• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme 40.gün ve şişliklerin inmemesi ve hissedememe

ciarasisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
3.155
2.520
133
kızlar 40.gün ama bi mememin az bı kısmını diğerininde az bi kısmını hıssedıyorum ya normalmı bu cok zaman gecti dokunuyorum hala kum torbası gıbı tabıkı eskıye nazaran iyi ama sinir oluyorum

Benim 2 ay olcak az kısmını hissediyorum dediğin bi kısmında his kaybı olduğu ise benimde meme altında his kaybı hala var dokunduğumda hani böyle uyuşmuş bir yerine dokunursun ya öyle bi his.sol memenin şişi indi ama sağ hala hafif şiş

Benim 2 ay olcak az kısmını hissediyorum dediğin bi kısmında his kaybı olduğu ise benimde meme altında his kaybı hala var dokunduğumda hani böyle uyuşmuş bir yerine dokunursun ya öyle bi his.sol memenin şişi indi ama sağ hala hafif şiş[/QUOTE
aynen canım ben de az kısmını hıssedıyorum bu halde de hiç güzel hıssedemiyorum acaba ne zaman his gelecek :(

Bende sordum bir kaç kişiye 3-4 ay sürer diyorlar.meme üstü meme ucunda his var ama meme altı hissis .meme altı olduğu için diye düşünüyorum.sezeryan yerimde de uzun süre his kaybı yaşamıştım

Anlamadım az bi kısmını mı hissediyorsunuz az bi kısmını hissedemiyor musunuz...

Benim hiç öyle bi problemim olmadı ama ikicanimvar ikicanimvar ın böyle bi problemi olmuş nerdeyse bir yıl olmuş hala o problem var.. Eğer sinirlere gider damarlar zarar görmüş ise telafisi olmayabilir dua edelim geçici olsun... sadece dikiş yerine yakın bi yerse endişe etmeyin

Benim 2 ay olcak az kısmını hissediyorum dediğin bi kısmında his kaybı olduğu ise benimde meme altında his kaybı hala var dokunduğumda hani böyle uyuşmuş bir yerine dokunursun ya öyle bi his.sol memenin şişi indi ama sağ hala hafif şiş

Kızlar benim de öyleydi, şimdi 3 ayı geçtim ve bayağı azaldı ama bi memenin altında hala biraz var.

Ayy benimde meme altinda ole tuhaf bir his var. Hani ayağının alti kasinirda kasiyamazsin ya, iste meme altini kasirken ole bi hos oluyo.. :KK53:

kızlar 40.gün ama bi mememin az bı kısmını diğerininde az bi kısmını hıssedıyorum ya normalmı bu cok zaman gecti dokunuyorum hala kum torbası gıbı tabıkı eskıye nazaran iyi ama sinir oluyorum
Canim bendede var ..sol memenin altinda benimde..sag meme de cok hafif var..doktorumla görüstüm bana bunun sinir gerilmesinden ileri geldigini söyledi..1 seneyi bulabilirmis gecmesi..ama kesin gecer korkmayin dedi...bende bir ara buraya yazayim dedim ama sen benden önce davrandin.

Bende sordum bir kaç kişiye 3-4 ay sürer diyorlar.meme üstü meme ucunda his var ama meme altı hissis .meme altı olduğu için diye düşünüyorum.sezeryan yerimde de uzun süre his kaybı yaşamıştım
Biz hepimizde ayni seylerimi yasiyoruz ne..birde cok kisa bir arayla ayni zamanda olduk ondan herhalde

Aynen uyuşuk veya karıncalanmış biyerine dokunursun ya öyle bir his sağ göğüsde daha az solda daha çok hissizlik tam dikiş yerinin üstleri benim drumda 3 aydan sonra çok azalır tamamen geçmesi 6 ay dan 1 yıla kadar sürebilir dedi.ben sezeryanda da aynısını yaşamıştım 1 yılı buldu nerdeyse o hissizliğin geçmesi buda geçer inşallah

Aynen uyuşuk veya karıncalanmış biyerine dokunursun ya öyle bir his sağ göğüsde daha az solda daha çok hissizlik tam dikiş yerinin üstleri benim drumda 3 aydan sonra çok azalır tamamen geçmesi 6 ay dan 1 yıla kadar sürebilir dedi.ben sezeryanda da aynısını yaşamıştım 1 yılı buldu nerdeyse o hissizliğin geçmesi buda geçer inşallah
Ben artik kontrole gidemem diyordum ama böyle olunca, 2 ay sonra 2 günlügüne de olsa türkiyeye geleyim diyorum..doktora görününce rahatlarim belki

Kızlar meme ucu oldum ben cogunuz bilir bende şükür öyle bi durum yok hatta garıp ama meme uclarımı artık daha cok hıssedıyorum onceden hissizlerdi.ama endişe yapmayın kalıcı bi durum degil ki bu hepimiz bu riski göze alarak amelıyat olduk..sabır küpü bu estetik olayı yahu ne cektik beee hehe :)

ay yok kızlar ben memelerimde az bi kısım hıssedıyorum sınır bozucu ya sankı kum torbasına tutuyo gıbıyım birde dun aksam farkettım dıkıslerin olduğu alt kısımlar sert baya sankı sılıkonda deılde yanı baya sertlık geldi elime nedir anlamadım bende 2 haftadır doktora gıtmedim bu hafta gıdıcem c.tesi.onun dısında hiç agrım sızım yok ama bu durum sınır ediyo baya

Back