canım keramikadan aldım kesinlikle tavsiye ederim sipariş veriyosun nerdeyse ertesi günü elinde oluyor ve süper bir paketleme ile
Keramikashop'a Hoşgeldiniz
canım son eklediğin takım görsel olarak güzelama benimkine cevap olarak eklediğin hiç güzel değil, çok basit sanki.İllaki su takımı alacağım diyorsan sn eklediğini al :) Ama; onların da ağzındaki sarı şerit zamanla çıkıyor renk atıyor haberin olsun.Annemin var o bardaklardan oradan biliyorum.Bence real'e falan da bak bi.Orda da ayrı ayrı bardakları takı yapabilirsin.Ya da paşabahçe olabilir.Benimkisi fikir :)
ay canım çok teşekkür ederimben de sipariş verdim gelmesini bekliyorum
tatlım kaya&maya serisine de bak google'dan onlarda harika :)
oohh süper.. inşallah tez zamanda gelirde güle güle günlerde kullanmak nasip olur..
kaya mayayıda gördümm ama bence bu kadar karikatürlü takım yeter kanımca
su takımın hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan :))
bulasik fircan cok cici ben de dayanamayip siyahli beyazlisindan alicam bu gidisle :)
Bu bulaşık fırcasından hepimizde vaar
ayyyyy çiçekleri ne kadar da gerçekci duruyor :) bayıldım.
12 kişilikti di mi canım bu eğer öyleyse al. :) diğer 6 kişilikler bile 200-250 falan :)
slm bu takımı almaya karar verdiğim günün ertesi günü stok bitti. bayadır gelmesini bekliyordum. dün stoga girdin ancak facete etiketliyince indirim oluyordu sistem hatası yüzünden o indirim olmadı alamadım. çok şükür bugün indirimle 236 liraya aldım
tek yemek takımım başkada begendiğim yok sanırım çeyizimde başka yemek takımı olmayacak...
diyeceğim elini çabuk tut her an stok yok derse baya beklersin
hepsi çok güzel maşallah.Allah ağız tadıyla huzurlu sofralar kurmanı nasip etsin :)
bide çok mu pahalı diye sormuşsun. evt pahalı bime geçen güralın yemek takımı gelmiş 60 liraydı iki takım alsan 12 yapsan 120 lira buna 236 lira verdim. ancak günlük takımlar bence misafirden daha önemli. her gün onları görücen kocana ilk yemeklerini onla yapıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?