Aman maşallah sevindim .bu sefer gönlüne göre olsun inşallahİyiyim iyiyim cok rahat geciyor ilk ameliyatla alakasi yok 5 saat sonra taburcu oldum.agri sizi yok denecek kadar az.normal yasantima hemen donebildim biraz dikis yerleri sizliyo o kadar memeler daha guzel gorunuyo
İnsallah bugun belli olur bandajlar acilincaAman maşallah sevindim .bu sefer gönlüne göre olsun inşallah
Merhaba ben de 1 ay önce yaptırdım ama dikleştirme ile birlikte..ilk zaman asimetri çok gözüme batıyordu ama şimdi meme başı dokusu normalleştiSelam arkadaşlar ,
20 gün önce meme silikonu yaptırdım ama meme başlarından biri diğerine göre daha büyük.Düzelir mi? Tecrübesi olanlar yardım edin lütfen ..
Teşekkür ederim .Benim hala biri büyük , 38. günüm . Ve küçük olan daha yukarda duruyor . Bekleyelim bakalım .Merhaba ben de 1 ay önce yaptırdım ama dikleştirme ile birlikte..ilk zaman asimetri çok gözüme batıyordu ama şimdi meme başı dokusu normalleşti
3. Aya kadar bekleyin muhtemelen esitlenecektir.buyuk olan cebe yerlesmemistir henuz o yuzden asagiya bakiyor meme ucu.eger yerleşmezsede korkmayin basit bi operasyonla yerlestirir doktorunuzTeşekkür ederim .Benim hala biri büyük , 38. günüm . Ve küçük olan daha yukarda duruyor . Bekleyelim bakalım .
teşekkür ederim .sabır isteyen süreçler değil mi3. Aya kadar bekleyin muhtemelen esitlenecektir.buyuk olan cebe yerlesmemistir henuz o yuzden asagiya bakiyor meme ucu.eger yerleşmezsede korkmayin basit bi operasyonla yerlestirir doktorunuz
Hemde nasılteşekkür ederim .sabır isteyen süreçler değil mi ☺
Eyvallah panik yokHemde nasılinmezsede panik yok indiriyolar
Kac ay oldu yaptiraliBenimde sol gogsum daha havada. Ne giysem orasi yuksek duruyor ve kiyafetin yakasi sola gidiyor. Bunun çözümü varmidir acaba.
5 yil :) ama artik cok rahatsiz olmaya basladim bu durumdan. Zamanla oldu sanirim.Kac ay oldu yaptirali
Koltuk altina dogru yuruyomu elinizle ittiginiz zaman5 yil :) ama artik cok rahatsiz olmaya basladim bu durumdan. Zamanla oldu sanirim.
Yaptırdığınız cerraha bi görünün isterseniz ceplerde revizyona gidebilir.korkmayin revizyon ameliyati cok daha kolay ve iyilesmesi cok hızlı oluyor.yok hayır :) yani orda bi sey yok da kendimin gibi oldu.
Rica ederim ne demekcok sağol aynen bi görüşücem cerrahla :) ilgine cok tesekkur ederim.
Revizyondaki süreci anlatır mısın .İyileşme nasıl ilerliyor .Rica ederim ne demekrevizyondan korkan cok kadın var valla ben hic korkmadim 3 ayda 2 ameliyat oldum simdi goruntude sekilde istedigim gibi cok daha basit oluyor revize ameliyatlari
Çok daha basit agri sizi yok denecek kadar az.İlk ameliyat gibi degil ben 10 da ameliyat oldum 3 de taburcu ettilerRevizyondaki süreci anlatır mısın .İyileşme nasıl ilerliyor .
Teşekkür ederim.Geçmiş olsunÇok daha basit agri sizi yok denecek kadar az.İlk ameliyat gibi degil ben 10 da ameliyat oldum 3 de taburcu ettilerbiraz ödem oluyor birazda dikis yerleri sızlıyor o kadar.Kollar serbest yatip kalkmak sorun olmuyor.benim 13.gunum ödemde bitti.Ama memeler yine sertlesti yavas yavas yumusuyor çok hızlı iyilesiyosunuz