• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı olmak isteyenlere tecrübelerimi paylaşmak isterimmm!!

Yase1035

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
62
23
3
31
Arkadaşlar herkese merhaba ben perşembe günü meme büyütme ameliyatı oldum yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Bu ameliyatı olmak isteyenlere yardımcı olurum belki. Evet perşembe günü Ataşehir esteticada dr Burak efeoğluna ameliyat oldum. Göğüslerim çok çok küçüktü ölçü cm falan veremiyorum hiç anlamam o işlerden:) şöyle söyleyim dolgulu 75 b sütyen kullanıyordum ameliyattan önce. Mentor marka 350 cc yuvarlak protez konuldu. Doktorum 300cc ve ya 325 cc koyacağını söyledi ama ben 350 cc de ısrar ettim deneyeceğini söyledi ve 350 cc takıldı. Ameliyata sabah 8 buçukta girdim 09:45 gibi bi saatte odamdaydım. Anesteziden uyandıktan sonra inanılmaz bir acı hissettim ve buna şok oldum hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum. Göğüslerimde 10 ar kiloluk taş vardı sanki nefes alamıyordum ağrı kesici yapılana kadar bas bas bağırdım acıdan. Bir gece hastanede kaldım asla yatağımdan kalkamadım kolumu her kıpırdattığımda canımdan can gitti. Drenlerimde vardı belkide onlar yüzünden hareketlerim kısıtlıydı. O gece bir şekilde geçti bitti şükür :) sabah taburcu oldum doktorum cumartesi drenlerin çıkacağını söyledi ve dün gittim drenler alındı onlar alınırkende çok acı çektim allahtan 5 saniye sürdü onlar çıkınca dünya varmış dedim hafifledim resmen. Bugün henüz 4. Gün bugüne kadar böyle bir şeye kalkıştığıma çok pişmandım 3 gün inanılmaz ağrılı acılı uykusuz geçti. Ama bugün bomba gibiyim ilk duşumu aldım ağrılarım hafifledi dışarı çıktım gezdim 4 saat dışardaydım.takmak zorunda olduğum sütyen yüzünden biraz rahatsızım 3 hafta sonra bundan da kurtulucam inşallah :) şuanda memelerim çok komik şekli bir tuhaf şiş olduğu için o yüzden birşey diyemiyorum inanılmaz sertler gerginlik var ama bir hayli büyük. Ödemler gidince görücez bakalım şuan herşey yolunda. Ben yaşadıklarımı anlatmak istedim inşallah yardımcı olurum sizede:) (bana bu ameliyat tam 7500 tlye mal oldu)

Benim 9.günüm. İlk defa bugün iyi hissettim, kollarımdan hala destek alamıyorum ama yarın işe gitmem gerekiyor umarım daha iyi olurum. Vücuduma yabancı cisim soktum ve tekrar ameliyat olmak zorunda kalmaktan çok korkuyorum

Benim 9.günüm. İlk defa bugün iyi hissettim, kollarımdan hala destek alamıyorum ama yarın işe gitmem gerekiyor umarım daha iyi olurum. Vücuduma yabancı cisim soktum ve tekrar ameliyat olmak zorunda kalmaktan çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun biraz geç toparlanmışsın ama bünyeyle alakalı bir durum bence benim 4. Günüm bende yarın işe başlıyorum. Yabancı cisim derken protezlerimi kastediyorsun

Evet protezler. Niye böyle hissediyorum bilmiyorum. kendi ellerimle sağlığımı bozdum gibi geliyor. Belki ağrılarım geçince bu düşünceleride unuturum.bu arada benim kas altı takıldı, kas üstünü beklerken sürpriz oldu bana

Evet protezler. Niye böyle hissediyorum bilmiyorum. kendi ellerimle sağlığımı bozdum gibi geliyor. Belki ağrılarım geçince bu düşünceleride unuturum.bu arada benim kas altı takıldı, kas üstünü beklerken sürpriz oldu bana
Agrin sizin.gecince iyi ki olmusum diyeceksin :))

Bak bende diyorum bunu birde ailemden gizli oldum sadece eşim biliyor sanki bi kabahat işlemişim gibi hissediyorum ama ameliyattan öncesinde de mutsuz olduğumuzu unutmayalım. Ağrılarımız bi geçsin iyi ki diyeceğimiz günlerde gelicek inşallah sıkma canını. Bende kas altı oldum çok acılı biliyorum ama daha iyi oldu merak etme

bende aynennn böyle hissediyorum yarın ameliyata gireceğim ama çok suçlu hissediyorum kendimi bile isteye sırf estetik için keyfi ameliyata girmek ne kadar doğru içimden atamıyorum bir türlü bu hissi ya pişman olursam ya bir sorun çıkarsa bir daha ameliyata girmek zorunda kalırsam diye aklımda deli sorular off off

