Arkadaşlar herkese merhaba ben perşembe günü meme büyütme ameliyatı oldum yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Bu ameliyatı olmak isteyenlere yardımcı olurum belki. Evet perşembe günü Ataşehir esteticada dr Burak efeoğluna ameliyat oldum. Göğüslerim çok çok küçüktü ölçü cm falan veremiyorum hiç anlamam o işlerden:) şöyle söyleyim dolgulu 75 b sütyen kullanıyordum ameliyattan önce. Mentor marka 350 cc yuvarlak protez konuldu. Doktorum 300cc ve ya 325 cc koyacağını söyledi ama ben 350 cc de ısrar ettim deneyeceğini söyledi ve 350 cc takıldı. Ameliyata sabah 8 buçukta girdim 09:45 gibi bi saatte odamdaydım. Anesteziden uyandıktan sonra inanılmaz bir acı hissettim ve buna şok oldum hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum. Göğüslerimde 10 ar kiloluk taş vardı sanki nefes alamıyordum ağrı kesici yapılana kadar bas bas bağırdım acıdan. Bir gece hastanede kaldım asla yatağımdan kalkamadım kolumu her kıpırdattığımda canımdan can gitti. Drenlerimde vardı belkide onlar yüzünden hareketlerim kısıtlıydı. O gece bir şekilde geçti bitti şükür :) sabah taburcu oldum doktorum cumartesi drenlerin çıkacağını söyledi ve dün gittim drenler alındı onlar alınırkende çok acı çektim allahtan 5 saniye sürdü onlar çıkınca dünya varmış dedim hafifledim resmen. Bugün henüz 4. Gün bugüne kadar böyle bir şeye kalkıştığıma çok pişmandım 3 gün inanılmaz ağrılı acılı uykusuz geçti. Ama bugün bomba gibiyim ilk duşumu aldım ağrılarım hafifledi dışarı çıktım gezdim 4 saat dışardaydım.takmak zorunda olduğum sütyen yüzünden biraz rahatsızım 3 hafta sonra bundan da kurtulucam inşallah :) şuanda memelerim çok komik şekli bir tuhaf şiş olduğu için o yüzden birşey diyemiyorum inanılmaz sertler gerginlik var ama bir hayli büyük. Ödemler gidince görücez bakalım şuan herşey yolunda. Ben yaşadıklarımı anlatmak istedim inşallah yardımcı olurum sizede:) (bana bu ameliyat tam 7500 tlye mal oldu)