• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Bırakma Acill

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
757
86
18
Oğlum 7 ocakta 2 yaşına gireceği için memeyi bıraktırma kararı almıştım 1 aydır azaltarak gittim sonra 24 aralıktan bu yana meme hiç vermedim ama çocuk hala.memeyi unutmadı gece uykuları düzelir dediler çocuğa eziyet.ediyorsun dediler ama şimdi geceleri 50 kere uyanıyor ruh gibi geziyorum ortalıkta meme meme diy ağlıyor sürekli 🥺 kaç gün oldu hâlâ unutmadı sabır taşi da sürdüm o varken bile emmek istedi çıldırmak üzereyim

Son düzenleme:
Bende dayanamıyorum 2 yas 2 aylık hala emiyor. Geceleri ağlama krizine dayanamıyorum. Gündüz 2-3 kere gecede 1 kere emiyor şimdilik bukadar azaltabildim. Yavaş yavaş gündüzü bitirip en son geceyi bitirme kararı aldım bende. Birden kesmeye hazır değilim bende. Size sabır diliyorum.

Bende dayanamıyorum 2 yas 2 aylık hala emiyor. Geceleri ağlama krizine dayanamıyorum. Gündüz 2-3 kere gecede 1 kere emiyor şimdilik bukadar azaltabildim. Yavaş yavaş gündüzü bitirip en son geceyi bitirme kararı aldım bende. Birden kesmeye hazır değilim bende. Size sabır diliyorum.
Çok teşekkür ederim İnşAllah sende bıraktırabilirsin kardeşim çok zor yaşayan bilir seni çok iyi anlıyorum 🥺

Back