- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi demirciasli
senin resimleri görüpte yorumsuz kalmak mümkün müüü
Teşekkür ederim canımsın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin resimleri görüpte yorumsuz kalmak mümkün müüü
teşekkür ediyorum tatlım. darısı da sana olsun inşallah. ben malatyada Bilge Türk Bilen'e oldum ameliyatımı. resim ekleyemiyorum çünkü burun ameliyatı da olduğum için profil sayfamda yüzümün bir sürü resmini koymuştum. emin ol yuvarlak protez kas altında acayip doğal duruyor. içinde şüphe olmasın. ama kas üstü yuvarlak protez için aynı şeyi söyleyemiyorum. kişinin önceden var olan meme dokusuyla da alakalı bişey. umarım her şey tam istediğin gibi olur canım...
anlıyorum canıııımm bir çok kşi doğal durduğnu söylüyor içim böylelikle rahatlıyoor inşallaah bnde yaptrdıktan snraa çoook doğaal diyenlerden olurumm
tatlım Beniimmmmm çok güzel ve doğal olacak senin cicişlerin ben inanıyoruummmmmm :13:
Ekledim canım,görebilirsin resimlerimi.Ama yorum bekliyorum ona göre.
İzler tamamen meme altında kaldığı için görünmüyor zaten. Bir de zaman geçtikçe silikleşiyor. Bir ara foto çekip ekleyeyim
peki arzum'un dediği gibi bikiniyle falan kolları kaldırınca izler ortaya çıkıyor mu, yoksa silikleştiği için bir süre sonra belli olmuyor mu?
peki arzum'un dediği gibi bikiniyle falan kolları kaldırınca izler ortaya çıkıyor mu, yoksa silikleştiği için bir süre sonra belli olmuyor mu?