Meme büyütme ameliyatı olacağım yardım

ayyy adınıza çok sevindim herkes mutlu olsun sevinsin güzel kadınlar

yaaa çok haklısınız.. ben de aynı şekilde düşünüyorum ve ben de istiyorum

Bence 300 cc baya as bende 164 56 kgyim 425 cc yaptırdım sönüyor zamanla zaten gayet güzel ve doğal
300 az pişman olursun sonra göğüs dokun çok yoksa

Bence 300 cc baya as bende 164 56 kgyim 425 cc yaptırdım sönüyor zamanla zaten gayet güzel ve doğal
300 az pişman olursun sonra göğüs dokun çok yoksa
merhaba ben 5 gün önce protez ameliyatı oldum 400cc takıldı ikisine de, boyun 163 kilo 53
ama gel görki o kadar büyük görünüyor ki gözüme ölçtüm 90 cm geliyor meme
siz ne zaman ameliyat oldunuz? küçüldü mü şekli doğallaştı mı? şu an kaç cm geliyordur? bir de meme ucuna his geldi mi?
yanıtlarsanız çook mutlu olurum

İlkten benim de çok büyük görünüyordu o daha yerine oturacak ve ödem gidecek ben 425 taktırdım duan ödem falan gitti tam 1 ay oldu abartılı büyük değil normal sonradan diyoruz ki iyiki böyle yaptırmışım
Bende de sol taraftan iki kere ameliyat oldum hissizlik var sağ meme ucum da da acı var doktora soracağım

Küçüldü ve doğal yumuşak oldu kimse yaptırdığımı anlamıyor hatta

Bende
merhaba bende çok merak ediyorum ne zaman sütyen takılabilir hale gelecek? iki tane plastik top gibi ya hiç alışamazs
Bende 17.gündeyim, hala füze gibiler çok gergin, çok sert. Ameliyat olmaktan ziyade sonraki süreç çok sabır istiyor. Yumuşamasını sabırsızlıkla bekliyorum

ya herkes bi süre sonra çok yumuşuyor diyor bence 1-2 ay gibi takıyoruz korseyi sonra desteksiz sütyen herkes böyle diyo
Bana doktorum korseyi 1 ay takacaksın dedi. Hiç çıkarmıyorum. Sonrasında sporcu sütyenine geçeceğim, onu ne kadar takarım fikrim yok ama korseden kurtulsam yeter

bilmiyorum benim sorunum boyutuyla ilgili
çok büyük oldular ben minyonum yakışmadı yani
dr çıkarmak 10 dk bir işlem eğer şekli oturunca da içine sinmezse çıkartmak istersen çıkarırım dedi
yüzden biraz rahatlafım

Doktorunuz kiödi kas altı mı oldu kas üstü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…