Meme büyütme ameliyat sürecim ayrıntılı

Fiyat nedir acaba ortalama

geçmiş olsun diren hocaya ne kadar ücret ödediniz ortalama
Çok özür dilerim, belki burda fiyat vermem pek etik olmaz. Ama aradığınız zaman fiyat bilgisi veriyor asistanları. Memnunmusunuz diye sorarsanız. Evet iyikide Diren hocaya ameliyat olmuşum. Ben başka hiç bir doktora araştırma yapmadım. 2 yıldır Instagramdan takip ediyordum kendisini, ama 10 gün önce kesin kararımı verebildim. Keşke bu kadar beklemeymişim diyorum şimdide

Hangi hastane ve doktorda oldunuz

Cok gecmiş olsun bende gecen ayın 25,,inde oldum kas altı yerleştirilmiş 425 CC olarak koydu Dr hala baskılar devam ediyor daha fazla sag tarafta kasılma cok oluyor dıkıslerım yeni yeni toparlıyo acaba Dr nuz hangi kıremlerı önerdi paylasabilirmisınız cok memnun olurum

Teşekkürler size de çok geçmiş olsunBenim de sol tarafımda ilk günden beri çok az ağrı oldu sağ tarafım daha çok ağrıyor hala sağ tarafımda hassasiyet ve hafif baskı var. Bende ayın 31inde oldum 21.günümdeyim gün geçtikçe çok daha iyi oluyorum. İz kremi olarak allscar önerdi ayrıca kantaron yağı kullanabileceğimi söyledi. Kremi düzenli kullanıyorum ama yağı çok nadir sürüyorum

Merhaba . Acaba sizde de ameliyat sonra dik durma sorunu oldu mu. Bugün ameliyatimin 2.gunu. yürürken hep öne doğru hafif eğilme ihtiyacı hissediyorum

Merhaba . Acaba sizde de ameliyat sonra dik durma sorunu oldu mu. Bugün ameliyatimin 2.gunu. yürürken hep öne doğru hafif eğilme ihtiyacı hissediyorum
Evet bende dik duramıyordum çok geriliyordu çünkü. Hatta ilk 2 gün falan elimle tutma ihtiyacı hissediyordum sanki düşecek gibi. Ameliyattan sonraki 3.gün kontrolünde hemşire bana dik dur kambur kalırsın demişti ondan sonra dikkat etmeye çalıştım.

Ay bende memelerimi tutarak yürüyorum. Ağrın sizim yok ama rahat yuruyememek delirtiyor beni

Sigara kullanan var mı arkadaşlar ameliyattan önce bıraktınız mı doktorum bana azalt ameliyattan 2 gün öncede içme dedi

Sigara kullanan var mı arkadaşlar ameliyattan önce bıraktınız mı doktorum bana azalt ameliyattan 2 gün öncede içme dedi
Bende ameliyattan 2 gün önce bıraktım daha önce bırakacaktım ama dayanamadım içtim. Ameliyattan sonra da dikiş izlerinin iyileşmesini geciktiriyormuş sanırım oyuzden hiç içmedim

Bende ameliyattan 2 gün önce bıraktım daha önce bırakacaktım ama dayanamadım içtim. Ameliyattan sonra da dikiş izlerinin iyileşmesini geciktiriyormuş sanırım oyuzden hiç içmedim
Evet silikonlular arasına bende katıldım arkadaşlar Sizin ilk yazdıklarınız baya aydınlattı beni teşekkür ederim bende 5 gün drenler kaldı dün çıkarttı doktor yarın duş alırsın dedi ama ben çok tedirginim drenleri çıkarttığı yerler açık o yüzden duşa girmek istemiyorum korkuyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sigarayıda bırakamadım ama çok azaltmıştım ameliyattan sonra öksürük yaptı çok zorlandım siz sakın bu hataya düşmeyin

Ben de aynı endişe ile bölgesel şekilde duş aldım, dren yerlerinden mikrop kapma ihtimalini göze alamazdım… İyi ki de öyle yapmışım dren alındıktan 4 gün sonra duşa full girdim o zaman sorun olmadı çünkü yara kapanmaya başlamıştı. İlk haftalarda oksurmekten hapşırmaktan itina ile kaçtım dikişlerim patlar gibi hissediyordum o yüzden sigara arada içen biri olarak direkt uzak durdum

Merhaba sizinkilerin şekli düzeldi mi benim ki hala şekilsiz 16 gün oldu dikiş üzerine yığılmış gibi duruyor çok üzülüyorum

Merhaba sizinkilerin şekli düzeldi mi benim ki hala şekilsiz 16 gün oldu dikiş üzerine yığılmış gibi duruyor çok üzülüyorum
Benim 2 gün sonra 2 ay olacak şekil olarak bi sıkıntım yok çok şükür, ağrım sızım da yok sadece üstüne yatınca hafif dikişlerim sızlıyor. Ben 10.gün masaja başladım günde 3 kere masaj yapıyordum onun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Normalde 3 ay boyunca yapmalıyım ama baya saldım ben düzensiz yapıyorum artık. 16 gün erken bi süre 1 ay bekleyin bence. Tek sıkıntım yumuşaklık ilk günlerdeki taş gibi olan sertlik yumuşadı ama yine de normal bi memeye göre hala sert inşallah zamanla yumuşar

Diren takılıyor mu acaba

Ayyyy ben de dün sabah karın germe ve dikleştirmeli meme büyütme oldum kendisine. Şu an için sıkıntı yok Diren hoca da ekibi de çok tatlılar bakalım ilerde nasıl olacak

Merhaba, bende diren hocaya meme büyütme olmayı düşünüyorum haftaya görüşmeye gideceğim sizinkilerin üzerinden biraz geçmiş bilgi verebilir misiniz? Memnun musunuz şu an bir sıkıntınız var mı ?

Cok gecmis olsun bende istiorum biran once ancak daha yeni arastirmaya koyuldum. Dr arastiriyorum yurtdisindayim. Oncesi sonrasi resimlere bakabilirmiyim birde dr ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…