Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genelde zaten emzirmemiş bayanlara meme başından ameliyat yapılmıyor. En azından benim doktorum bunun benim açımdan sağlıklı olmayacağı yönünde uyararak meme altına yönlendirdi. Ne kadar olsa süt bezleri zarar görebiliyor. Silikonun kas üstü ya da kas altı konulmasıda gene süt bezlerini etkileyen faktörlerden. Kas üstü silikon süt bezlerine temas ve baskı yaptığı için emzirebilsen dahi sütün azalmasına etki edebiliyor. Bu nedenle emzirmemiş bayanların muhtemelen gögüsleride sarkmamış olacağı için kas altı ya da kas zarı altı tercih edip meme altı kesisi ile yaptırmasında fayda var. Nacizane olarak bildiklerim bunlardır, sevgiler..
Biri çıkıp ta "ben göğüs ucundan ameliyat oldum ve çocuğumu emzirebiliyorum" dese bile risk almaya değmez. O kadının meme bezleri zarar görmemiş olabilir, ama aynı şeyi sizin de yaşayacağınızın garantisi yoktur.