• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme ameliyati olanlar yardimm :(

medusarap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
58
1
96
Merhaba kizlar ben meme büyütme ameliyati olacagim. Cok fazla arastirma yaptim kendim de saglik sektorunde oldugundan bi cok konu kafamda net ama tek bi konu kafami karistiyor. 12 gunluk bi boslugum var malesef isim dolayisiyla. 12 gun icinde toparlanip ise donmem mumkun olur mu? Siz kac gunde toparlandiniz bi yardim edin lutfenn :(

12 gün içinde artık normale dönüyor sayılırsınız, eğer işiniz çok hareket gerektirecek, ağır kaldıracak, kolları zorlayacak bir iş değilse bence yeterli bir dinleme süresi 12 gün..

12 gün içinde artık normale dönüyor sayılırsınız, eğer işiniz çok hareket gerektirecek, ağır kaldıracak, kolları zorlayacak bir iş değilse bence yeterli bir dinleme süresi 12 gün..

Hemsireyim oyle cok agir bi isim yok ama epey korkuttular beni kolunu hic kipirdatamiyosun uzun sure diye :(

Hemsireyim oyle cok agir bi isim yok ama epey korkuttular beni kolunu hic kipirdatamiyosun uzun sure diye :KK43:

Evet başta kolları kıpırdatamıyorsun ama taş çatlasa 1 hafta zorluk çekersiniz. 12 günde de tamamen yukarı kaldıramazsınız, ben üstümdeki dar şeyleri kendim çıkaramıyordum mesela 10 günlükken.. Biraz dikkat etmeniz gerekir ama dışarıdan kolay kolay anlaşılmaz.

yeterli bir süre 12 gün ama yinede zorlamamalısınız kollarınızı bide ben 15-20 gün çabuk yoruluyordum.öyle ağrı sızı kalmıyor 1 haftadan sonra ama zorlarsanız ağrıyo

12 gün yeterli bence de, ilk birkaç günden sonra çok ağrı kalmaz zaten, işyerinde de biraz hastayım boynum tutuk falan denerek zorlayıcı hareketler önlenir. İşyeri çok uzak değilse veya kötü bir yıl değilse yol da problem olmaz, ama kötü yollarda biraz rahatsız olunabilir, bütün gün sütyenin içinde daralabiliyor zavallılar, ara ara tuvalete gidip masaj yapmakta da fayda var.

Back