PRAGO KLİNİK + Benim Hüsranım;15.500tl
Dr.Naci Çelik'e 5 Haziran'da Ameliyat Oldum.. İlk Görüşmede "Derin İnce Kas Zarı Altı Yapalım" Dedi. Kas Altı Yuvarlak İsteği İle Gittim, Beni Aksine İkna Etti.. 1 Ay Sonra Protez Döndü ve Acayip Yamuk Bir Şekil Aldı Memem. Kontrolde Protezin Dönmüş Bir Daha Dönerse Yuvarlak Yaparız dedi, (( Sağlığımı İhtimallere Bıraktı)) Lokal Anestezi İle Dönen Protezi Düzeltme Kararı Aldık, Eşim de Yanımdaydı.. Ameliyat Günü "Genel Anestezi Yapalım, Kas Altına Koymam Gerekebilir" dedi.. Nasıl olur dedim Biri Kas Altı, Biri Kas Üstü???? "İçten Dikiş Atarım, Gerek Kalmayabilir" dedi.. Ameliyattan Acı İçinde Çıktım ve Öğrendim ki Sol Mememden Bir Parça Deri Çıkarmış Ve Kontrolde Sol Mememi Biraz Yukarı Aldığını Söyledi.. "Biraz Aşağı İner Diye Tahmin Ediyorum, İnmezse Küçük Bir Ameliyatla Diğerini de Yukarı Alırız" dedi... VÜCUDUMU DENEK OLARAK KULLANDI , ŞİKAYETÇİYİMM..!!!!

Dr.Naci Çelik'e 5 Haziran'da Ameliyat Oldum.. İlk Görüşmede "Derin İnce Kas Zarı Altı Yapalım" Dedi. Kas Altı Yuvarlak İsteği İle Gittim, Beni Aksine İkna Etti.. 1 Ay Sonra Protez Döndü ve Acayip Yamuk Bir Şekil Aldı Memem. Kontrolde Protezin Dönmüş Bir Daha Dönerse Yuvarlak Yaparız dedi, (( Sağlığımı İhtimallere Bıraktı)) Lokal Anestezi İle Dönen Protezi Düzeltme Kararı Aldık, Eşim de Yanımdaydı.. Ameliyat Günü "Genel Anestezi Yapalım, Kas Altına Koymam Gerekebilir" dedi.. Nasıl olur dedim Biri Kas Altı, Biri Kas Üstü???? "İçten Dikiş Atarım, Gerek Kalmayabilir" dedi.. Ameliyattan Acı İçinde Çıktım ve Öğrendim ki Sol Mememden Bir Parça Deri Çıkarmış Ve Kontrolde Sol Mememi Biraz Yukarı Aldığını Söyledi.. "Biraz Aşağı İner Diye Tahmin Ediyorum, İnmezse Küçük Bir Ameliyatla Diğerini de Yukarı Alırız" dedi... VÜCUDUMU DENEK OLARAK KULLANDI , ŞİKAYETÇİYİMM..!!!!
Çok şaşırdım, protez nasıl döner ki ?!!!Geçmiş olsun!

Çok şaşırdım, protez nasıl döner ki ?!!!Geçmiş olsun!
Bana protezin dönme ihtimali açıklanmadı bile.. Bir Seçenek Sunulmadı.. kas zarı altı olursa döner ama kas altı dönme ihtimali daha düşük şeklinde bilgi verilse ben 2 çocukla bu ihtimali asla kabul etmezdim ve kas altı istiyordum zaten:((

Bana protezin dönme ihtimali açıklanmadı bile.. Bir Seçenek Sunulmadı.. kas zarı altı olursa döner ama kas altı dönme ihtimali daha düşük şeklinde bilgi verilse ben 2 çocukla bu ihtimali asla kabul etmezdim ve kas altı istiyordum zaten:KK43:(

Damla protez mi kullanıldı onlarda dönme olasılığı yüksekmiş.

