Geçmiş olsun canımAmeliyattan çıktım agrim yok denilecek kadar az. Ancak narkozdan sanirim mide bulantisi ve bas donmesi olduw. DR.Fuat bey 350 cc takmis. Simdilik cok guzel duruyor cok mutluyum gelismeleri yazacagim
Tesekkur ederim. Evet taktilar. Tuzlu cubuk kraker de iyu geldi.Geçmiş olsun canımOluyor bazen mide bulantısı maalesef tuzlu çubuk kraker ye iyi geliyor Olmadı mide bulantısı için ufak serum taksınlar ..
Evet çünkü benimde merak ettigim seyler vardi ve buradaki iyi insanlar sayesinde cok sey ogrendim. Biraz faydam olursa ne mutlu bana göğüslerim suan cok sis ve gerginlik hissi var. Ayrica koltukaltima dogru hareket esnasinda agri var. Bunlarin hepi normalmis ve bir haftaya gececekmis seneye bu zamanlara kadar iyice sekil alip guzellesecegini soyledi doktorum. Herkese bu süreçte sabirlar diliyorum. Sonuc hepimiz icin mutluluk verici olur insallahGeçmiş olsun canım göğüslerin nasıl çok dikmi ne güzel hergün neler oldugunu yazıyorsun bende takip ediyorum seni bakalım nasıl olcak gelişmeler inşallah en kisa zamanda iyilesirsin:)
İnşallah canım sağlıklı günler diliyorum sanaEvet çünkü benimde merak ettigim seyler vardi ve buradaki iyi insanlar sayesinde cok sey ogrendim. Biraz faydam olursa ne mutlu bana göğüslerim suan cok sis ve gerginlik hissi var. Ayrica koltukaltima dogru hareket esnasinda agri var. Bunlarin hepi normalmis ve bir haftaya gececekmis seneye bu zamanlara kadar iyice sekil alip guzellesecegini soyledi doktorum. Herkese bu süreçte sabirlar diliyorum. Sonuc hepimiz icin mutluluk verici olur insallah
Cok tesekkurler sanada mutlu ve saglikli günlerİnşallah canım sağlıklı günler diliyorum sana
Merhaba tesekkurler fuat beye bende tavsiye uzerine gittim cok kararli isini bilen bir doktor. Tek birsey soyledi kas alti hight profil 350 cc meme ucundan yapicaz dedi. Ve oylede oldu fiyat 8000 tl. Kadikoy florans natingel hastanesinde yapiyor ameliyatiiyi aksamlar öncelikle hayırlı olsun memislerinizz darısı biz isteyenlere inşallah :) ben de dr araştırmalarındayım fuat yüksel i bi çok kez duydum nasıl bir dr sizce daha cok ne tercih ediyor ameliyatlarda ve güncel fiyat bilgisi verirseniz çok mutlu olurum :)) izleme isteği yolladım bide kabul ederseniz artı artı sevinicemm :)
Ameliyattan 2 hafta önce sigara kullaniyorsan birakman gerektiğini öğrendim ve kan sulandirici aspirin tarzi ilac icmemen gerekiyor onun disinda onemli birsey gormedimCanım gelişmeleri güzel anlatiyosun bende haftaya olcam inşallah ameliyat öncesi ve sonrası neler yaptın yani yeme içme dikkat edilecek bişeyler gibi doktorunun bu konuda söylediği şeyler varmi
Anladım canım onlari biliyordum sütyen konusunda ne yaptın kendinmi aldın medikalmi takildiAmeliyattan 2 hafta önce sigara kullaniyorsan birakman gerektiğini öğrendim ve kan sulandirici aspirin tarzi ilac icmemen gerekiyor onun disinda onemli birsey gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?