Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Anladım canım onlari biliyordum sütyen konusunda ne yaptın kendinmi aldın medikalmi takildi
Sütyen doktorum ameliyattan sonra verdi yani fiyat olarak hersey icinde anlasmistik arti hicbir seye para vermedik. Doktorun verdigi sporcu sutyeni seklinde ama biraz medical de gibi

5. Gün
Bugün goguslerimin daha bir büyüdüğünü sekil almaya basladigini hissettim. Yatarken ve kalkarken hala zorlaniyorum birisinden destek aliyorum. Gece sırt üstü yatabildim nefes alamama yada bicak saplanma hissi yasamadim bir güzel uyumusum. Sadece saga sola dönememek zor oluyor ama buna şükür gun ıçinde islerimi daha rahat yapabildim tabi is yaparken halen kas agrisi devam ediyor cok zorlamadan yapabildim. Duş aldim ve daha rahat saclarimi yikayabildim. Şimdilik bu kadar merak ettiginiz birsey olursa cekinmeden yazabilirsiniz hoscakalin

10. Gün
Arkadaslar 5 günden beri yazamadim ise basladim cünkü gayet iyiyim agrilarim yok denecek kadar az sadece dokununca agri var. Yan yatmada halen sıkıntı yasıyorum tam rahat yatilmiyor henuz. Şişlikler biraz daha indi ancak halen patlayacak gibiler simdilik bu kadar hoscakalin. Ameliyat opmayi düşünenlere onerim imkaniniz ve durumunuz varsa kesinlikle yaptirin verdigi mutluluk tatsilamaz bile

10. Gün
Arkadaslar 5 günden beri yazamadim ise basladim cünkü gayet iyiyim agrilarim yok denecek kadar az sadece dokununca agri var. Yan yatmada halen sıkıntı yasıyorum tam rahat yatilmiyor henuz. Şişlikler biraz daha indi ancak halen patlayacak gibiler simdilik bu kadar hoscakalin. Ameliyat opmayi düşünenlere onerim imkaniniz ve durumunuz varsa kesinlikle yaptirin verdigi mutluluk tatsilamaz bile
Offf emzirme bitti memeler söndü yaş 38 gögüslerin sütlü hali iyiydi ama malesefkorkuyorum nadıl olacak hadi oldum bi aksilik olsa hayda bi ameliyat olmak zorunda kalırsam ne olacak doğal duracakmı kafam çok karışık evde yanlız idare edebilirmiyim lütfen yardım

Offf emzirme bitti memeler söndü yaş 38 gögüslerin sütlü hali iyiydi ama malesefkorkuyorum nadıl olacak hadi oldum bi aksilik olsa hayda bi ameliyat olmak zorunda kalırsam ne olacak doğal duracakmı kafam çok karışık evde yanlız idare edebilirmiyim lütfen yardım

merhaba

hiç korkmayın ben yalnız yaşıyorum ameliyattan sonra bir arkadaşım gece kaldı yanımda 2 3 gün açıkçası bir faydası da zararı da olmadı çünkü sabah erkenden işe gidiyordu bütün gün evde yalnızdım.

kollarımı çok fazla kullanamayacağım için tabak bardak vs herşeyi elimin altına hazırlamıştım :) evi kendime göre planlamıştım, duş alırken yalnız olmamak gerekiyor narkozdan sonra baş dönmesi vs olur diye onda da arkadşımın gelmesini bekliyordum onun dışında 3. gün işe döndüm ilk 1 haftayı atlattıktan sonra herşey çok kolay. dayanılmaz ağrım sancım olmadı zaten ağrı kesici içiyorsunuz yataktan kalkarken fln zorlanıyorsunuz ama ben hep yalnız kalktım.

şuan 1.ayım doldu inanılmaz mutluyum, ömrünüzden 1 haftayı ve maddi olarak belli bir miktar parayı feda edin ve kesinlikle olun derim.

Ben dün ameliyatimi bugün taburcu oldum drenlerimde benimle kas altı yuvarlak 320cclik konuldu yardim almadan kalkamiyorum ikinci gunum normal tabi bombastik memişlerim ve cok fazla agrilarim var bi ay sonra dugunum var balayi falan kina alisverisleri umarim gecer agrilarim boyle tahmin etmemistim

Ben dün ameliyatimi bugün taburcu oldum drenlerimde benimle kas altı yuvarlak 320cclik konuldu yardim almadan kalkamiyorum ikinci gunum normal tabi bombastik memişlerim ve cok fazla agrilarim var bi ay sonra dugunum var balayi falan kina alisverisleri umarim gecer agrilarim boyle tahmin etmemistim
Geçer hiç merak etme benim 24 gün oldu ilk 10 gün ağrım baskim çok vardı ama şimdi gayet iyiyim.Burda da okuyodum silikonu unutuyosun falan diye yazılanları ama diyodum ne mümkün bi daha hic eskisi gibi olamicam...İyileşme çok hızlı oluyormuş gerçekten şu an daha çok erken olmasına rağmen unutmak üzere gibiyim çok şükür..Sen de iyi olucaksin ilk 1 hafta 10 gün geçsin sabret geçmiş olsun...

