diye Pazartesi doktorumu bir daha arayıp kafamdakileri soracağım. Siz de böyle hissetmiş miydiniz? Hem çok istiyorum hem de müthiş endişelerim var.

Kusura bakmayın yeni görüyorum
Bende bir kere görüştüm ameliyat günü aldım 2 hafta sonrasına
2 hafta uyuyamadım sürekli yazılan yaptıran yorumlara baktım küçük olur diye çok korkuyordum
Meme dokunuz var mı benim hiç yoktu 320 cc taktı
Ama biraz daha büyük olsa mı diyorum
275 anca olur sana diyordu allahtan büyük taktı
Ben dedim 275 takarsanız ağlarım pişman olurum kaç kere dedim ameliyat günü bile .

Ne tarz endişeleriniz var her şeyi sorabilirsiniz
16 sına bir hafta kalmış şurda
Pişman oluncak hiç bir şey yok
Benim ki gayet doğal duruyor
Çok başka bir duygu insanın göğsünün olması :))

Reactions: Ybo
Teşekkür ederim cevabın için,
ben 8000'e kadar İstanbul'da bakıyorum :)

Arkadaşım merhaba, doktor bulabildin mi? Ben de aynı bütçeye kadar arıyorum ama daha bugün başladım

Arkadaşım merhaba, doktor bulabildin mi? Ben de aynı bütçeye kadar arıyorum ama daha bugün başladım
bence dr .Ekrem keskin le bir görüşün derim. A plus hastane dahil yapıyor. Hastane seçme imkanıda veriyor. Uçuk kaçık fiyatlar vermiyor bence.

bence dr .Ekrem keskin le bir görüşün derim. A plus hastane dahil yapıyor. Hastane seçme imkanıda veriyor. Uçuk kaçık fiyatlar vermiyor bence.

Meltem bahar, bu Haftasonu Ekrem beyle görüşcem inşallah.. sen ona mı oldun ameliyat? Ekrem beye ameliyat olan kimse süreci tam anlatmamış ya da ben bulamadım

Meltem bahar, bu Haftasonu Ekrem beyle görüşcem inşallah.. sen ona mı oldun ameliyat? Ekrem beye ameliyat olan kimse süreci tam anlatmamış ya da ben bulamadım
Ben diğer msjlarda biraz bilgilendirdim seni ayrıca sormak istediğin bişiler olrsa özelden mesaj atabilirsin

görüşmeye hastaneye gittim. Olabilecek protezleri önünüze diziyor.birkaç dk ölçüm vs yapıyor olacak protezleri söylüyor sizde cc olarak boyut seçiyorsunuz. daha sonra direk amelyat günü gidiyorsunuz kan tahlili amelyat anestezi görmesi vs aynı gün oluyor. ben amelyttan önce çok korkuyordum dual plan ve kas altını her doktorun yapamadığını okumuştum ondan öncede başka doktorlara gittim. dual plan denilen yeri ayarlamak zor olduğu için herkes yapmıyor. Amelyat günü zaten pek ağrım olmadı amelyat sonrakı taburcu olduğum gün açıkçası biraz ağrım oldu. telefonla konuştum sakınleştirmişti beni.ertesi gün dozu biraz yükseltti ağrı kesicinin sonra bir sıkıtım olmadı. 5.günde ben işe başladım. Yalnız kollarını omuzdan yukarı kaldırma işi 2 hafta kadar yaparken ağrı oluyor ama onu zaten pek yaptığımız bir hareket olmadığı için sorun oluşturmuyor. şimdi çok mutluyum biz 2 kişi amelyat olduk sonrada birkaç arkadaşımda gidip yine amelyat oldu yuvarlak protez konuldu herkese çok ta doğal duruyor .öneririm size de

Ben ameliyat oldum 2 buçuk ay oldu bile :)

Merhaba canim bende gecen yaz Görkem Bey‘e Muayeneye gittim herkes ayarlanmisti ama Ameliyattan 3 gün sonra tek basima geri dönmem gerekiyordu Avusturya‘ya (yurtdisinda yasiyorum) korktugum icin apar topar iptal ettim Ameliyati.

Görkem bey sorun olmaz tek basiniza halledersiniz dedi ama benim bavulumu kim tasiyacak yemegimi dushumu kim yaptiracak diye endiselerim vardi. Sizce Ameliyattan 3 gün sonra seyahat edebilir halde olur muydum? Cok agrili bir Ameliyat diye biliyorum kimisi haftalarca is göremiyor diye panik atak oldum resmen rüyalarima giriyordu ameliyat sonrasi olasi agrilar.

Sizin rahat gecti mi sonrasi cok aci/agri cektiniz mi?

3 gün sonra azalıyor ama tek başınıza altından kalkamazsınız gerçekten 2 hafta sonra bile masa bile silememiştim ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…