Arkadaşlar herkese merhaba ben perşembe günü meme büyütme ameliyatı oldum yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Bu ameliyatı olmak isteyenlere yardımcı olurum belki. Evet perşembe günü Ataşehir esteticada dr Burak efeoğluna ameliyat oldum. Göğüslerim çok çok küçüktü ölçü cm falan veremiyorum hiç anlamam o işlerden:) şöyle söyleyim dolgulu 75 b sütyen kullanıyordum ameliyattan önce. Mentor marka 350 cc yuvarlak protez konuldu. Doktorum 300cc ve ya 325 cc koyacağını söyledi ama ben 350 cc de ısrar ettim deneyeceğini söyledi ve 350 cc takıldı. Ameliyata sabah 8 buçukta girdim 09:45 gibi bi saatte odamdaydım. Anesteziden uyandıktan sonra inanılmaz bir acı hissettim ve buna şok oldum hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum. Göğüslerimde 10 ar kiloluk taş vardı sanki nefes alamıyordum ağrı kesici yapılana kadar bas bas bağırdım acıdan. Bir gece hastanede kaldım asla yatağımdan kalkamadım kolumu her kıpırdattığımda canımdan can gitti. Drenlerimde vardı belkide onlar yüzünden hareketlerim kısıtlıydı. O gece bir şekilde geçti bitti şükür :) sabah taburcu oldum doktorum cumartesi drenlerin çıkacağını söyledi ve dün gittim drenler alındı onlar alınırkende çok acı çektim allahtan 5 saniye sürdü onlar çıkınca dünya varmış dedim hafifledim resmen. Bugün henüz 4. Gün bugüne kadar böyle bir şeye kalkıştığıma çok pişmandım 3 gün inanılmaz ağrılı acılı uykusuz geçti. Ama bugün bomba gibiyim ilk duşumu aldım ağrılarım hafifledi dışarı çıktım gezdim 4 saat dışardaydım.takmak zorunda olduğum sütyen yüzünden biraz rahatsızım 3 hafta sonra bundan da kurtulucam inşallah :) şuanda memelerim çok komik şekli bir tuhaf şiş olduğu için o yüzden birşey diyemiyorum inanılmaz sertler gerginlik var ama bir hayli büyük. Ödemler gidince görücez bakalım şuan herşey yolunda. Ben yaşadıklarımı anlatmak istedim inşallah yardımcı olurum sizede:) (bana bu ameliyat tam 7500 tlye mal oldu)
şuan iyisinizdir inşallah herşey yolundadır. ben 13 kasımda kas altı gögüs altı kesisi ile ameliyat oldum eğer bu yazınızı ameliyattan önce okumuş olsaydım sanırım korkup vazgeçerdim iyiki görmemişim :skandal: herkezin acı eşiği farklı olduğu gibi tabiki doktorların teknikleride etkilidir üzüldüm sizin çektiğiniz acılar için ama yazmadan geçmek istemedim bu ameliyatı çok isteyipte korkudan yaptırmayıpta üzüntü çeken birçok kişi vardır diye düşünüyorum ben kan aldırmaktan korkan iğne görünce kalbi sıkışan biriyim o kadar korkarım yani 2 normal doğum dışında daha önce hiç ameliyat geçirmedim narkoz hiç almadım bu korkuya rağmen mutsuzluğuma son vermek istedim iyikide bu kararı vermişim. ameliyat sonrası uyandım ne kusma ne öksürük ne boğazda tahriş hiçbirley hissetmedim gözlerimi açar açmaz bittimi dedim hatta beni odama çıkarttıklarında sedyeden yatağıma koymak istediklerinde yardım edeyimmi demişim şuan çok gülüyoruz :)) acayip bi baskı vardı sanki böğrüme kaya oturtmuşlar onun dışında ne yanma ne acı hiçbirşey yoktu yataktan kendim kalkmakta zorlandım sırtımdan biri destek olmadan kalkamadım ama hepsi bu korktuğum acıları yaşamadım. 4 gün drenlerle evde gezmek sıkıcıydı cuma drenlerim çıktı korkuyordum acıcak diye derin nefes al dendi çıkarken hissettiğim tek şey içimden iplik gibi birşey süzüldü kaydı çıktı o kadar ne acıdı ne yandı şükür oda geçti. yarın tam 1 hafta olucak 2 gündür araba kullanıyorum kollarımı yukarı kaldırmıyorum ağır kaldırmıyorum çok şükür bu günüme baskı hissi geçti gibi bişey gerginlik hafifledi uzun lafın kısası kendi göğüsleriyle mutsuz olan bu ameliyatı geçirmek isteyen ama korkudan vazgeçenler varsa sakın ertelemeyin en önemliside iyi düşünün herşey iyi olsun. şuan şekilleri berbat yamuk yumuk değişik ama umutluyum zamanla yerleşicekler yumuşucaklar güzelleşicekler :KK68:

bende aynennn böyle hissediyorum yarın ameliyata gireceğim ama çok suçlu hissediyorum kendimi bile isteye sırf estetik için keyfi ameliyata girmek ne kadar doğru içimden atamıyorum bir türlü bu hissi ya pişman olursam ya bir sorun çıkarsa bir daha ameliyata girmek zorunda kalırsam diye aklımda deli sorular off off
Merhaba,ben deli gibi istiyorum silikon taktirmayi ama ayni bu pismanliklar ve korkularim var,oldunuz mu acaba?nasilsiniz?

Merhabalar tekrar herkese.. Şimdi okuduğumda öfke dolu bir yazı görüyorum ve haksızlık etmiş olmaktan dolayı güncellemek ve kendime yakışır şekilde artıları ve eksileri yazmak istedim.. Öncelikle Naci bey tam olması gereken ölçüyü yapmış göğüs büyüklüğümden memnunum.. Kas zarı altı olmasının en büyük avantajı acısız olması.. Kas altında olunca göğüsleri oynayabiliyorsunuz, kas zarı altında kımıldamıyor.. Yağ enjeksiyonu üst bedeni zayıf olan hastalarda ameliyat sonrası güzel dursada en ufak kilo vermenizde gidiyor.. Göğüslerin üstü de biraz dolgun olsun derseniz doktorunuza belirtin damla ya da high profil gerekeni doktorunuz yapar.. Benimkilerin üstü çok boş.. Keşke bilgilendirilseydim dönme ihtimali ya da 2. ameliyat sonrasında daha ilgilenilseydi. Çünkü bir göğüs yukarıda diğer aşağıda düşmesini beklemek zor gerçekten:) Burada herkesin önünde yaptığım büyük çıkıştan dolayı özür diliyorum kendisinden..

Back