Meme ameliyatı 21. Gün

acellaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
38
21
27
Merhaba kızlar meme ameliyatı sürecimden biraz bahsedicem tam 3 haftayı doldurdum 21. Günüm.. 425 cc kas altı hp silikonlarım takıldı. İlk günler burda aşırı derecede sızlanıyordum bir sürü konu açtım hatta ağırlarım ve endişelerim ile ilgili hatta ilk 5. Gün falan pişman olmuştum..Ama şu kadarını söyleyim kızlar şuan tam şekli oturmamasına rağmen iyiki oldum diyorum çünkü yeni memelerimle aşk yaşamaya başladık bile 15. Günden sonra ağrılarınız tamamen geçiyor, tabiki yinede kendinizi kollarınızı zorlamayın ağır falan kaldırmayın.Ama günlük yaşantınıza dönebiliyorsunuz uzun yürüyüşler alışveriş hatta ben düğüne bile gittim. Hala ameliyat sütyenimi ve göğüs bandımı kullanıyorum ama desteksiz ve balensiz Basit bir sütyen aldım arada onla kaçamak yapmama izin verdi doktorum.İlk günler yatıp kalkmak o kadar acı vericiydi ki bir hafta hiç yatmadım.. Şimdi gerçekten şükür ama hala yan yatamıyorum. Sürecim bu şekilde kızlar.Sorunuz varsa sorabilirsiniz.Ameliyatının üzerinden uzun süre geçenlerde tam anlamıyla ne zaman eskisi gibi ameliyat olmamış gibi hissettiniz?Normal cinsel yaşantınıza ne zaman döndünüz merak ediyorum bunu açıkçası yani göğüslere ne zaman istediğimiz gibi dokunuyoruz biraz özel bir soru ama merak ediyorum kızlar

Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben de yeni amelyat oldum sayılır 2 ay oldu ama şuan bile hiç amelyat olmamış gibiyim. Yan ve yüzüstü yatabiliyorum. Çok rahat dokunabiliyorum. Amelyat öncesi yaşantıma tamamen döndüm.

Merhaba canm ne kadara oldun ameliyatı

Nerde ve ne kadara yaptnz söyleyebilir misinz bende çok istiyorm yaptrmayi birde yaptrdigimi etrafındakiler anlamasın istiyorm ilk günler çok belli oluyor mu ben tek gitmek istiyorum sıkıntı olur mu

Benim de 2 ay bitti ilk bir hafta çok zordu şimdi çok şükür ağrı acı vs kalmadı. Meme ucumda ve altında uyuşma olduğundan hissetmiyorum e tabi cinsel hayatı çok olmasada etkiliyor. Kocam hala dokunmaya korkuyo tabi bende. Hepsi geçtim kapsül korkusu başladı şimdide ya olursa diye. Ne kadar sürede bir kontrole gitmek gerek acaba bilen yazarsa sevinirim

Merhaba doktorunuza sormadınız mi?

Cinsel hayatınızı nasıl etkiledi? Açabilir misiniz tabi siz istersenizNeden dokunamiyor

375 cc ve 400 cc konuldu yukarda duruyo dokum yoktu hiç çok yukard aduruyo çoksert ve büyük ne zamn iner veya inermi aşağı çekermi yukarda kalırmı öyle

1.HAFTAMDAYIM SİZİNKAÇ CC KONULDU BENİM HİÇ DOKUM YOKTU KAS ALTINA KONULDU ÇOK GERİLDİ ACIYO UCU YITRILCAK GİBİ YANIYO

Canim benim de 5. Gunum ayni yanmalar Ara Ara bende de oluyor dun doktor Kontrolum vardi doktorum Cok normal dedi.Gececek ins

benmde birinde 400 birinde 375 high var bebim doku yoktu eşitlemek için öyle takıldı ama büyük duruyo yukarda dik duruyo inş küçülür iner ve çok sert seninkide öylemi taş gibi robot gibiyim

benmde birinde 400 birinde 375 high var bebim doku yoktu eşitlemek için öyle takıldı ama büyük duruyo yukarda dik duruyo inş küçülür iner ve çok sert seninkide öylemi taş gibi robot gibiyim

Aynen canim Cok sert ve gergin.. Doktorum 15 gün sonrasına Randevu Verdi o Zaman hem sertligine bakacak hem de masaji gosterecek.anormal bir durum degildir Herkes yasiyor bizde bekleyip gorecegiz

Ne kadara oldun ve nerde olduğunu ogrenebilirmiyim canım bende düşünüyorum ama biraz korkuyorum hamile kalmaya emzirmeye engelmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…