Meme başı asimetrisi

İyiyim iyiyim cok rahat geciyor ilk ameliyatla alakasi yok 5 saat sonra taburcu oldum.agri sizi yok denecek kadar az.normal yasantima hemen donebildim biraz dikis yerleri sizliyo o kadar memeler daha guzel gorunuyo
Aman maşallah sevindim .bu sefer gönlüne göre olsun inşallah

Selam arkadaşlar ,

20 gün önce meme silikonu yaptırdım ama meme başlarından biri diğerine göre daha büyük.Düzelir mi? Tecrübesi olanlar yardım edin lütfen ..
Merhaba ben de 1 ay önce yaptırdım ama dikleştirme ile birlikte..ilk zaman asimetri çok gözüme batıyordu ama şimdi meme başı dokusu normalleşti

Merhaba ben de 1 ay önce yaptırdım ama dikleştirme ile birlikte..ilk zaman asimetri çok gözüme batıyordu ama şimdi meme başı dokusu normalleşti
Teşekkür ederim .Benim hala biri büyük , 38. günüm . Ve küçük olan daha yukarda duruyor . Bekleyelim bakalım .

Teşekkür ederim .Benim hala biri büyük , 38. günüm . Ve küçük olan daha yukarda duruyor . Bekleyelim bakalım .
3. Aya kadar bekleyin muhtemelen esitlenecektir.buyuk olan cebe yerlesmemistir henuz o yuzden asagiya bakiyor meme ucu.eger yerleşmezsede korkmayin basit bi operasyonla yerlestirir doktorunuz

3. Aya kadar bekleyin muhtemelen esitlenecektir.buyuk olan cebe yerlesmemistir henuz o yuzden asagiya bakiyor meme ucu.eger yerleşmezsede korkmayin basit bi operasyonla yerlestirir doktorunuz
teşekkür ederim .sabır isteyen süreçler değil mi

Benimde sol gogsum daha havada. Ne giysem orasi yuksek duruyor ve kiyafetin yakasi sola gidiyor. Bunun çözümü varmidir acaba.

yok hayır :) yani orda bi sey yok da kendimin gibi oldu.

cok sağol aynen bi görüşücem cerrahla :) ilgine cok tesekkur ederim.

Rica ederim ne demek revizyondan korkan cok kadın var valla ben hic korkmadim 3 ayda 2 ameliyat oldum simdi goruntude sekilde istedigim gibi cok daha basit oluyor revize ameliyatlari
Revizyondaki süreci anlatır mısın .İyileşme nasıl ilerliyor .

Revizyondaki süreci anlatır mısın .İyileşme nasıl ilerliyor .
Çok daha basit agri sizi yok denecek kadar az.İlk ameliyat gibi degil ben 10 da ameliyat oldum 3 de taburcu ettiler biraz ödem oluyor birazda dikis yerleri sızlıyor o kadar.Kollar serbest yatip kalkmak sorun olmuyor.benim 13.gunum ödemde bitti.Ama memeler yine sertlesti yavas yavas yumusuyor çok hızlı iyilesiyosunuz

Teşekkür ederim.Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…