- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
kapsülü biliyoruz bizde bak şimdi ilaç kullanıyor muyuz evet ben şu an Fibromiyalji için ilaç kullanıyorum prospektüsünde onlarca yan etkisi var bu en basit bi ilaç için bile geçerli özellikle küçük çocuk şuruplarında ama napıyoruz bu yan etkileri göze alıyoruz bazıları vücudun alışma sürecinde geçiyor örn bana ilk birkaç gün baş dönmesi sersemlik yapmıştı bu antidepresanlar içinde böyledir bir kişide beyindeki serotonin azalmışsa sende bilirsinki sinirlerin iletişimi için gerekli dr antidepresan verir birçok ön yargılı kişi ay deli misin niye kullanıyorsun diyebilir. konuyu toparlamak gerekirse biz yan etkileri göze aldık kapsülü vücudun silikonu kabul etmemesini çünkü bunların olma olasılığı düşük bu aynı ecelden kaçmaya benziyor birisi araba çarpmasın diye kaldırıma çıkıyo yukarıdan saksı düşüp ölüyorbir altınızdaki yazdığım yorumu okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. ben uzun vadedeki etkilerinden söz ediyorum. çünkü diğer şeyler anlıktır belirti verir ve dediğiniz gibi kuaför misali gidilir tekrar düzeltilir.
bazı şeyler için riske girmek lazımdır eğer insan hiç riske girmiyorsa o kişi mutlu olamaz evlilik içinde riske giriyoruz belki hiç mutlu olamıycaz ama risk alıp evleniyoruz.
sen kendin düşüneceksin ben bu şekilde mi yaşamalıyım yoksa bazı riskleri almam gerekiyor mu belki de meme yapınız silikona çok gerekli değildir böylede olsanız olur yani. riskleri göze almıyorsanız zaten bu ameliyatı olmamalısınız ilik nakli olanların vücutları kabul etmeyebiliyor sonuç an kötüsü ama bazıları da uygun ilik bulamıyor diyorlarki yüzde 50 bile olsa yaşama şansı biz bunu yaptıralım pratisyende olsan dr olduğun için hep sağlıktan örn verdim abartılı belki ama durum bu birde ne kadar kötüyü düşünürsen kötüyü çekersin üstüne
Son düzenleme: