Hiç moralini bozma , aynen hepsini yaşadım. 400 cc kasaltı var bendede. 1 haftayı devir unutacaksın bugünleriKızlar 425 cc kas altı protez kondu. Ağrılar devam ediyor uzanamıyorum uzansam kalkamıyorumNe zaman düzelecek bilmiyorum, uzanamadığım için uyuyamıyorumda öylece oturuyorum nerdeyse pişman olucam ameliyat olduğuma..
Küçük mü imkansız400 cc şuan sütyen bedenin kaç canim ? Büyüklüğünden memnun musun? Ben şuan şeklini hiç anlamadım , küçük geliyor.Görenlerde küçük görünüyor diyor
Benim o kadar bile yoktu düşün :) Çok güzel olacak insallah, daha erken.Evet 200 cc ye yakın dokum olduğunu söylemişti doktorum
Bende 425 CC taktırdım 325 vardı onu cikarttirdim.5. günüm bugün antibiyotik de alıyorum 4. Günden sonra ağrılar azaldıKızlar 425 cc kas altı protez kondu. Ağrılar devam ediyor uzanamıyorum uzansam kalkamıyorumNe zaman düzelecek bilmiyorum, uzanamadığım için uyuyamıyorumda öylece oturuyorum nerdeyse pişman olucam ameliyat olduğuma..
Benimde 9. Günüm çok şükür baya rahatladımBende 425 CC taktırdım 325 vardı onu cikarttirdim.5. günüm bugün antibiyotik de alıyorum 4. Günden sonra ağrılar azaldı
Özelden foto atsam sizde atar mısınız 425 koydurdum ben benim de gözüme küçük geliyor400 cc şuan sütyen bedenin kaç canim ? Büyüklüğünden memnun musun? Ben şuan şeklini hiç anlamadım , küçük geliyor.Görenlerde küçük görünüyor diyor
Canim atmıştım sana benimkiler gün geçtikçe büyüyor gibi derim alıştıkça kendini biraz salıyor memelerde 10. GünümÖzelden foto atsam sizde atar mısınız 425 koydurdum ben benim de gözüme küçük geliyor
Nasil oldu son durumlariCanim atmıştım sana benimkiler gün geçtikçe büyüyor gibi derim alıştıkça kendini biraz salıyor memelerde 10. Günüm
Kızlar şuan 6 ay oldu artık ağrılar kalmadı şekil gayet güzel oldu ve iyi ki diyorum:)Nasil oldu son durumlari
Küçük mü olduğu için değiştirdiniz?? Ne kadar süre sonra?Bende 425 CC taktırdım 325 vardı onu cikarttirdim.5. günüm bugün antibiyotik de alıyorum 4. Günden sonra ağrılar azaldı