- 29 Ekim 2017
- 9
- 5
- 29
- Konu Sahibi Redrose111
Selam kızlar meme büyütme ameliyatımda Şuan ikinci günümdeyim. Normalde perşembe günü devlette ameliyatım vardı ve bana 37k fiyat vermişlerdi son bir gün kala doktor beni aradı ve hastane taşınıyor ameliyat malzemelerini götürmüşler ertelendi ameliyatım dedi ve ne zaman olur belli değil dedi bende ağladım falan başka doktor baktım hemen işten izin almıştım ve kendimi hazırlamıştım özelde bi prof hoca buldum hemen aradıktan iki saat sonra muayene için gittim yani çarşamba günü gittim ve cuma ameliyat yaparız dedi hemde 36k fiyata şok oldum tabi daha uygundu yani mentor markaya 40k dedi aslında ama ben Nagor tercih ettim doğal olsun istedim her neyse medikal parkta oldum herkes aşırı ilgiliydi ama kas altı olduğum için düşündüğümden daha fazla ağrım var dik duramıyorum biri olmadan asla yatıp kalkamıyorum canım gerçekten acıyor ve pişman oldum bu acılarım geçeceğini biliyorum ama kendinizi buna hazırlayın sürekli düz yatıyorsunuz beliniz ağrıyor hareket etmeye çalışınca her yeriniz ağrıyor kötü bir süreç gerçekten ama çok istediğim için başa çıkıyorum sorularınız varsa sorabilirsiniz