Meme büyütme ameliyat hikayem (Meme protez - dikleştirme-liposuction)

Canım dr un kimdi? Ya çok duyuyorum bu yapıştırmayı da nedir acaba? Dikiş, ip fln yok mu yani? Allah allah
OP.DR.MERT DEMİREL nasıl oluyor bilmiyorum tatlım ama iplik veya belirli bir şey yok ama bundada açılma riski var mesela benim sol göğsüm hiç sorun olmadı mükemmel kaynamış iz bile yok ama sağ göğsümde yara açılması oldu kaynamamaış bildiğin delik oluştu birkaç yerinden fito krem verdi bir haftada toparladı açılmalar kapanıyor iz kremine başlıycam bir hafta sonra kontrolüm var

Merhaba ben de liposuction oldum Gaziantepte kac gun oldu sizin suanda ve ne tir degisiklikler oldu benim bel bolgem inanilmaz sis bolge bilge morluklar var ahrilarim var korsem takılı hala 5. Gunum bugun

merhaba bende meme dikleştirme ve büyütme yaptırmayı planlıyorum. size maliyeti ne oldu acaba?

Merhaba ben de liposuction oldum Gaziantepte kac gun oldu sizin suanda ve ne tir degisiklikler oldu benim bel bolgem inanilmaz sis bolge bilge morluklar var ahrilarim var korsem takılı hala 5. Gunum bugun

Merhaba ben 19 nisanda oldum şuan 2.ayım morluklar bir ay sonra geçiyor ama acısı birz sürüyor şuan bastırırsam hala o bölge acıyor ama yüzeysel acı şişlik morluk uyuşma kalmadı şuan 1-1,5 ayda toparlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…