- 29 Mayıs 2013
- 122
- 5
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topic açman çok iyi olmuş canım :) hepsi çok güzel maşallah![]()
canım topiğin hayırlı olsun. aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullan
herşeyin çok güzel güle güle kullan özellikle yemek takımı çtl bıçak takımını alman çok iyi olmuş..
insan en çok onsda kararsız kalıyor.
GÜLE GÜLE MUTLU HUZURLU GÜNLEDE KULLANMAN DİLEĞİYLE.
aşkla kullan herşeyini canımm =)) hepsi çok hoş maşallah =)
canım bende bardak takımı hiç alma.zaten o takımın içinden çıkan sürahiyi yıkamak ölüm resmen.Elin girmez sünger girmez...Ben kendim bardakları ayrı ayrı alarak takım yaptım.Mesela : zaten günlük su bardaklarım olduğundan (bunları da süslü aldım çok günlük değiller) alacağın takım misafire uygun aır birşey olacak.O yüzden su bardağı almadım uzun meşrubat bardağından aldım, kadeh aldım ve çay bardağı aldım. Çay tabağı da almadım henüz.Ama nerede hoşuma giderse alıcam 12 adet çay tabağı. Tek tek takım hem daha uyguna geliyor hem de gereksiz parçalar dolmuyor dolaplara.Sonra napıcan o kadar bardağı...
ayy caanıım allah huzurla kullandırmayı nasip etsin hepsini çok güzeller. ben evlendim çeyiz yapmadım :)) evimizi kurmadık daha yeni yeni alıyoruz. fakat kahvaltı takımına bayıldım ıkı kısılık super otesı sırın :)bende cok sevıyorum eglenceli seyleri. nerden aldın acaba bende bulabılır mıyım ?
tatlım herşeyin çok güzel kupa bardaklarına ve kalpli tabaklarına bayıldım nerden aldın?