Meme Buyutme Ameliyati Oldum:))

canım geçmiş olsun. ağrıların var mı ? kendini nasıl hissediyorsun. ?

Allahima sukurler olsun hic agrim kalmadi suan eskisinden hic bir farkim yok sadece cok nadir olarak ben yapi olarak cok hareketsiz uyudugum icin sabah goguslerim biraz tutulmus gibi hissediyorum ama 2 dakika bile surmeden geciyor :))

Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin kardesim.

canım öncelikle çok geçmiş olsun sıkıntısız atlatmışsın ve cesaretinden dolayı da tebrik ediyorum, ben 28 yasında tırsak biri olarak hala internette arastırma pesindeyim bi türlü icraat kısmına geçemedim:) randevular aldım en iyi dr.lardan günler bile belirlendi ama hep erteledim. simdi yine gaza gelmişken burda bi arastırayım tekrar dedim ve sen ve senin gibi bu sıkıntıyı atlatmıs olanların yorumlarıyla iyice heyecanlandım :)

sen simdi devlet hastanesinde olmussun sanırım, benim hiç aklıma gelmemişti bu ihtimal, yakın bi kız arkadasım 3 ay önce tıp fakultesinde küçültme ameliyatı oldu ücretsiz, herkesin derdi ayrı bi o zaman acaba mı demiştim ama cesaret edememiştim.

devlet hastanesinde ameliyat süreci nasıl? aynı gün girip çıktın mı yoksa yattın mı bi kaç gün ve ne kadar ücret odedin ?

Canim ben devlet hastanesinde olmadim. Devlet hastanesi dusunuyordum ama sonra bogazici tip merkezini kesfettim fiyati devlet hastanesiyle ayniydi cok sevindim ve orada oldum. Sabah erken gittim hastaneye tahlillerimi yaptilar filmlerimi cektiler, ogleden sonra da doktorla son kez konusup kesin kararlari vererek ameliyata girdim. Ben zaten doktorumu cok cok sevmistim, onun haricinde hemsirelerinden bile cok memnun kaldim hastanenin. Hepsi inanilmaz guler yuzlu surekli esprilerle moralini yuksek tutuyorlar. Sabah ben gittigimde bana odami gosterdiler. Genis ferah bi odaydi apaydinlik. Ameliyat gecesi hastanede kaldim, ertesi gun de sabah kalvaltidan sonra cikip evime dondum :)

harikasin valla cesaretlendim yazdiklarini okuyunca. peki tam olarak ne kadar ödedin canim ? tip merkezi dedigin tip fakultesi mi?

harikasin valla cesaretlendim yazdiklarini okuyunca. peki tam olarak ne kadar ödedin canim ? tip merkezi dedigin tip fakultesi mi?

Yok canim bogazici tip merkezi besiktasta bi hastane. ben 3600 tl odedim, bir hafta sonra kontrole gittigimde 4000 tl olmustu:) darisi basina insallah aklindaki kalbindeki en guzel goruntuye kavusursun :)

ne demek canim benim ne sormak istersen cekinmeden sorabilirsin

merabalar amelıyatınızı hangı sehırde OLDUNUZ ıstege goremı bunyeye goremı sılıkon buyuklugu belırlenıyor
cok pahalı bı yonntem ya
agrılarınız varmı ne kadar surede gecıor dıkıs ızı oluyomu

Son düzenleme:

