Anneeli. İnan senin adına çok sevindim yazını defalarca okudum hatta 😄 bu ameliyatı ben de olmayı çok istiyorum 1 yıllık araştırma içersindeyim daha doktor görüşmesi yapmadım hiç.. bu arada ben de 20 yaşındayım. Bu yaz olmayı düşünüyorum inşallah.. Protezi hissetme benim için önemli senin daha erken ama hissediyor musun canım?
20 yaşında böyle bir karar almanız çok güzel. ben 34 yaşındayım ve ameliyat için gün sayıyorum. ah keşke 10 yıl önce olsaydım
darısı başıma artık
Canım cevabın çok rahatlattı,teşekkür ederim ..:)evet elleyince yanlardan hissetmeyi kastetmiştim :) cicişlerin tekrar hayırlı olsun :)Canim cook tesekkur ederim😄 insallah darisi basina bence genc olmak en iyisi hayat boyu bizimle olacaklar ne guzel😄 protezi hissetme derken anlamadim normal meme kadar yumusak degil henuz biraz daha sert ama sikinca dokununca falan oyle ele gelen hicbisey yok bi cikinti falan hissedilmiyo yani
Canım cevabın çok rahatlattı,teşekkür ederim ..:)evet elleyince yanlardan hissetmeyi kastetmiştim :) cicişlerin tekrar hayırlı olsun :)
Cok uzattim biliyorum. DICEGIM O KI BEN AMELIYAT OLALI 1 ay oldu. 270cc yuvarlak mentor kas zari alti mentor marka protez canim doktorum Ismail Bayram tarafindan takildi. Allahim yasatmasin hicbir sikinti yasamadim. Anlatamiyorum cidden ama hayatimin en mutlu donemine girdim. C kuptan tasiyo goguslerim ve bakmaya doyamiyorum. Geceleri mutluluktan agliyorum. Ameliyatla ilgili ne sorunuz ne korkunuz varsa sorun cevaplarim. O kadar arastirdim ki en ince ayrintiya kadar biliyorum herseyi. Allahim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin. Mutlu gunler diliyorum
BU ARADA KIZLAR BEN AMELIYATA ERKEK ARKADASIMLA GITTIM. ONHN DISINDA KIMSE BILMIYOR. HERKES BENIM KENDI GOGUSUM SANSIN ISTEDIM. AILEME BILE SOYLEMEDIM. YURTTA KALIYORUM ZATEN 1 HAFTA SONRA YANLARINA GIDINCE DE BIRAZ SIRTIM TUTULDU DEDIM HIC BISEY ANLAMADI KIMSE :) zaten hep koca koca sutyenler takardim bikinilerimi doldururdum kisin anlamalari imkansiz. Yazin da biraz kapali bikiniler giyip yanlarinda kamufle etmeye calisicam artik:) gerci cok zor koca koca oldular ama:)
vazgeçirmeye çalışırlar, korkarlar diye bende söylemek istemiyorum. ben ailemle yaşamıyorum ama yine de nasıl saklarım diye korkuyorum. kışın dediğin gibi olur da, yaza nasıl saklanır bilemem.
Bende bunun Icin internetten gogusleri kucuk gosteren bikinileri arastirdim☺ baya model buldum onlari kullanicam 😄
senin göğüs ölçün kaçtan kaça çıktı şimdi?
Hayirli olsun canim.benim merak etdigim peki iz kaliyormu?
Benim gogus altim 70cm gogus ucum 76 cm di ameliyattan once. Ameliyatta 270cc yuvarlak ultra high profile takildi. Suan gogus ucundan olcunce 86-87 cm arasi geliyor
ne mutlu, darısı benim başıma inşkaç beden sutyen takıyorsun şimdi
Insallah canim yaptirip en cok istedigin goruntuye kavusursun 💕💕💕 Suan ameliyat sonrasi doktorun verdigi korseyi takiyorum ama ic camasircilara gidip denedim 75c oluyor b cuplara kesinlikle sigmiyor:))
ne mutlu sanainşallah canım kafama çok taktım Allah nasip ederse yaptırıcam
Ay valla demiyim kismetine karismiyim diyorum ama ne bekliyosun guzel arkadasim ya bu dunyanin en guzel mutlulugu bence 😄
Insallah canim yaptirip en cok istedigin goruntuye kavusursun 💕💕💕 Suan ameliyat sonrasi doktorun verdigi korseyi takiyorum ama ic camasircilara gidip denedim 75c oluyor b cuplara kesinlikle sigmiyor:))
Oncelikle gecmis olsun Maliyeti ne kadar oldu o konuyu da acıklarmısınız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?