• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatında iz

teşekkür ediyorum tatlım. darısı da sana olsun inşallah. ben malatyada Bilge Türk Bilen'e oldum ameliyatımı. resim ekleyemiyorum çünkü burun ameliyatı da olduğum için profil sayfamda yüzümün bir sürü resmini koymuştum. emin ol yuvarlak protez kas altında acayip doğal duruyor. içinde şüphe olmasın. ama kas üstü yuvarlak protez için aynı şeyi söyleyemiyorum. kişinin önceden var olan meme dokusuyla da alakalı bişey. umarım her şey tam istediğin gibi olur canım...

anlıyorum canıııımm:34: bir çok kşi doğal durduğnu söylüyor içim böylelikle rahatlıyoor:52: inşallaah bnde yaptrdıktan snraa çoook doğaal diyenlerden olurumm:64:

İz olayına gelince benimde mem altı kesisi uygulandı yok gibi gözükmüyor izlerim tenimden de olabilir bilemiyorum Lakin Doğum yapmayacak olsam kesinlikle Arzum gibi meme ucundan olmak isterdim ve Hasan beye olmak isterdim çünkü sıfır iz inanamadım şoklardayım çok beğendim Maşallah diyorumm :nazar:

Ekledim canım,görebilirsin resimlerimi.Ama yorum bekliyorum ona göre.

canımmm benim çok teşekkür ediyorum... gördüm resimlerini kırk bin kere maşallah sana :nazar: ameliyat olup da içinde keşkelerin olmayacağı bir sonuç almışsın canım senin adına çok sevindim. sağlıklı günlerde kullan cicişlerini fıstığım:16: darısı isteyen herkesin başına...

İzler tamamen meme altında kaldığı için görünmüyor zaten. Bir de zaman geçtikçe silikleşiyor. Bir ara foto çekip ekleyeyim:68:

peki arzum'un dediği gibi bikiniyle falan kolları kaldırınca izler ortaya çıkıyor mu, yoksa silikleştiği için bir süre sonra belli olmuyor mu?

Kollarını yukarı kaldırsan da görünmüyor bikini yada bikinisiz Bunda en önemli Faktör belirtmek isterim kişinin ten rengi ve yara izi her keste farklı olur Lütfen bunu özellikle söylüyorum belirtiyorum hiçkimseyle derinizi karşılaştırmayın bende belli olmuyor Lakin Sende olacak belki bunun garntisi yok bir matematiği de yok Ayrıca Konulan Silikonun cc büyüklüğüde Etken meme altı kesisi silikon büyüdükçe artabilir...

peki arzum'un dediği gibi bikiniyle falan kolları kaldırınca izler ortaya çıkıyor mu, yoksa silikleştiği için bir süre sonra belli olmuyor mu?

Canım bu alıntıyı Barış Çakırın sitesinden kopyalayıp yapıştırdım,oku istersen.Meme altı:

•Meme protezinde en iyi görüşe sahiptir.
•Kanama kontrolü daha iyi yapılır Kas zarı teknik, en iyi meme altı çizgiden yapılır.
•Memenin en önemli bölgesi olan meme başında iz yoktur ancak denizde, bikini yukarı kayarsa iz görünebilir.
•Bikini ile plaj voleybolu oynamaktan çekinebilirsiniz.
•Hasta ayakta dururken, hastaya karşıdan bakan birisi bu izi göremez, sütyenin izi içinde kalır.

Back
X