Merhabalar:) ben istanbul besiktasta oturuyorum, ameliyatimi da evime 5 dk mesafede olan Bogazici Tip merkezinde oldum. Bu hastaneyle gorusmeye gitmemin en buyuk sebebi ucretinin cok uygun olmasiydi. 3600 tl odedim. Ameliyatimi Ismail Bayram bey yapti. Ayni gun iki farkli devlet hastanesinden de randevu almistim hangisi icime sinerse orda olacaktim ama hicbirine gerek kalmadi Ismail begi cok cok sevdim aklimda ne varsa cevaplandirdi. Ben hep buyuk gogus istiyordum, doktora gitmeden once burdaki yorumlara bakarak en az 350cc isticem doktordan diye dusunmustum hatta:) ama benim boyum 1.59 ve kilom 43:) doktorum 350 cc mumkun olmadigini soyledi, takabilecegi en buyuk boyutu takicagina soz verdi:) ameliyatta 270cc sigdirmis yuvarlak ultra high profile. Gogus altim 70cm, gogus ucum eskiden 76cmdi suan 85-86 cm oldu:) 75c yada 80c cup sutyen oluyor b cuplara kesinlikle sigmiyor :) ameliyattan sonra 3-4 gun cok fazla agri cektim surekli agri kesici alip yattim pek kipirdayamiyordum zaten, ama 4. Gunden itibaren hizli bir iyilesme sureci basladi 10. Gunde agrilarim tamamen gecti ve sadece baski kaldi. Suan ne agri ne baski var ameliyattan onceki halime tamamen dondum allaha sukur:) benim goguslerim buyuk oldugu icin izler karsidan bakinca yada aynaya bakinca gorunmuyor. Aynayi asagi dogru tuttum izleri gormek icin ten rengimde bi kabariklik var ama dedigim gibi gormek icin ugrasmak gerekiyor:) 10 gun sonra da doktorum bi kreme baslaticak izler icin:)

hayırlı olsun canımm :)) bende 19 yaşımda oldum şu an 20yim bende erken yaşta yaptırmak kadar güzel huzurlu birşey yok

hayırlı olsun canımm :)) bende 19 yaşımda oldum şu an 20yim bende erken yaşta yaptırmak kadar güzel huzurlu birşey yok

Çok erken olmuşsun ailen nasil izin verdi.snn agrilar nr kadar surdu.amelyttan önce kaç takiodun.smdi kaç takiosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok erken olmuşsun ailen nasil izin verdi.snn agrilar nr kadar surdu.amelyttan önce kaç takiodun.smdi kaç takiosun

canımm şöyle diyim benim annem vefat edeli 2 yıl oldu bu durumu babama anlatamazdım kesinlikle.. paramı biriktirdim 6 ayda ... 4 bini.. büyük ablama bile demedim ben ortanca ablam biliyordu tek.. o da bana olma burun ol diyordu ya da tatil yap o paraya felan tabi kendi tuzu kuru bizim psikolojimizi bizden başka anlayan yok malesef.. ben babama okul gezisi var dedim öle gittim ameliyat oldum.. hastanede de tek başımaydım ablam yanımda bile kalmadı bana hiç destek olmadı.. başta forumda herkes ağrı olmuyor diyordu ilk 2 gece ağrı çektim ben 3. günümde iyidim gayette.. sonrasında giderek de iyileştim :) destekli b takıordum aslında a bile değildi yani destekli b bile olmuyordu bana.. şimdi c oluyor desteksiz şükür :)

tebrik ederim canım yaaa ne azimlisin maşallah.. bu arada başın sağolsun.Allah sabır versin

Çok kotu hissettim kendimi allah sabr versin

Yazdıklarını okuyunca sanki ben de aynısını yaşıyo gibi bi sevinç kapaldı beni de :)
ya ben de bu yaz kesinlikle yapmayı düşünüyorum. Ama araştırmalarıma rağmen hala da çok iyi bir bilgiye sahip olamadım. Mesela senin göğüs çevren kaçtı? Kaç takıyodun ve şimdi kaç takıyosun? Benim göğüs çevrem ne yazık ki 75 göğüslerimi büyütmemle görüntü açısından ben yine de eksliklik olacağını düşünüyorum çünkü güzel göğüslerin 80 bedenle başladığını hep duyuyorum ben bilemiyorum ne kadar doğru bu konu hakkında öncelikle yardımcı olursan inan çok sevinicem çünkü hala tam olarak bir sonç elde edemiyorum,edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…