Meme Ameliyatimi oldum sargılar bugün çıktı mutluyum

Nehirida

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
74
11
Çarşamba ameliyat oldum. Kas altı 300 CC, HP Mentor yuvarlak.
Neredeyse hiç gogsum yoktu onceki perşembe karar verip takip eden hafta çarşamba ameliyat oldum.
Bugün sargilarim çıktı ne sporcu sütyeni ne de başka bir şey giydim ip askilimi gidip gelip aynaya bakıyorum.
Nebil Bozdoğan ilgi alakası her şeyi ile şahane. Ankara'da doktor arayanlara öneririm. Ne istediğimden olması izlediği yol tatmin edici yaklaşımı ile çok şanslıyım dedim.
Ağrı ve yaşadıklarım elbette var. Ama hala gerçek olmayacak kadar güzel bir ruyadayim sanki

Son düzenleme:
Çarşamba ameliyat oldum. Kas altı 300 CC, HP Mentor yuvarlak.
Neredeyse hiç gogsum yoktu onceki perşembe karar verip takip eden hafta çarşamba ameliyat oldum.
Bugün sargilarim çıktı ne sporcu sütyeni ne de başka bir şey giydim ip askilimi gidip gelip aynaya bakıyorum.
Nebil Bozdoğan ilgi alakası her şeyi ile şahane. Ankara'da doktor arayanlara öneririm. Ne istediğimden olması gerekene izlediği yol tatmin edici yaklaşımı ile çok şanslıyım dedim.
Ağrı ve yaşadıklarım elbette var. Ama hala gerçek olmayacak kadar güzel bir ruyadayim sanki
Merhaba gözünaydin canim. Güle güle kullan cicilerini. Bu mutluluk bambaska birsey.

Aslında Nebil Bozdoğan ben de düşünüyordum.Sonra en ufak bir olumsuz yorum insanı vazgeçiriyor o doktordan.Belki de haksızlık ediyoruz. Bu doktorun liposaksin konusunda nasıl olduğunu biliyor musun?Ben önce liposaksin düşünüyorum da:KK66:

Aslında Nebil Bozdoğan ben de düşünüyordum.Sonra en ufak bir olumsuz yorum insanı vazgeçiriyor o doktordan.Belki de haksızlık ediyoruz. Bu doktorun liposaksin konusunda nasıl olduğunu biliyor musun?Ben önce liposaksin düşünüyorum da:KK66:
O konuda bilgim yok ama dolgu, botox konusunda yakın arkadaşım kendisinden çok çok memnun

Gözün aydın canımmm ! Memnun olduğun için adına bende mutlu oldum. Geçmiş olsun artık küçük göğüsler geride kaldı ‍♀️

X