• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Buyutme Ameliyati Oldum:))

Anneeli. İnan senin adına çok sevindim yazını defalarca okudum hatta 😄 bu ameliyatı ben de olmayı çok istiyorum 1 yıllık araştırma içersindeyim daha doktor görüşmesi yapmadım hiç.. bu arada ben de 20 yaşındayım. Bu yaz olmayı düşünüyorum inşallah.. Protezi hissetme benim için önemli senin daha erken ama hissediyor musun canım?

Anneeli. İnan senin adına çok sevindim yazını defalarca okudum hatta 😄 bu ameliyatı ben de olmayı çok istiyorum 1 yıllık araştırma içersindeyim daha doktor görüşmesi yapmadım hiç.. bu arada ben de 20 yaşındayım. Bu yaz olmayı düşünüyorum inşallah.. Protezi hissetme benim için önemli senin daha erken ama hissediyor musun canım?

Canim cook tesekkur ederim😄 insallah darisi basina bence genc olmak en iyisi hayat boyu bizimle olacaklar ne guzel😄 protezi hissetme derken anlamadim normal meme kadar yumusak degil henuz biraz daha sert ama sikinca dokununca falan oyle ele gelen hicbisey yok bi cikinti falan hissedilmiyo yani

20 yaşında böyle bir karar almanız çok güzel. ben 34 yaşındayım ve ameliyat için gün sayıyorum. ah keşke 10 yıl önce olsaydım :(
darısı başıma artık

Cok tesekkur ederim☺ gun sayiyor olmaniza cok sevindim insallah hayirlisiyla cabucak olur biter kavusursunuz guzel goguslere ☺

Canim cook tesekkur ederim😄 insallah darisi basina bence genc olmak en iyisi hayat boyu bizimle olacaklar ne guzel😄 protezi hissetme derken anlamadim normal meme kadar yumusak degil henuz biraz daha sert ama sikinca dokununca falan oyle ele gelen hicbisey yok bi cikinti falan hissedilmiyo yani
Canım cevabın çok rahatlattı,teşekkür ederim ..:)evet elleyince yanlardan hissetmeyi kastetmiştim :) cicişlerin tekrar hayırlı olsun :)

Cok uzattim biliyorum. DICEGIM O KI BEN AMELIYAT OLALI 1 ay oldu. 270cc yuvarlak mentor kas zari alti mentor marka protez canim doktorum Ismail Bayram tarafindan takildi. Allahim yasatmasin hicbir sikinti yasamadim. Anlatamiyorum cidden ama hayatimin en mutlu donemine girdim. C kuptan tasiyo goguslerim ve bakmaya doyamiyorum. Geceleri mutluluktan agliyorum. Ameliyatla ilgili ne sorunuz ne korkunuz varsa sorun cevaplarim. O kadar arastirdim ki en ince ayrintiya kadar biliyorum herseyi. Allahim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin. Mutlu gunler diliyorum

Hayirli olsun canim.benim merak etdigim peki iz kaliyormu?

BU ARADA KIZLAR BEN AMELIYATA ERKEK ARKADASIMLA GITTIM. ONHN DISINDA KIMSE BILMIYOR. HERKES BENIM KENDI GOGUSUM SANSIN ISTEDIM. AILEME BILE SOYLEMEDIM. YURTTA KALIYORUM ZATEN 1 HAFTA SONRA YANLARINA GIDINCE DE BIRAZ SIRTIM TUTULDU DEDIM HIC BISEY ANLAMADI KIMSE :) zaten hep koca koca sutyenler takardim bikinilerimi doldururdum kisin anlamalari imkansiz. Yazin da biraz kapali bikiniler giyip yanlarinda kamufle etmeye calisicam artik:) gerci cok zor koca koca oldular ama:)

vazgeçirmeye çalışırlar, korkarlar diye bende söylemek istemiyorum. ben ailemle yaşamıyorum ama yine de nasıl saklarım diye korkuyorum. kışın dediğin gibi olur da, yaza nasıl saklanır bilemem. :17:

vazgeçirmeye çalışırlar, korkarlar diye bende söylemek istemiyorum. ben ailemle yaşamıyorum ama yine de nasıl saklarım diye korkuyorum. kışın dediğin gibi olur da, yaza nasıl saklanır bilemem. :17:

Bende bunun Icin internetten gogusleri kucuk gosteren bikinileri arastirdim☺ baya model buldum onlari kullanicam 😄

Hayirli olsun canim.benim merak etdigim peki iz kaliyormu?

Benim goguslerim buyuk oldu ameliyattan sonra o yuzden karsidan bakinca gormek imkansiz yada aynaya bakinca falan girunmuyo hic. Bikac kere merak edip aynayi altina ayarlayip baktim ten renginde bi iz var ama dedigim gibi karsidan bakinca hic belli degil 15 gun icinde de iz icin krem vericekmis doktorum bakalim :)

ne mutlu, darısı benim başıma inş:17: kaç beden sutyen takıyorsun şimdi

Insallah canim yaptirip en cok istedigin goruntuye kavusursun 💕💕💕 Suan ameliyat sonrasi doktorun verdigi korseyi takiyorum ama ic camasircilara gidip denedim 75c oluyor b cuplara kesinlikle sigmiyor:))

Insallah canim yaptirip en cok istedigin goruntuye kavusursun 💕💕💕 Suan ameliyat sonrasi doktorun verdigi korseyi takiyorum ama ic camasircilara gidip denedim 75c oluyor b cuplara kesinlikle sigmiyor:))

ne mutlu sana:21: inşallah canım kafama çok taktım Allah nasip ederse yaptırıcam

görmeden inanmam:27::52::52:

şaka şaka :1::1::1:

Oncelikle gecmis olsun Maliyeti ne kadar oldu o konuyu da acıklarmısınız:))

Ben maddi sebeplerden dolayi kesin olarak devlet hastanesinde yaptirmayi dusunuyodum ama evimin yani diye son bir kez bogazici tip merkezine sorayim dedim fiyat olarak 3600 dediler sok oldum devlet hastanelerinden bile ucuz. Hemen yaptirdim. Benden 1 hafta sonra 4000 olmus

Back