Cok uzattim biliyorum. DICEGIM O KI BEN AMELIYAT OLALI 1 ay oldu. 270cc yuvarlak mentor kas zari alti mentor marka protez canim doktorum Ismail Bayram tarafindan takildi. Allahim yasatmasin hicbir sikinti yasamadim. Anlatamiyorum cidden ama hayatimin en mutlu donemine girdim. C kuptan tasiyo goguslerim ve bakmaya doyamiyorum. Geceleri mutluluktan agliyorum. Ameliyatla ilgili ne sorunuz ne korkunuz varsa sorun cevaplarim. O kadar arastirdim ki en ince ayrintiya kadar biliyorum herseyi. Allahim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin. Mutlu gunler diliyorum
Yazdıklarını okuyunca sanki ben de aynısını yaşıyo gibi bi sevinç kapaldı beni de :)
ya ben de bu yaz kesinlikle yapmayı düşünüyorum. Ama araştırmalarıma rağmen hala da çok iyi bir bilgiye sahip olamadım. Mesela senin göğüs çevren kaçtı? Kaç takıyodun ve şimdi kaç takıyosun? Benim göğüs çevrem ne yazık ki 75göğüslerimi büyütmemle görüntü açısından ben yine de eksliklik olacağını düşünüyorum çünkü güzel göğüslerin 80 bedenle başladığını hep duyuyorum ben bilemiyorum ne kadar doğru bu konu hakkında öncelikle yardımcı olursan inan çok sevinicem çünkü hala tam olarak bir sonç elde edemiyorum,edemedim
Mrb :) oncelikle boyle bir karar verip uygulayabildigin icin tebrik ederim seni ,hayirli olsun cicislerin :)
Bende ameliyat olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsizimiyi bir doktor olsun istiyorum ozaman da ameliyat fiyati yukseliyo ve karsilayamiyorum. Sen devlwt hastanesinde oldugunu yazmissin bana doktorun ve diyat hakkinda bilgi verir misin lutfen :))
Canim ben devlet hastanesinde olmadim, iki devlet hastanesi doktorundan randevu aldim sadece. Ama ilk once bogazici tip merkeziyle gorustum cunku fiyati devlet hastaneleriyle ayniydi, 3600 tl. Orda ismail bayram adli doktora oldum ameliyatimi, ben istedigim herseyi anlattim o da beni cok iyi anladi saolsun ve allaha sukurler olsun hicbi sorun yasamadim. Her gece dua ediyorum ismail beye beni bu kadar mutlu ettigi icin allah ondan razi olsun ruyalarim gercek oldu darisi tum isteyenlerin basina
Canim gec gordum mesajini ozur dilerim. Benim ameliyattan once gogus altim 70 gogus ustum 76ydi cok kucuktu yani. Doktorum 270 cc ultra high profil takmayi uygun gordu guvendim bende ona. 3 doktora gorusme randevusu almistim ama ilki o kadar icime sindi ki digerlerine gitmedim. Suan gogus ustum 85-86 geliyor :) hayatimda verdigim en dogru karar kesinlikle. Kendime inanilmaz guvenim geldi surekli denize girmek istiyorum eskiden deStekli bikini bile denemistim suan inanilmaz mutluyum masallah. Insallah darisi senin basina canim
Göğüs çevren peki kaç? Bende yeterince güzel olmayacağı korkusunu yaşıyorum. Çünkü göğüs çevrem 75 bunun c yada d cup olması görüntü açısından eksik kalmaz mı? Bu beni korkutuyor işte. Göğüs çevresini genişletebilsek keşke ama bunun da ameliyatı yok ve 75 beden sütyenin 80 giyebilme durumu var mı?Ben bunu merak ediyorum. Hatta 80 c olsa hayallerim gerçek olur diyebilirim. Diğer şekilde 80 B ölçüdeki göğüsleri bile küçük olarak görenler varken benimkelerin de öyle olması beni sadece eksiklik olarak hissetmemi tamamlıycak yoksa istediğim o mutluluğu bana vermiycek bunu biliyorumCok uzattim biliyorum. DICEGIM O KI BEN AMELIYAT OLALI 1 ay oldu. 270cc yuvarlak mentor kas zari alti mentor marka protez canim doktorum Ismail Bayram tarafindan takildi. Allahim yasatmasin hicbir sikinti yasamadim. Anlatamiyorum cidden ama hayatimin en mutlu donemine girdim. C kuptan tasiyo goguslerim ve bakmaya doyamiyorum. Geceleri mutluluktan agliyorum. Ameliyatla ilgili ne sorunuz ne korkunuz varsa sorun cevaplarim. O kadar arastirdim ki en ince ayrintiya kadar biliyorum herseyi. Allahim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin. Mutlu gunler diliyorum
Göğüs çevren peki kaç? Bende yeterince güzel olmayacağı korkusunu yaşıyorum. Çünkü göğüs çevrem 75 bunun c yada d cup olması görüntü açısından eksik kalmaz mı? Bu beni korkutuyor işte. Göğüs çevresini genişletebilsek keşke ama bunun da ameliyatı yok ve 75 beden sütyenin 80 giyebilme durumu var mı?Ben bunu merak ediyorum. Hatta 80 c olsa hayallerim gerçek olur diyebilirim. Diğer şekilde 80 B ölçüdeki göğüsleri bile küçük olarak görenler varken benimkelerin de öyle olması beni sadece eksiklik olarak hissetmemi tamamlıycak yoksa istediğim o mutluluğu bana vermiycek bunu biliyorum
:)simdi tatlim 75 olmak zayif bir ust bedendir.75 benimde olcum ve c cup oldum.a cuptan.80 olmak istiyorsun herkes 75 olabilmeyi isterken:)onemli olan b yada c yada d cup istedigini bulabilmek.80 olup b olmak 75 olup c olmaktan kucuktur.yani siz c mi b mi olmayi istiyorsunuz buna karar verin:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?