- 8 Kasım 2022
- 25
- 5
- 29
- Konu Sahibi beyazkediciklrt
Bize de zayıfla dedi annem 10 kilo verdi sıra bize gelmedi sonra o doktorun tayini çıktı iptal oldu yani çok üstüne düşmeniz lazım kolay kolay yapmıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 41 yasindayim 2 hafta evvel oldum meme ucum ilk gunden beri normal histe hic ameliyat olmamis gibi . Uc harici tabi ilk zamanlar birsz sizi aci oluyordu.41 yaşımdayım iste meme ucu korkum var devlette olabilirim param yok cunku
Sen ne kadara oldun cnmBen de 41 yasindayim 2 hafta evvel oldum meme ucum ilk gunden beri normal histe hic ameliyat olmamis gibi . Uc harici tabi ilk zamanlar birsz sizi aci oluyordu.
45.000Sen ne kadara oldun cnm
Zaten 2_3 ay sonra gel dedi acelem yok amaBen de 41 yasindayim 2 hafta evvel oldum meme ucum ilk gunden beri normal histe hic ameliyat olmamis gibi . Uc harici tabi ilk zamanlar birsz sizi aci oluyordu.
Anladim yeni yıla baya pahalilanir45.000
Ben Eylül de anlasmistim zaten benim diklestirme idi amac yani kucultme sadece buna katki saglayacak kadar yapildiAnladim yeni yıla baya pahalilanir
Ben de diklestirmede istiyorum aslında bakiyim bir devletede gideceğim kilo da vermem lazimBen Eylül de anlasmistim zaten benim diklestirme idi amac yani kucultme sadece buna katki saglayacak kadar yapildi
Çok geçmiş olsun tekrar inşallah sorunsuz atlatır kurtulur tamamen iyileşirdurum güncelleme bugün doktora götürdüm tekrar perşembe ameliyata girecek meme ucunda çürüyen bölge alınacak
Çok teşekkür ederim sorun olursa meme ucu alınacak süreç çok kötüÇok geçmiş olsun tekrar inşallah sorunsuz atlatır kurtulur tamamen iyileşir
İnşallah öyle bir şeye hiç gerek kalmaz üzülme içini ferah tut Allah yardımcısı olsun haber et bizlere de iyi haberler ile perşembe yaz bizlere inşallahÇok teşekkür ederim sorun olursa meme ucu alınacak süreç çok kötü
Yaaaa kurtarılamazmı dediler peki ne yapacaklar sonra ne bileyim estetik olarak meme ucuna benzer bir şey yapılması mümkün müymüş ? Ne bileyim göbek deliğini bile yeniden yapıyorlar böyle bir imkan var mıymış ?Yarın sabah ameliyat meme ucları alınacak
Aayyyy Allahım yardımcısı olsun ya çok kötü bir durum çok haklı kıyamam ne fena bir şey bu böyle ama şu an için öncelik sağlığı önce inşallah sağlığı yerine gelsin bir an önce sonraki süreçte bakarsınız her şey çok ilerledi belki de hiç belli olmaz dövme vs ileYok meme ucu tamamen alınıp düz olacak ileriki zamanlarda dövme yapabilirsiniz dedi psikolojisi bozuldu ağlamaktan helak oldu kadınlık duygusu olarak çöktü resmen
Aayyyy Allahım yardımcısı olsun ya çok kötü bir durum çok haklı kıyamam ne fena bir şey bu böyle ama şu an için öncelik sağlığı önce inşallah sağlığı yerine gelsin bir an önce sonraki süreçte bakarsınız her şey çok ilerledi belki de hiç belli olmaz dövme vs ile
Annenin yaşı daha genç öyle hissetmesi çok normal zaman tabi yanında ol eminim bir süre sonra atlatacaktır sonra da görüntü için çözüm bakarsınız yeter ki sağlığı iyi olsun önceliği bu şu an çok çabuk geçsin inşallahDövmeyi doktor da söyledi kabul etmiyor halen şokta üzüntüden bi yerine bişey olacak siye korkuyorum artık
Oncelikle cok gecmis olsun bende 19 Aralikta ameliyat oldum,bugun 3.haftam 1 kg dokuda benden cikti suan cok sukur hicbir problemim yok,kollarimi başından beri rahatlikla hareket ettirdim. 3.gunumde duşumu aldim.2.hafta sonundada bantlar cikti fakat benim doktorum asla korse sudyen giydirmedi,ameliyattan çıktığımdan bugune dek sporcu normal sudyenleyim,korseli sudyenin iyilesmeyi onledigini ve enfeksiyon icin tehlikeli oldugunu soylemisti. Ben bantlar acildiktan sonra yani 2.haftamdan bugune dek sadece bepanjel krem kullandim.Bu konuyla ilgili çok bişey bulamadım diye yeni konu açtım annem 8 gün önce meme küçültme ameliyatı oldu bugün kontrolde meme ucunda su ve kan toplandığını söyledi doktor boşalttı deriyi kaldırdı ve krem sürüp kapattı yarın tekrar Gelmelisiniz dedi bence çürümeye başlıyor ama kurtarılabilir gibi bu koyuyla ilgili tecrübelerimizi yazacağım zaman zaman. 2700 gram doku aldılar toplamda çok büyüktü memesi annemin ters t ve meme ucu alt dikişler iyi ama sorun meme ucunda bu arada ameliyatın 5. günü tüm bantlar çıkartıldı günlük duş aldırıp sabunla temiz lifle hafifçe dokunun mikrop kapmasın sabun çok iyi gelir dedi sonrasın da Balaban krem ve jel krem sürüp gazlı bez koyun Korseyi kapatın en güzel pansuman Budur dedi bugün korseyi çıkarttırdı oda meme ucunu şıkmış etkilemiş olabilir dedi bu şekilde devam ediyoruz şuan bakalım neler olacak sizlerinde bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsanız çok iyi olur
Merhaba sizin küçültme ameliyatından sonra göğüslerin tekrar mı büyüdüHalamda 50 sinde ondada seker var inanin bende de cok doku alındı insan ferahliyor. Ha yine büyüdüler o ayri konu. 2 3 sefer operasyon geçirdi alinmadi diye biliyorum bayağı ilaç kullandı akinti oluyordu meme ucunda filan