MEME BÜYÜTME 3. GÜN

acellaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
38
21
27
Kızlar 425 cc kas altı protez kondu. Ağrılar devam ediyor uzanamıyorum uzansam kalkamıyorum Ne zaman düzelecek bilmiyorum, uzanamadığım için uyuyamıyorumda öylece oturuyorum nerdeyse pişman olucam ameliyat olduğuma..

Hiç moralini bozma , aynen hepsini yaşadım. 400 cc kasaltı var bendede. 1 haftayı devir unutacaksın bugünleri Kasaltı daha sancılı malesef, kaslar kesildiği için hareket kısıtlanıyor. Ben saçımı bile düzeltemiyordum. bu işin anahtarı sabır, sonra inanılmaz mutlu oluyor insan, sabret

400 cc şuan sütyen bedenin kaç canim ? Büyüklüğünden memnun musun? Ben şuan şeklini hiç anlamadım , küçük geliyor.Görenlerde küçük görünüyor diyor

400 cc şuan sütyen bedenin kaç canim ? Büyüklüğünden memnun musun? Ben şuan şeklini hiç anlamadım , küçük geliyor.Görenlerde küçük görünüyor diyor
Küçük mü imkansız Şu an basık oldugu için öyle duruyor merak etme, kendini salacak , şu an yorum yapman için çoook erken. Ben 75C takıyorum ama bazıları küçük geliyor D oluyor. Gayet tatmin edici bir boyut, senin dokun varmıydı önceden?

Bende 425 CC taktırdım 325 vardı onu cikarttirdim.5. günüm bugün antibiyotik de alıyorum 4. Günden sonra ağrılar azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…