Meme+Burun Kombine ameliyat olmak istiyorum doktor önerileriniz var mı?

likelyy

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
18
2
26
Kizlar göğsüm yok denecek kadar küçük ele geliyor azıcık o kadar yani psikolojim bozuldu yaşım da 20 .Ameliyat olacağım net ama iyi bir doktor arayisindayim yardımcı olursanız sevinirim

Ankara da yaşıyorsanız ve hala ameliyatınızı olmadıysanız dr Yahya Baltu yu öneririm

Ankara da yaşıyorsanız ve hala ameliyatınızı olmadıysanız dr Yahya Baltu yu öneririm
Yahya baltuyu asla tavsiye etmem 2 göğsümü aynı yapamadı biri diğerine göre daha küçük oldu ve alt dik dikişe aynı aralıkta dikiş yapmadığı için açıklık kaldı zor iyileşti şuan kapandı ama ciddi iz kaldı

Merhbalar çukurambarda muayenehanesi olan dr muharrem demiroğulları na kuzenim ameliyat oldu çok doğal bir göğsü oldu, dr çok kibar ve anlayışlı çalıştığı ekip de çok güleryüzlü aile ortamı gibi görenler ameliyat olduğunu hiç anlamıyor kuzenimin bir hafta içinde işine başladı çok memnun kaldık.

Bence ikisini aynı anda olmayın derim bende burun ameliyatı oldum memede olacaktım vazgeçtim ve iyiki de vazgeçmişim burun gerçekten zor bi Surec iyileşmesi 10 gün izdirap bide meme acısı inan çekilmez gerçi benim bunyem zayıftı zor toparlandim senin acı esigin yüksekse ol derim

X