Meme büyütme ameliyat günlüğüm

teşekkür ederimm. elimdeki uyuşma hala devam ediyor ancak çalışmaya başladığım için bir türlü nörolojiye gidemedim. kendi doktorum dolaşım bozuklugundan olabilecegini söyledi masajlara başladım. hormonal oldugunu düşündüğüm sıkıntılarda bir artış yok. hatta cildim normale dönmeye başladı bile.
Geçmiş olsun canım.umarım önemli birşey değildir.ödemlerden dolayı sinirlerine baskı oluyor olabilir.

teşekkür ederim cevap için. ben de normale döndüğümü hissediyorum yavas yavas. bugün 14. günüm. henüz adet dönemim gelmediği için etkilenecek mi bilmiyorum. son 5 gündür ameliyat oldugumu unutacak kadar ağrısız ve rahattım. ancak bugün uçlara doğru bir sızlama hissetmeye başladım. normalde hissiz ve uyuşuktu o bölgeler. şimdi tam ağrı diyemeyecegim ancak rahatsız eden bir sızı var. noluyor acaba içerde:KK17:
bilemiyorum doktor bana ameliyat sonrasında, sinir uçlarına iğne yaptık şuan ağrı hissetmiyosun ama etkisi geçince biraz sızlayabilir demişti. ben bi sızlama hissetmemiştim. eğer ağrı kesicileri falan kestiysen şimdi şimdi hissetmeye başlamış olabilirsin. ama garanti olması açısından herşeyi doktora sorup fikrini almakta fayda var.

ben devlet hastanesinde oldum. doktorum sadece implanta para ödeyecegimi söyledi. hastane için vs ekstra bir şey ödemedim. 3650 tl implant fiyatı. mentor markası. 250 tl de ameliyat sonrası giyecegim sütyene ödedim.
3650 değildir bence yaa daha ucuzdur. devlette de olsa doktorlar para alıyor girdikleri ameliyatlar için. ben 5500 e yaptırdım. implantı çıksak 2 bin lira kalır, artı bi de hastanede falan yattım. 1-1,5 tan fazla almıştır doktor diye düşünüyorum ama..
neyse yine de çok iyi fiyata olmuşsunuz, güzel..

teşekkür ederim cevap için. ben de normale döndüğümü hissediyorum yavas yavas. bugün 14. günüm. henüz adet dönemim gelmediği için etkilenecek mi bilmiyorum. son 5 gündür ameliyat oldugumu unutacak kadar ağrısız ve rahattım. ancak bugün uçlara doğru bir sızlama hissetmeye başladım. normalde hissiz ve uyuşuktu o bölgeler. şimdi tam ağrı diyemeyecegim ancak rahatsız eden bir sızı var. noluyor acaba içerde:KK17:
Benim de 2.,3. Hafta civarlarında uçlar çok hassas hale gelmişlerdi.çok sızlamışlardı.sonra zamanla geçti.

Bende iki hafta kadar ağrısı devam etmişti ama benimki kas altına konuldu ben çık zayifim bide o yüzden ağrısı fenaydi yani ama senin sizlamalarin normal bence

Tesekkurler canim :oops: beni izlersen oncesi sonrasi resmimi gorebilirsin :KK66:

Ameliyatımın üçüncü günü ve bandajlıyım :| bandaj zor yahu. Fotoğraflarını görebilir miyim güzel güzel yorumlar var merak etmedim desem yalan olur:oops::oops:

Ameliyatımın üçüncü günü ve bandajlıyım :| bandaj zor yahu. Fotoğraflarını görebilir miyim güzel güzel yorumlar var merak etmedim desem yalan olur:oops::oops:
merhaba bende göreblrmyim haftaya amelayt olcam snrm ama hala korkuorum bide doktor fotograf göster buyukluk için dedi bnde nette bulamıyorum yaa

merhaba bende göreblrmyim haftaya amelayt olcam snrm ama hala korkuorum bide doktor fotograf göster buyukluk için dedi bnde nette bulamıyorum yaa
Benimkini görmek istiyorsan şu an ben bile göremedim:stop:hem sütyen hem bandaj, yarım yarım nefes alıyorum. Salı günü çıkacakmış bandajlar :KK45:

hm yok gördm bandajlı yazmssn hayrlı olsun ne zmn ameleyat oldun :)

Sporcu sutyenini bir tık daha geri almanız nefes almanizda yardımcı olabilir bir de benim doktorum aksamlari belirli bir süre hepsini cikarttirir dinlendirirdi beni size öyle bir şey soylemedilermi

3.gün yamssn pardon ee bandaj kac gun duruyo bn cuma olcam carsamba iş yapı yaparsın dedi doktor

3650 değildir bence yaa daha ucuzdur. devlette de olsa doktorlar para alıyor girdikleri ameliyatlar için. ben 5500 e yaptırdım. implantı çıksak 2 bin lira kalır, artı bi de hastanede falan yattım. 1-1,5 tan fazla almıştır doktor diye düşünüyorum ama..
neyse yine de çok iyi fiyata olmuşsunuz, güzel..

Minnos fotoğraflarını görmek istemiştim ama o mesajı yazdığımda daha 8.sayfadaydım e o zaman da erkek üye tacizine daha gelmemişim tabi:eek::eek:
3aylık süreç için 40sayfa yorum okuduö oflaya puflaya. Anlatımın çok güzel onda sıkıntı yok da:kk77: sürekli tansiyonum düşüyo, aşağı aşağı bakmak nasıl zor.
neyse :) hastanedeyken arkadaşlarıma atmak için bi foto çekmiştim onu atabilirim özelden. Böyle hediye paketi gibi sargılı bandajlı :KK49: salı günü çıkacakmış bandajlar heyecanla bekliyorım:KK50:

Sporcu sutyenini bir tık daha geri almanız nefes almanizda yardımcı olabilir bir de benim doktorum aksamlari belirli bir süre hepsini cikarttirir dinlendirirdi beni size öyle bir şey soylemedilermi
1hafta sakın bandajı da sütyeni de açma dedi zaten en sonda :| kaldı 4gün bakalım

3.gün yamssn pardon ee bandaj kac gun duruyo bn cuma olcam carsamba iş yapı yaparsın dedi doktor
Salı ameliyat oldum haftaya salı çıkartıcaz dedi. Ama forumda okuduğum kadarıyla herkesi bandajlamıyolarmışş

ee bana çarsamba iş bası yapablrsn dedi bandajlı iş bsımı yapcaz öle bsy olmaz heralde :KK70:3.günde cıkmazmı bandajlar

X