Meme ameliyatı sonrası

acellaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
38
21
27
Kızlar Cumartesi ameliyat oldum kas altı 425 cc , bu gece itibari ile 5. Güne girdim.hala yatıp kalkamıyorum , baya ağrım oluyor ağrı kesicilerle idare ediyorum..nefes alırken batmalarım oluyor bugün ara ara böyle kramp gibi seyirme gibi bişeyler oldu bikaç kez normaldir diye düşünüyorum :KK48: ara ara dikişlerimde bi sızlama oluyor, ama kendi kendime tuvalete gitme yemek yeme bunları yapmaya başladım. Alt kollarımı dirseğe kadar kullanabiliyorum ama üst kollarımı hala omuzlarımı hala kullanamıyorum..Şuan için en büyük sıkıntım yatıp kalkamamak diyebilirim, oturarak uyuyorum Buda beni mahvediyor:KK14: doktor yarın banyo yapmamı söyledi ama nasıl olacak bilmiyorum çok korkuyorum ertesi günde kontrolüm var, nasıl banyo yapicam kızlar yani yapmaya yaparım annem yardımcı oluyor tabiki ama ben korkuyorum..Birde kızlar 425 cc belki size komik gelecek ama bana küçük geliyor ya şekli için konuşmak tabiki şuan erkende

Öncelikle geçmiş olsun Mesajlarını okuduktan sonra tedirgin oldum 😔 bende yaptırmayı düşünüyorum da valla kararsızım ya

Canim hiç hevesini kırmak istemem ama ben bu kadar ağrılı olduğunu bilseydim kesinlikle yaptırmazdım ki yıllardır hayalini kurduğum bişeydi..Ama herkes sabret bir ay sonra aynaya bakmaktan kendini alamicaksın iyiki diceksin diyor :dondurma: Gerçekten ihtiyacın varsa bence ameliyat ol ama bir tık büyümesi için yada bir tık dikleşmesi için bence bu ağrıya değmez..

3. Günüm hastaneden daha Bugün çıktım. Hep yatıyorum ayağa kalktığımda nefes alamıyorum kalp çarpıntılarım başlıyor. Bişey yiyemiyorum ölecek gibiyim. Böyle bir acı çekeceğimi bilsem ömrümün sonuna kadar küçük memeli kalırdım. Ağlamaktan mahvoldum

3. Günüm hastaneden daha Bugün çıktım. Hep yatıyorum ayağa kalktığımda nefes alamıyorum kalp çarpıntılarım başlıyor. Bişey yiyemiyorum ölecek gibiyim. Böyle bir acı çekeceğimi bilsem ömrümün sonuna kadar küçük memeli kalırdım. Ağlamaktan mahvoldum
Canim nasıl oldun?

Canim hiç hevesini kırmak istemem ama ben bu kadar ağrılı olduğunu bilseydim kesinlikle yaptırmazdım ki yıllardır hayalini kurduğum bişeydi..Ama herkes sabret bir ay sonra aynaya bakmaktan kendini alamicaksın iyiki diceksin diyor :dondurma: Gerçekten ihtiyacın varsa bence ameliyat ol ama bir tık büyümesi için yada bir tık dikleşmesi için bence bu ağrıya değmez..
benimde 4 senem bitti halen aynada kendimi izlemeden alamıyorum

Her gün ağlıyorum hayatımın en büyük pişmanlığı diyorum😂 kalp çarpıntılarım çok az azaldı ve acı çekmeden kalkabiliyorum artık ama tabi desteksiz değil. Yarın kontrole gidicem duş bile alamadım ama yapıcak bişey yok
Aynen benimde bu anlattığın şekilde benimde 6. Günüm yarın tam bir hafta olacak benimde kontrolüm bugündü. 2 gündür rahatım biraz daha. 1 gün bile o kadar fark ediyor ki , dünden beri yatıp kalkmaya yeni başladım bende yoksa oturup kalkmak bile çok ağrılıydı..

Aynen benimde bu anlattığın şekilde benimde 6. Günüm yarın tam bir hafta olacak benimde kontrolüm bugündü. 2 gündür rahatım biraz daha. 1 gün bile o kadar fark ediyor ki , dünden beri yatıp kalkmaya yeni başladım bende yoksa oturup kalkmak bile çok ağrılıydı..
Artık uzanmaktan sırtımda yaralar oldu

X