- 17 Haziran 2023
- 248
- 66
- 37
-
- Konu Sahibi mestraiona
Bende de hiç olmayan bir şey meme dokusuKendi meme dokunuza bağlı bence ben de çok fazla bir yumuşama yok.
Merhaba, benim de aynı şekilde şu an. Kaçıncı günden sonra iyi oldunuz acaba? Bir de ben kas altı ağrısı yüzünden kaplumbağa gibi ilerliyorum hahahbenim bugün 10. günüm 10 dk yürüyünce sırt ağrım başlıyor yatarken hiçbir sorun yok sizde de oluyor mu
merhaba tam olarak geçmiş değil fazla ayakta durursam veya yaslanmazsam bir yere yine ağrıyor fakat daha az ağrıyor bugün 20. günüm ama tavsiyem dik durun ve bol bol evde yürüyün duşta ılık su tutmak da azaltıyor ağrılarıMerhaba, benim de aynı şekilde şu an. Kaçıncı günden sonra iyi oldunuz acaba? Bir de ben kas altı ağrısı yüzünden kaplumbağa gibi ilerliyorum hahah
Şekli nasıl memelerinizin benimkiler çok çirkin duruyor yayvan ve geniş düzelecek mi bu hiç sevmedim görüntüsünü 1 hafta oldumerhaba tam olarak geçmiş değil fazla ayakta durursam veya yaslanmazsam bir yere yine ağrıyor fakat daha az ağrıyor bugün 20. günüm ama tavsiyem dik durun ve bol bol evde yürüyün duşta ılık su tutmak da azaltıyor ağrıları
merhaba 1 ay oldu benim şu an şekli tam istediğim gibi doğal duruyor 1 hafta olmuş sizin daha şekli değişecek bayağı hiç üzülmeyin ben de çok üzülmüştüm ama gerçekten meme oturuyor zamanlaŞekli nasıl memelerinizin benimkiler çok çirkin duruyor yayvan ve geniş düzelecek mi bu hiç sevmedim görüntüsünü 1 hafta oldu
Teşekkür ederim böyle çok yayvan o normal mimerhaba 1 ay oldu benim şu an şekli tam istediğim gibi doğal duruyor 1 hafta olmuş sizin daha şekli değişecek bayağı hiç üzülmeyin ben de çok üzülmüştüm ama gerçekten meme oturuyor zamanla
korse zamanla toparlar şeklini bence dert etmeyinTeşekkür ederim böyle çok yayvan o normal mi
drenler çıktıktan 1 hafta sonra falan girmiştim 2 gün sonra girebilirmişim halbuki drenlerin yerine pansuman yapıyoruz zaten banyodan çıkınca enfeksiyonu önlüyordur sanırımBen Drenleriniz çıktıktan kaç gün sonra duşa girdiniz benim 3. Gün çok korkuyorum enfeksiyon olursa diye duşa giremedim
Merhaba hangi doktorda yaptırdınız bana da tavsiye eder misin?Forumda birçok kişide olduğunu duydum. Ben de bekliyordum, bende olmadı. Bildiğim kadarıyla geçicisıkma canını