Meme ameliyatı korkusu

flowerworld00

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
8
0
23
merhaba kızlar 1 hafta sonra meme büyütme ameliyatı olcam çok endişeliyim korkuyorum ameliyattan bi hafta sonra yurtdışına çıkıcam herhangi bi sağlık sorunu çıkar kapsül oluşur vücudum silikonu istemez diye ödüm kopuyor sağlık sorunu çekmek istemiyorum çok endişeliyim kötü bi şey olmaz değil mi fikirleriniz neler

Merhaba çok büyük bir ameliyat korkum vardı.Anksiyetem bir hafta öncesinde tuttu geceleri uykum kaçıyordu ameliyat öncesi.Korktuğunuz gibi bir süreç olmuyor.Kafanızda hiç büyütmeyin

Ben de sırf bu korku yüzünden senelerce burada yorumları okudum durdum. Kapsül oluşursa diye korkuyor, tüm konuları okuyordum. Memelerini yaptıranlar sonradan siteye uğramıyor, memelerim ile mutlu mesut yaşıyorlar sorun yaşan kişi çok az. Sonunda 14 gün önce ameliyat oldum, hala inanamıyorum ama oldum hayat çok kısa, ileride pişman olmaktansa süreci yaşamak istedim.

Siz ameliyat oldunuz mu? Nasılsınız?

Merhaba olmadım ben doktor ve ekibiyle sıkıntı yaşandığı için güven alamadım ve yapmadım daha iyi araştırıp yaptırmayı düşünüyorum
Çok iyi yapmışsınız. Doktora güvenmek çok önemli. Zaten korkuyoruz şahsen ben doktorumu gördüğüm an tüm endişelerim gidiyordu, yoksa cesaret edip ameliyat olunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…