Meme başı asimetrisi

Selam arkadaşlar ,

20 gün önce meme silikonu yaptırdım ama meme başlarından biri diğerine göre daha büyük.Düzelir mi? Tecrübesi olanlar yardım edin lütfen ..:KK43:
hala var mı aynı sorun acaba ben de ameliyattan sonra bariz bi fark olustu

Canim 1 ay daha bekle duzelmezse o zaman bir caresine bakarsin.çok mu bariz bir fark var
Evet canım ,Var ama takmıyorum nedense :)) Doktorum lokal anestezi ile revizyon yaparız dedi. Bir de biri daha yukarda ona da masaj önerdi , işe yarayacak gibi .Bekleyeceğim biraz ,sonuç beni üzerse revizyon yaptırabilirim . ama alıştım sanki bu duruma 😁

Evet canım ,Var ama takmıyorum nedense :)) Doktorum lokal anestezi ile revizyon yaparız dedi. Bir de biri daha yukarda ona da masaj önerdi , işe yarayacak gibi .Bekleyeceğim biraz ,sonuç beni üzerse revizyon yaptırabilirim . ama alıştım sanki bu duruma 😁
İnsallah işe yarar masaj.revizyon kolay oluyo korkma.lokal dediyse dahada kolay olur seninki.bana normal anestezi vermislerdi.

Var mı bi düzelme asimetride

Düzelme yok malesef revizyon gerekecek. Kombine ameliyat olunca gözden kaçtı sanırım .salgın biterse gideceğim inşallah.Ama revizyon yaptırır mıyım bilmiyorum .
Çok fazla rahatsız etmiyosa seni bırak kalsın öyle.Ama gözüne batip seni rahatsiz ediyosa yaptir ilk ameliyattan cok daha kolay revizyon

Çok fazla rahatsız etmiyosa seni bırak kalsın öyle.Ama gözüne batip seni rahatsiz ediyosa yaptir ilk ameliyattan cok daha kolay revizyon
Ben de şimdilik takmıyorum . 6 ay bir dolsun bakalım .zaten salgın da uzadıkçA uzuyor . Daral geldi 😔

X