Meme Ameliyatımda ikinci gün

Ben yıllarca korkup erteledim. Hatta burada protezi çıkartmak isteyen biri vardı onun yazdıklarını okuyunca hayatta bu ameliyatı olmam dedim. 20 li yaşlardan beri burada yorum okuyırum şuan 38 yaşındayım. Bir gün tepem attı daha kaç yıl yorum okuyacaksın dedim 😄 ileride yaşlanınca pişman olaağıma şimdi yaşayıp görmek istedim. Evet çıkartan var ama o kadar az ki... Memnun kalanların çoğu buraya tekrar dönüp yorum yazmıyor, memeleri ile mutlu mesut yaşıyor😍 ameliyat olalı 1 ay oldu burada bir heves tecrübelerimi paylaşıyorum. Herkes ilk başta yorum yapmış ama sonra ortadan kaybolmuş. Bu şekilde yüzlerce üye var, hepsini araştırdım😂 bu kadar kişi memnunsa neden yaptırmayasınız. Şuan çok memnunum❤
Çok sevindimmmmm. Ben işe başlayıp bütçemi ayarlayınca yaptırıcam sanırım ya 🙈🙈 Ben gösterişli olmalarını hiç sevmem. Az dolgun ve dik olsunlar yeter. Küçük olabilir ❤❤

Çok sevindimmmmm. Ben işe başlayıp bütçemi ayarlayınca yaptırıcam sanırım ya 🙈🙈 Ben gösterişli olmalarını hiç sevmem. Az dolgun ve dik olsunlar yeter. Küçük olabilir ❤❤
Kesinlikle yaptırmalısın ağrılar falan geçiyor bir şekilde birinci ayım bugün bitti şükür iki haftadır da geziyorum tozuyorum ara ara sızı dışında birşey yok bende doktora lütfen büyük olmasın dedim doğal olsun düye hiç memem yoktu Şuan gayet doğallar yumuşadılar bile yürürken falan doğal meme kıvamında ama az önce bakayım detaylı dedim ya bana küçük geldiler bunlar bugüne kadar memnundum ödemler indi falan ondan mı bi küçülmüşler sanki pişman oldum biraz daha büyük yaptırmadığıma

Kesinlikle yaptırmalısın ağrılar falan geçiyor bir şekilde birinci ayım bugün bitti şükür iki haftadır da geziyorum tozuyorum ara ara sızı dışında birşey yok bende doktora lütfen büyük olmasın dedim doğal olsun düye hiç memem yoktu Şuan gayet doğallar yumuşadılar bile yürürken falan doğal meme kıvamında ama az önce bakayım detaylı dedim ya bana küçük geldiler bunlar bugüne kadar memnundum ödemler indi falan ondan mı bi küçülmüşler sanki pişman oldum biraz daha büyük yaptırmadığıma
Yaaa... Evet bu cc sorununu çok küçük ya da çok büyük diye yaşamayan yok sanırım

X