Canım öyle düşünüyorsan tabi meme altı kesisi ile yaptır,ben meme ucundaki izi gösterip size yardımcı olmak için resim ekledim.İz konusunu fazla kafana takmazsan sorun yok,ben çok kafaya takıyordum,kesinlikle anlaşılmasını istemiyordum.Meme altından yapılan kesilerde yazın bikini giyersen kumsalda uzanır kollarını geriye dogru uzatırsan,plaj voleybolu oynarsan iz görünüyormuş.Ben bunu istemedim.Havuza atlayınca ister istemez bikini yukarı dogru kayıyor....Yani...Karar senin,seçim senin tatlım,kimse kimseyi zorlamıyor burada,fikir veriyoruz sadece.Ben kızımı 3 ay emzirdim,oglumu 1 sene emzirdim,öyle gögüslerimden akacak kadar sütüm olmadı.Belki dogumdan önce ameliyat olsaydım o zaman derdimki bak meme ucundan oldum,sütüm azaldı.Süt olmayıncada olmuyor yani.Neler yaşayacagını bilemezsinki.Dogumdan önce silikon ameliyatı olanlarada diyecegim şey emzirme süresini çok uzun tutarsanız gögsünüz sarkacaktır,içinde protezde olunca bence kötü bir görüntü oluşur.Ya dogumdan sonraya erteleyin ameliyatınızı,yada uzun süreli bir emzirme süreci düşünmeyin,yoksa emzirme döneminden sonra tekrar bir protez degiştirme,belkide dikleştirme operasyonu olmak zorunda kalabilirsiniz.Bunları göze alarak operasyonunuzu olun derim,nacizane fikrim..