Meme büyütme ameliyat sonrası iyileşme süreci

Gunder0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
8
3
35
Yakın zamanda meme büyütme ameliyatı olacağım, doktorum kas zarı altına 265-295 Cc aralığında ımplant kullanacağını belirtti. Benim sorum çalışıyorum ve işyerimden 2 hafta kadar izin kullanıp işe başlamam gerekecek, masa başı iş ama sürekli evrak yazıyorum. 2 haftalık izin süreci işte idare edebileceğim kadar yeterli midir? Deneyimli hanımlardan gelecek cevaplar önemlidir teşekkür ederim

Yeterlidir ben hostesken üstelik koltuk altından yaptırdım.2 hafta sonra işe döndüm üstelik koltuk altı agrısından ölüyordum.çünkü benim baş üstü dolaplarına uzanmam,uçak kapısını acmam,agır troleyleri itmem gerekiyordu.buna ragmen bi sorun olmadı.merak etmeyin gögüs altından olanlar gayet cabuk iyileşiyor

Merhabalar. Bu tamamen bünyeniz ile alakalı. Bir başkası çok rahat işe başladı diye sizde başlayacak değilsin. İki hafta bence güzel bir süreç. İyi iyileşmiş olursunuz. Ben büyüğünü atlatmış olacaksınız. Çok zorlanmasınız diye düşünüyorum. kas Zarı altından olacaksınız, Ağrılarınız daha az olacaktır. Ben bu yöntem ile ameliyat oldum ve on gün sonra işe başladım. Masa başı bir işte çalışıyordum. Oturduğum sandalyeden kalkarken çok zorlanmıştım. Şimdiden geçmiş olsun. Kime ameliyat olacaksınız?

Merhabalar. Bu tamamen bünyeniz ile alakalı. Bir başkası çok rahat işe başladı diye sizde başlayacak değilsin. İki hafta bence güzel bir süreç. İyi iyileşmiş olursunuz. Ben büyüğünü atlatmış olacaksınız. Çok zorlanmasınız diye düşünüyorum. kas Zarı altından olacaksınız, Ağrılarınız daha az olacaktır. Ben bu yöntem ile ameliyat oldum ve on gün sonra işe başladım. Masa başı bir işte çalışıyordum. Oturduğum sandalyeden kalkarken çok zorlanmıştım. Şimdiden geçmiş olsun. Kime ameliyat olacaksınız?

X