canım geçmiş olsun. ağrıların var mı ? kendini nasıl hissediyorsun. ?
Benim goguslerim buyuk oldu ameliyattan sonra o yuzden karsidan bakinca gormek imkansiz yada aynaya bakinca falan girunmuyo hic. Bikac kere merak edip aynayi altina ayarlayip baktim ten renginde bi iz var ama dedigim gibi karsidan bakinca hic belli degil 15 gun icinde de iz icin krem vericekmis doktorum bakalim :)
canım öncelikle çok geçmiş olsun sıkıntısız atlatmışsın ve cesaretinden dolayı da tebrik ediyorum, ben 28 yasında tırsak biri olarak hala internette arastırma pesindeyim bi türlü icraat kısmına geçemedim:) randevular aldım en iyi dr.lardan günler bile belirlendi ama hep erteledim. simdi yine gaza gelmişken burda bi arastırayım tekrar dedim ve sen ve senin gibi bu sıkıntıyı atlatmıs olanların yorumlarıyla iyice heyecanlandım :)Annenle ayni evde yasiyorsan cok zor benim ilk uc gunum cok cok zor gecti kendi kendime yataktan kalkmayi birak corbami agzima bile goturemiyordumbiraz da nazliymisim demekki valla bilmiyordum ameliyattan once. Yaninda sana yardimci biri olmasi lazim mutlaka 10 gun
canım öncelikle çok geçmiş olsun sıkıntısız atlatmışsın ve cesaretinden dolayı da tebrik ediyorum, ben 28 yasında tırsak biri olarak hala internette arastırma pesindeyim bi türlü icraat kısmına geçemedim:) randevular aldım en iyi dr.lardan günler bile belirlendi ama hep erteledim. simdi yine gaza gelmişken burda bi arastırayım tekrar dedim ve sen ve senin gibi bu sıkıntıyı atlatmıs olanların yorumlarıyla iyice heyecanlandım :)
sen simdi devlet hastanesinde olmussun sanırım, benim hiç aklıma gelmemişti bu ihtimal, yakın bi kız arkadasım 3 ay önce tıp fakultesinde küçültme ameliyatı oldu ücretsiz, herkesin derdi ayrıbi o zaman acaba mı demiştim ama cesaret edememiştim.
devlet hastanesinde ameliyat süreci nasıl? aynı gün girip çıktın mı yoksa yattın mı bi kaç gün ve ne kadar ücret odedin ?
Canim ben devlet hastanesinde olmadim. Devlet hastanesi dusunuyordum ama sonra bogazici tip merkezini kesfettim fiyati devlet hastanesiyle ayniydi cok sevindim ve orada oldum. Sabah erken gittim hastaneye tahlillerimi yaptilar filmlerimi cektiler, ogleden sonra da doktorla son kez konusup kesin kararlari vererek ameliyata girdim. Ben zaten doktorumu cok cok sevmistim, onun haricinde hemsirelerinden bile cok memnun kaldim hastanenin. Hepsi inanilmaz guler yuzlu surekli esprilerle moralini yuksek tutuyorlar. Sabah ben gittigimde bana odami gosterdiler. Genis ferah bi odaydi apaydinlik. Ameliyat gecesi hastanede kaldim, ertesi gun de sabah kalvaltidan sonra cikip evime dondum :)
harikasinvalla cesaretlendim yazdiklarini okuyunca. peki tam olarak ne kadar ödedin canim ? tip merkezi dedigin tip fakultesi mi?
Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin kardesim.
ne demek canim benim ne sormak istersen cekinmeden sorabilirsin
merabalar amelıyatınızı hangı sehırde kac lıraya oldunuz ıstege goremı bunyeye goremı sılıkon buyuklugu belırlenıyor
cok pahalı bı yonntem ya
agrılarınız varmı ne kadar surede gecıor dıkıs ızı oluyomu
hayırlı olsun canımm :)) bende 19 yaşımda oldum şu an 20yim bende erken yaşta yaptırmak kadar güzel huzurlu birşey yok
Çok erken olmuşsun ailen nasil izin verdi.snn agrilar nr kadar surdu.amelyttan önce kaç takiodun.smdi kaç takiosun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımm şöyle diyim benim annem vefat edeli 2 yıl oldu bu durumu babama anlatamazdım kesinlikle.. paramı biriktirdim 6 ayda ... 4 bini.. büyük ablama bile demedim ben ortanca ablam biliyordu tek.. o da bana olma burun ol diyordu ya da tatil yap o paraya felan tabi kendi tuzu kuru bizim psikolojimizi bizden başka anlayan yok malesef..ben babama okul gezisi var dedim öle gittim ameliyat oldum.. hastanede de tek başımaydım ablam yanımda bile kalmadı bana hiç destek olmadı.. başta forumda herkes ağrı olmuyor diyordu ilk 2 gece ağrı çektim ben 3. günümde iyidim gayette.. sonrasında giderek de iyileştim :) destekli b takıordum aslında a bile değildi yani destekli b bile olmuyordu bana.. şimdi c oluyor desteksiz şükür :)
canımm şöyle diyim benim annem vefat edeli 2 yıl oldu bu durumu babama anlatamazdım kesinlikle.. paramı biriktirdim 6 ayda ... 4 bini.. büyük ablama bile demedim ben ortanca ablam biliyordu tek.. o da bana olma burun ol diyordu ya da tatil yap o paraya felan tabi kendi tuzu kuru bizim psikolojimizi bizden başka anlayan yok malesef..ben babama okul gezisi var dedim öle gittim ameliyat oldum.. hastanede de tek başımaydım ablam yanımda bile kalmadı bana hiç destek olmadı.. başta forumda herkes ağrı olmuyor diyordu ilk 2 gece ağrı çektim ben 3. günümde iyidim gayette.. sonrasında giderek de iyileştim :) destekli b takıordum aslında a bile değildi yani destekli b bile olmuyordu bana.. şimdi c oluyor desteksiz şükür :)
Çok kotu hissettim kendimiallah sabr versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrik ederim canım yaaa ne azimlisin maşallah.. bu arada başın sağolsun.Allah sabır versin
Sağolasın canım , Allaha şükür bana sevdiğim insanı yolladı o benim bu hayattaki tek tutunacak dalım
Rabbim ayrı koyup imtihan etmesim ömür boyu mutlu mesud olun inşallah
Cok uzattim biliyorum. DICEGIM O KI BEN AMELIYAT OLALI 1 ay oldu. 270cc yuvarlak mentor kas zari alti mentor marka protez canim doktorum Ismail Bayram tarafindan takildi. Allahim yasatmasin hicbir sikinti yasamadim. Anlatamiyorum cidden ama hayatimin en mutlu donemine girdim. C kuptan tasiyo goguslerim ve bakmaya doyamiyorum. Geceleri mutluluktan agliyorum. Ameliyatla ilgili ne sorunuz ne korkunuz varsa sorun cevaplarim. O kadar arastirdim ki en ince ayrintiya kadar biliyorum herseyi. Allahim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin. Mutlu gunler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?