Meme büyütme Ameliyat günlüğüm

Hayır ekstra c vitamini almadım ve demir eksikligim de varbaşlarım hemen.benimnde duruşu tam sizin dediğiniz gibi üst kısım büyük. Lastik banda da baktım güzel bence bende doktoruma sorucam uygun görürse alırım

Enfla-C, antibiyotik kullanıyorum ilk günden beri. Enfla c nin Trendyol yorumlarına bakın. Ameliyat sonrası verilmiş genelde ödem için. Aşağı inmesi zaman alır diye okudum hep. Endişe etmeyin daha çok erken

Enfla-C, antibiyotik kullanıyorum ilk günden beri. Enfla c nin Trendyol yorumlarına bakın. Ameliyat sonrası verilmiş genelde ödem için. Aşağı inmesi zaman alır diye okudum hep. Endişe etmeyin daha çok erken
Tamam cok teşekkürler bakıp arastırıcam.☺☺☺

Bu arada sizin nekadar olmuştu protez takılalı?trendyol da yorumları okudum ve siparis verdim teşekkürler

Ben de 22 Ekim de ameliyat oldum , sağ ve sol meme çok farklı hala bir değişiklik yok maalesef , pişman olmak istemiyorum ama yaptırmamak daha iyiymiş. Ayrıca sol meme de sızım hiç geçmiyor. 375 cc takıldı kendi göğüs dokum da vardı buna rağmen küçük geliyor bana , 174 boyunda 57 kiloyum… Kızlar çok ama çok bir beklentiye girmeyin hatta hiç tavsiye de etmiyorum

Merhabalar bana da 345 mentor damla takildi ama ust bolgede dekolte goruntusu var bugun 20.gun ama sanirim daha iner.Isterseniz ozelden resim atabilirim

Hemen hemen aynı boy kilodayız. Bana Ayşegül Sivri 390 önermişti. Ne kadar dokunuz var bilmiyorum tabi şuan ama 375 zaten biraz küçük gibi geldi bana.

Hemen hemen aynı boy kilodayız. Bana Ayşegül Sivri 390 önermişti. Ne kadar dokunuz var bilmiyorum tabi şuan ama 375 zaten biraz küçük gibi geldi bana.
Merhaba, 400 cc vücudum kaldırmazdı en son alacak 375 cc , keşke biraz daha büyük olsaydı diyorum tabi ,

Merhaba benim ayrılmadan kesi yapılmasını önerdi. Asimetrikten kaynaklı. O kısım nasıl şimdi. İzlerim görüntüsü kötü mü. Ya da direk memeye bakınca izler belli oluyor mu Areoladan?

Merhaba benim ayrılmadan kesi yapılmasını önerdi. Asimetrikten kaynaklı. O kısım nasıl şimdi. İzlerim görüntüsü kötü mü. Ya da direk memeye bakınca izler belli oluyor mu Areoladan?
Merhabalar, benim şuan 7 ay olucak ameliyat i olali, izlerim baya baya gitti sayilir. Areola kisminda kahverengi geçiş oluyor ya deriye ondan da olabilir diye düşünüyorum. Ama çalıştığım hastanede geçenlerde samimi olduğum bir doktorum görmek istedi gösterdiğimde; doktorun dikişini cok güzel yapmış demişti . Cevremde bir cok kisi var silikon ameliyatı olan tanıdığım. Hepsi direk meme altindan 10 cm kil bir kesi ile yaptirdi. Bende memenin yapisindan dolayi areola kismindan kesmesi gerekiyordu. Olsun çok şükür memnunum ben zaten , baya da yumuşadı daha doğal şuan. Tek sorun kronik hastaligim var arada tedavi görüyorum ondan kaynakli hemen dikis yerindeki derim kizariyor enfekte oluyor. İzlerin belli olmasi biraz bence doktorun attigi dikişe ve cildin yapisina göre değişir canim

1.75 boyunda 61 kiloyum 375 cc kas altı meme protezi takıldı. İlk gün uyanırken yanma hissi çok baskındı.ağrı kesici felan yaptıklarında azaldı 1 gün hastanede kaldım ben, ağrım çok olursa ağrı kesici yapılsın diye. 2. Gün hareket ederken tek başına kalkamıyorsun bardağa bile uzanamadım. Kapı kolunu bile çekemiyorsun. Ağrılı bir 2. Gündü çok uyuyamıyorsun ağrıdan. 3. Günümdeyim şuan biraz daha iyi şişlik artığı için korse sıkmaya başladı korse sıktıkça dikiş yerleri daha çok ağrıyor. Yarın kontrolüm var. Şuan cefalı günler ama bir 10 15 gün sonra çok daha iyi olacak. Ama düşündüğümden daha zormuş. Kesinlikle bakıma ihtiyaç duyuyorsun tek başına çoğu şeyi yapamıyorsun.

Merhaba hala aynı görüşte misiniz? Ameliyatınızı kim yapmıştı paylaşabilir misiniz?

Merhaba şuan ölçüleriniz nedir

boyutundan memnun musunuz küçük geliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…