• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meloş 'un Çeyizcikleri

Canlarııımmm teşekkür ederimm alleh hepimize ağız tadı versin inşallah :16:

çerez tabaklarımında fotolarını buldum ekleyeyim dedim.. Bunlar çerez tabağıı lakin ben patates tabağı diyorum :1: Biri karaca bir diğerinide markafoniden aldımm

Eklentiler

• $1980071551023_0_304x424.webp
    $1980071551023_0_304x424.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $KARACA-PORSELEN-KALPLI-3-PARCA-CEREZLIK__52676799_0.webp
    $KARACA-PORSELEN-KALPLI-3-PARCA-CEREZLIK__52676799_0.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 50
güle güle kullan vanım çeyizlerini ne güzel şimdiden almışsın :16:

herşeyin çok güzel güle güle kullan özellikle yemek takımı çtl bıçak takımını alman çok iyi olmuş..

insan en çok onsda kararsız kalıyor.

GÜLE GÜLE MUTLU HUZURLU GÜNLEDE KULLANMAN DİLEĞİYLE.

herşeyin çok güzel güle güle kullan özellikle yemek takımı çtl bıçak takımını alman çok iyi olmuş..

insan en çok onsda kararsız kalıyor.

GÜLE GÜLE MUTLU HUZURLU GÜNLEDE KULLANMAN DİLEĞİYLE.

çook teşekkür ederimm.. vallahi bi anda aldım o kadarda çok araştırdımki netten inanamazsın ama gel gelelim araştırdklarımdan bi çelik tencerelerimi aldım :1:

baktıklarım hepsi birbirinden uçuk rakamdalar.... hem yemek takımıma hemde benim bütçeye uyan bişe istiyorum ama nasıl nerden bulcam vallahi bilmiyorum.

canım bende bardak takımı hiç alma.zaten o takımın içinden çıkan sürahiyi yıkamak ölüm resmen.Elin girmez sünger girmez...Ben kendim bardakları ayrı ayrı alarak takım yaptım.Mesela : zaten günlük su bardaklarım olduğundan (bunları da süslü aldım çok günlük değiller) alacağın takım misafire uygun aır birşey olacak.O yüzden su bardağı almadım uzun meşrubat bardağından aldım, kadeh aldım ve çay bardağı aldım. Çay tabağı da almadım henüz.Ama nerede hoşuma giderse alıcam 12 adet çay tabağı. Tek tek takım hem daha uyguna geliyor hem de gereksiz parçalar dolmuyor dolaplara.Sonra napıcan o kadar bardağı...

canım bende bardak takımı hiç alma.zaten o takımın içinden çıkan sürahiyi yıkamak ölüm resmen.Elin girmez sünger girmez...Ben kendim bardakları ayrı ayrı alarak takım yaptım.Mesela : zaten günlük su bardaklarım olduğundan (bunları da süslü aldım çok günlük değiller) alacağın takım misafire uygun aır birşey olacak.O yüzden su bardağı almadım uzun meşrubat bardağından aldım, kadeh aldım ve çay bardağı aldım. Çay tabağı da almadım henüz.Ama nerede hoşuma giderse alıcam 12 adet çay tabağı. Tek tek takım hem daha uyguna geliyor hem de gereksiz parçalar dolmuyor dolaplara.Sonra napıcan o kadar bardağı...

öylemi diyosun yav.. bilemedim şimdi.. aşağıdaki linktekiler çok kibarlar dimi belki daha uygunada bulabilirim bileemedm ama takım süpere benziyo bide buna uygun bi sürahi

f&d Kristal 18 Para Bardak Takm

ayrıca bu siteyi yeni buldum 6lı su bardakları fln çok uygun.. acaba alışveriş yapanınız oldumu hiçç.. güvenilirmidir ?

ayy caanıım allah huzurla kullandırmayı nasip etsin hepsini çok güzeller. ben evlendim çeyiz yapmadım :)) evimizi kurmadık daha yeni yeni alıyoruz. fakat kahvaltı takımına bayıldım ıkı kısılık super otesı sırın :) :46: bende cok sevıyorum eglenceli seyleri. nerden aldın acaba bende bulabılır mıyım ?

ayy caanıım allah huzurla kullandırmayı nasip etsin hepsini çok güzeller. ben evlendim çeyiz yapmadım :)) evimizi kurmadık daha yeni yeni alıyoruz. fakat kahvaltı takımına bayıldım ıkı kısılık super otesı sırın :) :46: bende cok sevıyorum eglenceli seyleri. nerden aldın acaba bende bulabılır mıyım ?

aminn canım allah hepimize sağlıkla göstersin güzel günleri..
canım kahvaltı takımım 6kişilik emsandan aldım sen acaba hangini diyorsun iki kişilik olan ?

tatlım herşeyin çok güzel kupa bardaklarına ve kalpli tabaklarına bayıldım nerden aldın?

arkadaşlar netten dolaşırken miras su takımı buldum piyasaya göre fiyatı çok çok iyi kullanan alan varmı kalitesi hakkında bana fikir verebilecek olan ? sizce de yemek takımıma uygunmu almalımı ??

$httpwww.netteucuzluk.comaspgroup1595Cam-Vitrin-Takimlari.webp

canım son eklediğin takım görsel olarak güzelama benimkine cevap olarak eklediğin hiç güzel değil, çok basit sanki.İllaki su takımı alacağım diyorsan sn eklediğini al :) Ama; onların da ağzındaki sarı şerit zamanla çıkıyor renk atıyor haberin olsun.Annemin var o bardaklardan oradan biliyorum.Bence real'e falan da bak bi.Orda da ayrı ayrı bardakları takı yapabilirsin.Ya da paşabahçe olabilir.Benimkisi fikir :)

Back
X