Ben de 20 li yaşlardan beri istiyordum. Senelerce riskleri düşünüp korktum. 6 ay önce 38 yaşımda cesaret edebildim. Şuan eşimle neden önceden olmadığımı konuşuyoruz. Evet risk var ama her şeyde risk var. Bunu göze aldım, en kötü geri çıkartırım diye düşündüm. Birde burada ameliyat olanların tüm konularını okudum. Yüzlerce kişi yaptırmış. Sonradan siteye girip yorum yazmayı bırakmışlar, memeleri ile mutlu mesut yaşıyorlar
sorun yaşayan kişi sayısı çok az. Küçük memeli olmak çok zor. Eşimin yanında üzerimi değiştiremezdim. Sabah uyanır uyanmaz süngerli sütyenimi giyerdim, çünkü dümdüz erkek gibi görüntüm beni rahatsız ediyordu. Eşimin bana dokunmasına bile tahammül edemiyordum. Memelerimi görmesin, dokunmasın istiyordum
şuan görüntüm öyle muhteşem ki
özgüvenim tavan, özel hayatımız buna bağlı olarak olumlu yönde etkilendi. Erkeklerin ben seni böyle beğeniyorum demesine inanmayın, hepsi dolgun meme seviyor. Eşim eski halime laf etmezdi ama şuan benden gözünü alamıyor
Doktor seçimi çok önemli
bana öyle resimler atanlar oldu ki.... O nedenle doktorunuzu iyi seçin. Hayat akıp geçiyor. Nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın. Memeleriniz olsun istiyorsanız, bırakın olsun