• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatında iz

canım zaten ıkı ayda bekleme hmen sılıklesmesını..4 ve 6. ayın bıttıkten sonra kızarıklıkkları gecıyo tamamen..onlar canını sıkmasın benım sımdı 9 ay oldu tenımle aynı renkte ve bellı olmuyo hıc..bıde ben contractubex kullandm..madacasol kullanan bır arkadas vardı onun yanık ızıydı baya hafıflettı yanık ızlerını..bırde eurojel dıye bır urun var.. denemedım ama cok ıddalılar 10 yıllık ızı bıle gecırıyo dıyo medıkalcılr ama ne kadar etkılıdır bılemem..

gizemcim çok sağol tatlım içimi rahatlattın. ben de şimdiye kadar geçmesi gerekiyordu diye düşünüyor üzülüyordum. iyi bakalım sabırla bekleyeceğiz yani. şu yazdığın kremleri bi araştırayım canım çok teşekkür ediyorum :16:

Lazerlede izler yok edilebiliyor,onuda araştırabilirsin.Meme ucundan evet süt bezlerinin %30 u na zarar verebilme ihtimali varmış,ama inanınki sıfır iz diyorum,o kadar idda ediyorum yani.Bugün meme ucu izimin resmini çekip koyarım foruma sizde şahit olursunuz.

kızlar koltuk altından olan yok mu hiç...neden tercih sıralamasında pek geçmiyo merak ettim...şahsen ben doktorum olur derse koltukaltı tercih etmeyi düşünüyorum...:26:bu konu da bilgisi olan yazarsa sevinirimm!!:16:

canım koltuk altı kesisini her doktor uygulayamıyor da o yüzden pek duymamışsındır. çünkü zor ve riskli bir yöntem. doktor bu yöntemde tecrübeli değilse cebi istenilen oranda açamayabilir ya da silikonu uygun bir biçimde yerleştiremeyebilir. özellikle de göğüs altı kesisinde silikonu yerleştireceği alan tamamen gözünün önünde olduğu için daha rahat ve başarı oranı yüksek bir sonuç elde ediliyor. tabi ki doktorun bu konuda tecrübesine ve başarısına inanıyorsan göğüs altı kesisi ya da meme ucuna göre daha güzel bir yöntem gibi geliyor kulağa. umarım her şey istediğin gibi olur canım...:71:

Lazerlede izler yok edilebiliyor,onuda araştırabilirsin.Meme ucundan evet süt bezlerinin %30 u na zarar verebilme ihtimali varmış,ama inanınki sıfır iz diyorum,o kadar idda ediyorum yani.Bugün meme ucu izimin resmini çekip koyarım foruma sizde şahit olursunuz.

canım sen meme ucundan olmuşsun sanırım. ya inan ben de çocuk doğurup emzirmiş olsaydım meme ucu kesisini düşünüyordum. ama riske atmak istemedim. inşallah bizimki de zamanla silikleşir çok belirgin hala sinir bozucu...

cnm çok iyi olur valla bende başka çocuk düşünmüyorum meme ucu ve meme altı kesisi arasında gidip geliyorum doktorum ikisinide yapıyor ama his kaybı oluyormu ve nasıl bir iz kalıyor çok merak ediyorum :26:

Arzumcum senin çocukların vardı değilmi sen süt verme işini halletmişsin ne gzel..bende bekar olmasam meme ucu isterdim ama riske atmak istemiyorum:( iyimi yapıyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum ama çocuğumun sütünün %30unun gitmesimi yoksa 5cm lik iz mi dersen izi tercih ederim..o yüzden meme altı kesisi olucak büyük ihtimalle.

canım meme ucunda hissizlik oldu mu peki... enim çoçuğum var ikincisi konusunda da kararsızım açıkcası caba bende mi göğüüs ucu yaptırsam...:26:iilesme süreci uzun oolmuyomu..sanki uç kısım daha geç iileşir gibi geldi bana... arkadaş olarak ekliyorum kabul edersen sevinirim... merak ettim...
:44:
akllııımmm çok karıştı...:37:sevgiler!

canım sen meme ucundan olmuşsun sanırım. ya inan ben de çocuk doğurup emzirmiş olsaydım meme ucu kesisini düşünüyordum. ama riske atmak istemedim. inşallah bizimki de zamanla silikleşir çok belirgin hala sinir bozucu...

hayatım ama 2 ay olmuş daha,çok normal hala iz olması.parmağımız bile derin kesildiğinde izi 1ayda geçiyor..kremler ile ilgili mutlaka haberleşelim kızlar:23: bu arada sana kas altımı oldu canım benim ameliyatım yarın sabah,inşallah iyi geçer.kas altı olucak nagor damla 280 yada 300cc olucak.
bana ameliyat sürecini anlatırmısın lütfen,yarın ameliyattan sonra ağrım sızım ne durumda olucak? önümüzdeki 1hafta nasıl olucak deneyimlerini paylaşırsan her anının,çok sevinirim hazırlıklı olmuş olurum:) öpüyorum:81:

hayatım ama 2 ay olmuş daha,çok normal hala iz olması.parmağımız bile derin kesildiğinde izi 1ayda geçiyor..kremler ile ilgili mutlaka haberleşelim kızlar:23: bu arada sana kas altımı oldu canım benim ameliyatım yarın sabah,inşallah iyi geçer.kas altı olucak nagor damla 280 yada 300cc olucak.
bana ameliyat sürecini anlatırmısın lütfen,yarın ameliyattan sonra ağrım sızım ne durumda olucak? önümüzdeki 1hafta nasıl olucak deneyimlerini paylaşırsan her anının,çok sevinirim hazırlıklı olmuş olurum:) öpüyorum:81:

ii şanslar,umarım jersey istediğin gibi olur!:34:

oooo aslıcım şimdiden hayırlı olsun sende atlatıyosun :16:
inşallah herşey çok güzel geçer :34:
sonrasını merakla bekliyor olucaz :71:

