Meme asimetrisi ve labioplasti operasyonum

Vennyleyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
32
13
36
selam çok yeniyim, ameliyat öncesi o kadar çok arsştırma yaptım ki bu sayfada, brnim de çorbada tuzum olsun diye üye oldum, hazır dinlenme dönemindeyken ameliyatımı anlatmak istedim sizlere. Umarım tecrübelerim size fayda sağlar. İlk olarak ergenliğimden beri meme asimetrim vardı. O kadar çok üzülüyordum ki. Doğum yaptım, kızımı emzirdim 4 ay, sütüm yoktu olan sütüm de büyük mememdeydi. O meme iyice sarktı. Kocama açtım konuyu sağolsun kabul etti. Evime yakın olsun diye medicana beylikdüzüne gittim. Doktorumla orada tanıştım. Çok iyi enerji aldım kendisinden tamsm dedim doktorum necmettin kutlu hocam olacak. Bir de labioplasti olmaya karar verdim. Hazır narkoz almışken neden o sorunumu da halletmeyeyim ki. Bilmeyenler için genital bölge estetiklerini sigortalar karşılıyor. Labioplastim için ameliyat ücreti ödemedim.
Gelelim ameliyat gününe. Yani dün. 11 nisan. Hayallerimi gerçek yapacak gün. Doğumumu lokal anesteziyle olduğum için çok heyecanlıydım genel anestezide brni ne bekliyor diye. Arkadaşlar anladım ki her şey moral. Ne kadar pozitif girerseniz, ne kadar basite alırsanız o kadar kolay oluyor her şey.
Smeliyatım epey sürdü. 12 de aldılar 18'de odama çıktım. İlk günüm zordu. Özellikle tuvalet kısmı. Göğsümün ortasında koca bir ağırlık çok ağladım ilk günü. Ve her operasyonda söylendiği gibi keşke olmasaydım dedim. Ama hastanenin hemşireleri o kadar yardımcı oldular ki, yanımda eşim kaldı, hemşireler bir abla bir anne gibi ilgilendiler. Bol bol ağrı kesiciyle sabahı ettim. Hep sağına yatan bir insan olarak uyuyamadım elbette. Kara kara nasıl uyuyacağım onu düşünüyorum.
Benim meme ameliyatım zorluydu farklı cc kullandı doktor ve meme dokusu boşalttı asimetrikti ama epey memem vardı. Çok uğraştım ama oldu dedi doktorcum cumartesi göreceğiz neler olduğunu. Labioplastimi hissetmiyorum bile, hijyen çok önrmli bol pansuman hiç öyle rahatsız edici bir sızı yok. Biz kadınların rahatça kspdırabileceği bir his. Bugün ikinci günüm ve evimdeyim. Kendime dedim ki sabır. Ağrıyla başetmeyi öğreniyor insan. İlk an korktum ağrıdan artık korkmuyorum. Elbette kasılmalarım var ama ikinci günüme göre gayet iyi hissediyorum. Bir dolu ilaç verdi doktor düzenli içiuorum kremimi ihmal etmiyorum. Bu sabah iyi ki oldum dedim eşime, genç kızlık hayalimi gerçekleştirdim. Umarım sizler de hayallerinizi gerçekleştirirsiniz arkadaşlar. Yardımım dokunursa ne mutlu bana. Sevgiler.

Ne kadar mutlu olmuş ve bunu yansıtmışsınız çok sevindim sizin adınıza :))
Göğüslerin ikisine de silikon takıldı sanırım ? Kesi iziniz ne şekilde foto paylaşacak mısınız ?
Benim kilo fazlam var veremesem de gayrer ediyorum ki sonradan yaptırdığım memeler kilo verince sarkmasın karıngerme ve lipo da istiyorum hepsi için ideal kiloda olmadığımdan beklemek zorunda kaldım bu süre zarfında da araştırmaya devam ediyorum
Bu sebeple tavsiyeniz için kendi adıma teşekkür ederim araştıracağım ama maliyeti ve foto olarak ta (fotoyu tabi gizlilik ayarlarını yapıp profilinizden)paylaşırsanız çok daha mutlu olurum.Arzu ederseniz özel mesaj da atabilirsiniz
Umarım ödemler indiğinde daha da mutlu olursunuz :))
Sevgiler :)

Ne kadar mutlu olmuş ve bunu yansıtmışsınız çok sevindim sizin adınıza :))
Göğüslerin ikisine de silikon takıldı sanırım ? Kesi iziniz ne şekilde foto paylaşacak mısınız ?
Benim kilo fazlam var veremesem de gayrer ediyorum ki sonradan yaptırdığım memeler kilo verince sarkmasın karıngerme ve lipo da istiyorum hepsi için ideal kiloda olmadığımdan beklemek zorunda kaldım bu süre zarfında da araştırmaya devam ediyorum
Bu sebeple tavsiyeniz için kendi adıma teşekkür ederim araştıracağım ama maliyeti ve foto olarak ta (fotoyu tabi gizlilik ayarlarını yapıp profilinizden)paylaşırsanız çok daha mutlu olurum.Arzu ederseniz özel mesaj da atabilirsiniz
Umarım ödemler indiğinde daha da mutlu olursunuz :))
Sevgiler :)
Merhaba,
Benim de kilo fazlam var. Epey uğraştım vermek için ama veremedim baktım gördüm olmuyor iyisi mi ameliyatı olayım dedim:) henüz çok yeni bugün 3. Gün. Foto paylaşırım elbette öğrenebilirsem gizlilik ayarını :) bu arada maliyetini söylememde bir sakınca yok sanırım ben labioplastiye ücret ödemedim sağlık sigortam karşıladı doktorum da indirim yaptı biraz meme operasyonumu 8 bin liraya yaptı. Arion marka silikon takıldı. İki göğüse de farklı cc takıldı.

Merhaba,
Benim de kilo fazlam var. Epey uğraştım vermek için ama veremedim baktım gördüm olmuyor iyisi mi ameliyatı olayım dedim:) henüz çok yeni bugün 3. Gün. Foto paylaşırım elbette öğrenebilirsem gizlilik ayarını :) bu arada maliyetini söylememde bir sakınca yok sanırım ben labioplastiye ücret ödemedim sağlık sigortam karşıladı doktorum da indirim yaptı biraz meme operasyonumu 8 bin liraya yaptı. Arion marka silikon takıldı. İki göğüse de farklı cc takıldı.
Şimdi okudum çok teşekkürler bilgiler için, albüme foto ekle kısmında zaten kendiliğinden çıkıyor ayarlar :) alışırsınız zamanla ,
Sevgiler, şifalar

X