10. Gün
bende cuma günü kavusucam cicilerime ama cok korkuyorum benim agrı eşiğim çok düşük ve yüz üstü yatmazsam sabahlayan biriyim o derece. malum havalar da yanıyor duş işi falan ameliyattan kaç gün sonra girebilirim. bide kas altı daha cok agrıyormuş benimkide kas altı olacak o kadar acıya değer mi sizce

hayırlı olsun bu arada ama düğünden 1 ay önce cok riskli değilmi hem ağrıların tam geçmemş olacak hem ödemlerin

bende cuma günü kavusucam cicilerime ama cok korkuyorum benim agrı eşiğim çok düşük ve yüz üstü yatmazsam sabahlayan biriyim o derece. malum havalar da yanıyor duş işi falan ameliyattan kaç gün sonra girebilirim. bide kas altı daha cok agrıyormuş benimkide kas altı olacak o kadar acıya değer mi sizce
Kasalti benim de öyle dayanılmaz ağrı olmuyo ilaçla falan hallediyosun duşu da 3 gün sonra izin vermişti doktorum

hayırlı olsun bu arada ama düğünden 1 ay önce cok riskli değilmi hem ağrıların tam geçmemş olacak hem ödemlerin
Bilmiyorum doktorum gecer dedi ama suan korkuyorum cidden ev yerlestirmem bi tonn alisverisim var ve ben yatiyorum drenlerle agrilarla..

Geçer hiç merak etme benim 24 gün oldu ilk 10 gün ağrım baskim çok vardı ama şimdi gayet iyiyim.Burda da okuyodum silikonu unutuyosun falan diye yazılanları ama diyodum ne mümkün bi daha hic eskisi gibi olamicam...İyileşme çok hızlı oluyormuş gerçekten şu an daha çok erken olmasına rağmen unutmak üzere gibiyim çok şükür..Sen de iyi olucaksin ilk 1 hafta 10 gün geçsin sabret geçmiş olsun...
Insallah canim hepimize gecmis olsun :')

Oooo süper düğün öncesi nişanlınız ve ailesi biliyormu nadıl karar aldınız ameliyata

Oooo süper düğün öncesi nişanlınız ve ailesi biliyormu nadıl karar aldınız ameliyata
Hayir tabiki ailesinin bilmesine gerek varmi sanmiyorum kucuk kist alindi dedim allah gostermesin nisanlimin haberi var aileminde baskada bilmelerine gerek yok ablam bile buyuk tepki verdi nasil karar aldim biraz zayifladimmi benim memişler pörsüyodu ve nenem gibi oldu yasim dahaa 22 yok anne olunca şişer bilmemne arastirdim sonuc yine porsuyen memeler bunu beklicegime ailemin destegiyle ameliyat oldum ama keske bir ay kala degil daha onceden olsaydim kafam rahat olurdu inanki canim..

1. Ay
Evet uzun bir aradan sonra tekrar merhaba bugun kontrolum vardi hersey yolundaymış cok şükür. Doktorum hergun bir iki dakika masaj yapmami ve sabah aksam kesi yerlerime krem surmemi söyledi. Bundan sonraki kontrolum 3 ay sonraymis. Artik yan ve sirt üstü yatabiliyorum ve dokundugumda acimiyor. Gercekten hepsi geciyor ve unutuluyor sadece mutluluk kaliyor

1. Ay
Evet uzun bir aradan sonra tekrar merhaba bugun kontrolum vardi hersey yolundaymış cok şükür. Doktorum hergun bir iki dakika masaj yapmami ve sabah aksam kesi yerlerime krem surmemi söyledi. Bundan sonraki kontrolum 3 ay sonraymis. Artik yan ve sirt üstü yatabiliyorum ve dokundugumda acimiyor. Gercekten hepsi geciyor ve unutuluyor sadece mutluluk kaliyor
Ben yaptıralı iki gün oldu. Şimdi şişlik mi var bilmiyorum. Doktorum ameliyatta fotoğraflarını çekmişti ve gayet güzel yuvarlar duruyordu. Şimdi ikisi de füze gibi ve ayrık duruyo. Bu şişler inince geçiyor mu?

Ben yaptıralı iki gün oldu. Şimdi şişlik mi var bilmiyorum. Doktorum ameliyatta fotoğraflarını çekmişti ve gayet güzel yuvarlar duruyordu. Şimdi ikisi de füze gibi ve ayrık duruyo. Bu şişler inince geçiyor mu?
Ödem canim onlar 1aydan 6aya kadar inme suresi var odemlerin en kisa surede sekillenir umarim benim benim 16.gunum hala fuze gibi

Korkuyorum böyle kalıcak diye. Biri sağa bi sola bakıyo ☺️ Bi de sizin taktığınız medikl südyen göğüslerinizi ortaya birleştiriyor mu?

Korkuyorum böyle kalıcak diye. Biri sağa bi sola bakıyo ☺️ Bi de sizin taktığınız medikl südyen göğüslerinizi ortaya birleştiriyor mu?
Yok canim sanirim goguslerim zaten sarkik ve ayrikti o odem gecince yumusayinca olcak saniyorum.. simdi ayrik gergin ve sekilsiz benimkide problem yapma duzelip guzel memişlere sahip olcaz insallah

Bugün 8. Günüm duşa girmek için soyunduğumda dikis yerinin kanadığını farkettim. Sütyennin altı çok bastırmasın diye oraya peçete koymuştum. Dün biseyler hissetmiştim ama takmadım. Soyunduğumda peçeteye baktığımda kan vardı koyu kırmızı bordo gibi kurumuş kan. Normal mi dikisim mi acaba açıldı diye korktum

X