Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Meme başı - areola mı daha büyük yoksa bir memeniz daha büyük oldugundan mı öyle görünüyor? Ilk başlarda benimde biri büyük biri küçüktü ve birinin ucu aşağı birininki yukarı bakıyordu. Ilk ay ödem oldugu ve protezler oturmadıgı için bu tarz problemler çok oluyor, içiniz rahat olsun bence zamanla baya düzelir. Ama areolalar farklıysa o kalıtsal bir durum, muhtemelen ameliyat önceside öyleydi, şimdi büyüyünce dikkatinizi çekti. Bu arada kesi yeriniz meme ucu değil dimi, meme altı kesisi diye düşünüyorum? yoksa olay değişir. SevgilerSelam arkadaşlar ,
20 gün önce meme silikonu yaptırdım ama meme başlarından biri diğerine göre daha büyük.Düzelir mi? Tecrübesi olanlar yardım edin lütfen ..
Memenin kahverengi yerimi buyukNeden bir Allah’ın kulu cevap yazmadı ki
Evet areola farkı canımMerhaba. Meme başı - areola mı daha büyük yoksa bir memeniz daha büyük oldugundan mı öyle görünüyor? Ilk başlarda benimde biri büyük biri küçüktü ve birinin ucu aşağı birininki yukarı bakıyordu. Ilk ay ödem oldugu ve protezler oturmadıgı için bu tarz problemler çok oluyor, içiniz rahat olsun bence zamanla baya düzelir. Ama areolalar farklıysa o kalıtsal bir durum, muhtemelen ameliyat önceside öyleydi, şimdi büyüyünce dikkatinizi çekti. Bu arada kesi yeriniz meme ucu değil dimi, meme altı kesisi diye düşünüyorum? yoksa olay değişir. Sevgiler
Evet canım muhtemelen daha öncede vardı içi dolunca ameliyat sonrası fark ettimMemenin kahverengi yerimi buyuk
Aynen canımEvet canım muhtemelen daha öncede vardı içi dolunca ameliyat sonrası fark ettim
Evet o yapisal olabilir.ama şöyke söyliyim benimkilerin sag olan ufakti ilk 1 ay sonra esitlendi simdi ikiside ayni.Evet canım muhtemelen daha öncede vardı içi dolunca ameliyat sonrası fark ettim
Ay bence gerek yok boşverin.zor isler bunlar eger cok rahatsiz etmiyorsa buyuklukleri ayniysa hic meme ucuna dokundurmayin izleri kotu oluyo.yinede siz bilirsiniz tabi naçizane tavsiyem olur sadeceHmmm umarım öyle olur benimki de .doktorum olmazsa lokal anestezi ile küçültürüz biraz dedi ama ben artık uğraşmak istemiyorum
Meme boyutlari ayniysa demek istedimAy bence gerek yok boşverin.zor isler bunlar eger cok rahatsiz etmiyorsa buyuklukleri ayniysa hic meme ucuna dokundurmayin izleri kotu oluyo.yinede siz bilirsiniz tabi naçizane tavsiyem olur sadece
Aynı fikirdeyim valla, hiç de kolay değilmiş . Biri küçük biri oluversin diyorum . 1 aydır iyileşemedim gitti.Ay bence gerek yok boşverin.zor isler bunlar eger cok rahatsiz etmiyorsa buyuklukleri ayniysa hic meme ucuna dokundurmayin izleri kotu oluyo.yinede siz bilirsiniz tabi naçizane tavsiyem olur sadece
Evet meme altı kesisi yapıldı. Diğerinde iZ olmuyor ama his kaybı olur diye istemedim .Merhaba. Meme başı - areola mı daha büyük yoksa bir memeniz daha büyük oldugundan mı öyle görünüyor? Ilk başlarda benimde biri büyük biri küçüktü ve birinin ucu aşağı birininki yukarı bakıyordu. Ilk ay ödem oldugu ve protezler oturmadıgı için bu tarz problemler çok oluyor, içiniz rahat olsun bence zamanla baya düzelir. Ama areolalar farklıysa o kalıtsal bir durum, muhtemelen ameliyat önceside öyleydi, şimdi büyüyünce dikkatinizi çekti. Bu arada kesi yeriniz meme ucu değil dimi, meme altı kesisi diye düşünüyorum? yoksa olay değişir. Sevgiler
Valla ben 3 aydir cekiyorum yarin 2. Ameliyat.bencede kucuk olsun bosverinAynı fikirdeyim valla, hiç de kolay değilmiş . Biri küçük biri oluversin diyorum . 1 aydır iyileşemedim gitti.
Evet bende meme altı kesisi tercih etmiştim o yüzden.Evet meme altı kesisi yapıldı. Diğerinde iZ olmuyor ama his kaybı olur diye istemedim .
Evet sizin sürecinizi takip ettim .Çok geçmiş olsun.Basit gibi gelmişti bana da ama basit falan değil .Umarım yarınki operasyonunuz çok başarılı geçer.Çektiğiniz sıkıntılar biter .Valla ben 3 aydir cekiyorum yarin 2. Ameliyat.bencede kucuk olsun bosverin
Valla banada cok basit gelmisti ama oyle degilmis.iyilesme sureci kisiden kisiye degisiyor malesef cooook tesekkur ederim insallah.sizde takmayin varsin kucuk olsunEvet sizin sürecinizi takip ettim .Çok geçmiş olsun.Basit gibi gelmişti bana da ama basit falan değil .Umarım yarınki operasyonunuz çok başarılı geçer.Çektiğiniz sıkıntılar biter .
Banu nasıl oldun ? Ameliyat olacaktın bugün .Valla banada cok basit gelmisti ama oyle degilmis.iyilesme sureci kisiden kisiye degisiyor malesef cooook tesekkur ederim insallah.sizde takmayin varsin kucuk olsun
İyiyim iyiyim cok rahat geciyor ilk ameliyatla alakasi yok 5 saat sonra taburcu oldum.agri sizi yok denecek kadar az.normal yasantima hemen donebildim biraz dikis yerleri sizliyo o kadar memeler daha guzel gorunuyoBanu nasıl oldun ? Ameliyat olacaktın bugün .