Son düzenleme:

canım şimdiden çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. hiç korkulacak birşey değil olumlu düşün olumlu sonuçlansın. ilk günü pek hatırlamayacaksın zaten. sarhoş gibi geçiyor. ilk zamanlar tek başıma ayağa kalkamıyordum ama sonraki günler hızlı bir şekilde iyileşiyorsun. benimki de kas altı oldu canım bu yüzden kas üstü olanlara nazaran biraz daha ağır geçirebilirsin ama sonrası çok güzel oluyor. ben çok memnunum. bana yuvarlak mentor kullandı doktorum. çok doğal duruyorlar. bir de şu izlerden kurtulabilrsem harika olacak. darısı sana tatlım. Allah yardımcın olsun...

teşekkür ederim kızlar,umarım iyi bir ameliyat geçer dua edin bana:) benim gibi ameliyat olacak tüm arkadaşlarımında iyi geçer umarım,ameliyat sonrası resimlerimi koyarım bakalım nasıl olucak...:1: kızlar rica ediyorum.ameliyat sonrası sürecini anlatın..ameliyat günü ağrılar nasıl?ve takiben 1hafta neler yaşadınız? göğüsleriniz şişmiydi çok fazla?acı varmıydı? ameliyatın 2.günü dışarı çıkmam sorun olurmu? kollarımı çok kıpırdatmadan gezmemde sakınca yok gibi ama ağrılar nasıl olucak?????:59:

teşekkür ederim kızlar,umarım iyi bir ameliyat geçer dua edin bana:) benim gibi ameliyat olacak tüm arkadaşlarımında iyi geçer umarım,ameliyat sonrası resimlerimi koyarım bakalım nasıl olucak...:1: kızlar rica ediyorum.ameliyat sonrası sürecini anlatın..ameliyat günü ağrılar nasıl?ve takiben 1hafta neler yaşadınız? göğüsleriniz şişmiydi çok fazla?acı varmıydı? ameliyatın 2.günü dışarı çıkmam sorun olurmu? kollarımı çok kıpırdatmadan gezmemde sakınca yok gibi ama ağrılar nasıl olucak?????:59:

Allah yardımcın olsun inşallah çok kolay atlatırsın.sende bize anlat ama yaşadıklarını olur mu?:10:

matmazall tatlım nasılsın nasıl oldu cicişler resim eklemeyi düşünüyormusun :16:

canım aslında resim eklerdim ancak ben burun ameliyatı da olduğum için profilimde yüzümün resmini fazlasıyla yayınladım. yüzümü deşifre ettiğim için göğüs fotoğrafı koyamıyorum. ama şunu söyleyebilirim kesinlikle yapma oldukları belli değil :)) sadece tek şikayetim biraz daha büyük olabilirdi. benim göğüs duvarım aşırı dar olduğu için doktorum ancak 225 cc silikon takmış. o da zamanla gözüme iyice küçük görünmeye başladı. aman olsun napalım olanla yetineceğim artık :) eskiden dümdüzdüm tahta gibiydim yani... buna şükür diyorum :16:

canım aslında resim eklerdim ancak ben burun ameliyatı da olduğum için profilimde yüzümün resmini fazlasıyla yayınladım. yüzümü deşifre ettiğim için göğüs fotoğrafı koyamıyorum. ama şunu söyleyebilirim kesinlikle yapma oldukları belli değil :)) sadece tek şikayetim biraz daha büyük olabilirdi. benim göğüs duvarım aşırı dar olduğu için doktorum ancak 225 cc silikon takmış. o da zamanla gözüme iyice küçük görünmeye başladı. aman olsun napalım olanla yetineceğim artık :) eskiden dümdüzdüm tahta gibiydim yani... buna şükür diyorum :16:

anladım bebeğimm evet haklısın aman boşver yaa tahta gibi olmaktansa şimdiki halin mis gibidir çok ta güzel olmuştur eminim ki canım arkadaşımm

Kızlar resmi ekliyorum.Bu meme ucu ameliyatında kesinlikle his kaybı yaşamadım,doktorum his kaybı olmayacagına dair garanti vermişti ameliyat öncesinde zaten.Dedigi gibi oldu.Eger sizinde doktorunuz garanti verebiliyorsa tavsiye ederim,iz konusunda tabi.Hatta şöyle söyliyim ameliyat öncesinde daha az his vardı meme ucunda,şimdi daha fazla :9:xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
anladım bebeğimm evet haklısın aman boşver yaa tahta gibi olmaktansa şimdiki halin mis gibidir çok ta güzel olmuştur eminim ki canım arkadaşımm

teşekkür ediyorum canım benim.. evet çok mutluyum inşallah sen de öylesindir ki yazdıklarından zaten belli oluyor. Allah nazarlardan saklasın...

Kızlar resmi ekliyorum.Bu meme ucu ameliyatında kesinlikle his kaybı yaşamadım,doktorum his kaybı olmayacagına dair garanti vermişti ameliyat öncesinde zaten.Dedigi gibi oldu.Eger sizinde doktorunuz garanti verebiliyorsa tavsiye ederim,iz konusunda tabi.Hatta şöyle söyliyim ameliyat öncesinde daha az his vardı meme ucunda,şimdi daha fazla :9:Eki Görüntüle 175834

arzum valla süpersin canım. çok şanslısın hakikaten hiç iz görünmüyor... aman deyim sana da nazar değmesin :)) :nazar::nazar:

Back
X