A angelmomy Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2023 57 16 35 4 Ocak 2024 Konu Sahibi angelmomy #1 Yarın meme biyopsisi yaptıracağım çok ağrılı bi işlem mi acaba lütfen beni aydınlatın çok korkuyorum
M makikosan98 Guru Kayıtlı Üye 25 Eylül 2012 54 14 5 Ocak 2024 Konu Sahibi angelmomy #2 angelmomy .!.: Yarın meme biyopsisi yaptıracağım çok ağrılı bi işlem mi acaba lütfen beni aydınlatın çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun, iki defa yapıldı bana, biyopsi alınacak bölgeyi uyuşturdukları için ağrı sızı hissedilmiyor.
angelmomy .!.: Yarın meme biyopsisi yaptıracağım çok ağrılı bi işlem mi acaba lütfen beni aydınlatın çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun, iki defa yapıldı bana, biyopsi alınacak bölgeyi uyuşturdukları için ağrı sızı hissedilmiyor.
A angelmomy Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2023 57 16 35 9 Ocak 2024 Konu Sahibi angelmomy #3 makikosan98 .!.: geçmiş olsun, iki defa yapıldı bana, biyopsi alınacak bölgeyi uyuşturdukları için ağrı sızı hissedilmiyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş gerçekten boşa korkmuşum dişçiye gitmek daha zor hahahaha sonuç çıktı ama hiç bişey anlamıyorum
makikosan98 .!.: geçmiş olsun, iki defa yapıldı bana, biyopsi alınacak bölgeyi uyuşturdukları için ağrı sızı hissedilmiyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş gerçekten boşa korkmuşum dişçiye gitmek daha zor hahahaha sonuç çıktı ama hiç bişey anlamıyorum