Meloş 'un Çeyizcikleri

mmeloss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
169
1
68
İstanbul
benkii çeyizlemi uğraşcam diyenn insan şimdi pisikopat gibi indirim malzeme takipliyorum

sizlerden özendim ve kandi topikimle aldıklarımı paylaşmak istedim

öncelikle daha bugün aldığım dumanı üstünde çeyiz setimm :13:
tencerelerim ar yıldız, yemek takımım kahvaltı takımım çatal bıçak takımım emsan hepisini 1500 TL ye aldım.. umuyorum kazıklanmadım ve inşallah sizlerde beğenirsiniz

çok güzeller canım Allah huzurlu bi şekilde kullanmayı nasip eder inşallah...fiyatları çok çok iyi aslaa kazıklanmadın rahat ol :)

çok güzeller canım Allah huzurlu bi şekilde kullanmayı nasip eder inşallah...fiyatları çok çok iyi aslaa kazıklanmadın rahat ol :)

amin canımm çok saol.. hatta bu alışverişimin karşılığında erkek bakım kiti hediye verdiler 50 60TL lik bir şey ama bohçada iş görür bişey sonuçtaa

amin canımm çok saol.. hatta bu alışverişimin karşılığında erkek bakım kiti hediye verdiler 50 60TL lik bir şey ama bohçada iş görür bişey sonuçtaa

tabiki iş görür...ben benim takımları bundan 2 sene önce almıştım...1400 tl miydi neydi..yanında hediye olarak bi kürdanlık bile vermediler :)

nevresimlerim şimdiklik bu kadar ama dahasını ekleyeceğimden adım gibi eminim nevresim tutkunuyum resmen
ve ve bir çift yorganım

6KİŞİLİK KAHVE FİNCANLARIM - KAHVE FİNCAN YANI BARDAKLARIM - ŞEKERLİĞİM - KALPLİ PASTA TABAKLARIMM TABAKLARIMIN KUPA TAKIMI - KALPLİ KURABİYELİĞİM - pierre cardin BORNOZ TAKIMIM - KIRMIZI SİYAH ÇEREZLİKLERİM - KÜÇÜK ÇAPLI ÇAY SERVİS TAKIMIM - SU BARDAKLARIM - SU BARDAK SETLERİM - GÜNLÜK ÇATAL BICAK TAKIMIM - DONDURMA KUPLARIM - MUTFAK HAVLULARIM - MUTFAK TAKIMIM - KAPI SÜSÜM (OLMAYAN EVİMİN HEDİYESİ) - SAKLAMA CAM KASELERİM - ARZUM ROBOTUM

ALLAHIM BU HIZLA Bİ NEFESTE TAMAMLATSIN ŞU ÇEYİZ İŞİNİ BANA + HEPİMİZE

Eklentiler

• $pierre_cardin bornoz seti.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 110
  • $bardak takımları (2).webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 113
  • $bardak takımları (3).webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 106
  • $çerezlik.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 101
  • $çeyiz set (4).webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 118
  • $çeyiz set (5).webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 113
  • $çeyiz set (8).webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 127
  • $çeyiz set (9).webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 110
  • $dondurmalık.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $saklama kabım.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 100
  • $nevresimler (4).webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $kahve (3).webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 102
  • $kahve (2).webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 118
  • $kahve (1).webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 95
  • $IMG_20120724_132027.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 93
o zaman günler su gibi aksın gitsin onları kullanacağın günler hemencecik gelsin inşallah :) düğün ne zaman?

o zaman günler su gibi aksın gitsin onları kullanacağın günler hemencecik gelsin inşallah :) düğün ne zaman?

sevdiceğim askerde.. allahın izniyle eylülde gelecek.. gelsin sonrası allah kerim :) şimdilik bir tarihimiz yok.. ama malum yavaştan alıp taksitleri hafifletmekde gerekk die bir hışımla başladım hazırlığa

en güzelini yapmışsın...Allah kavuştursun diyeyim.. benimkide ağustosta gidicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…