- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
-
- Konu Sahibi pinkneoneffect
Duanız için çok Teşekkür ederim.Çok ferah olmuş çok begendim :) Rabbim iyi günlerde huzurlu mutlu oturmayi nasip etsin
Tam halide gelicek kısmetse. Çok teşekkürler çok sevindim beğenmenizeçok şirin :) tam halini de görmek isteriz
Darısı tüm isteyenlere inşallah
aşkla oturun
Mutfak masam ikea jook mook yanlış yazmadıysam. İlerde sıkılınca beyaza boyatıcam masif ahşap olması hoşuma gitti birde eskirse cila ve zımparaylada yepyeni olabilicek bu yüzden seçtimçok güzel mutlulukla oturun mutfak masanı nerden aldın sorabilir miyim
Amiinn güzel niyetlerin hepsine.Sade huzur dolu bir ev
ALLAH sağlıklı huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin...
Fotoları neden retricada düzenlediniz anlamadım. Genel olarak ev güzel ama koltuk ve oda renklerini falan ben anlamadım ben retricadan dolayı.Amiinn güzel niyetlerin hepsine.
Halım atlantik rustik serisi kırık beyaz evimin efektsiz rengide bu koltuklarım füme ama rengi koyu gözüküyoryerdeki halının deseni güzele benziyo ama rengini hiç anlamadım bej rengi sanırırm.
Tekli koltuğum yeşil diğerleri füme resimler efektsizde olsa tam anlaşılmıyor koyu algılanıyor maalesefFotoları neden retricada düzenlediniz anlamadım. Genel olarak ev güzel ama koltuk ve oda renklerini falan ben anlamadım ben retricadan dolayı.
Sadece berjerim ikea700tl koltuklarım mobsa 2adet3lü 4000koltukları ikeadan ne kadara aldınız canım??
Fotoları neden retricada düzenlediniz anlamadım. Genel olarak ev güzel ama koltuk ve oda renklerini falan ben anlamadım ben retricadan dolayı.
Çok beğendim canım.. Allah güle güle oturmak nasip etsin inş..Sadece berjerim ikea700tl koltuklarım mobsa 2adet3lü 4000
Amin çok teşekkürler bütçemize göre en uygunu buyduÇok beğendim canım.. Allah güle güle oturmak nasip etsin inş..
eşyanın değeri yok huzur olsun herşey güzel gelir. Sizede nasip olsun.mutlulukla guzel gunlerde oturun inş darısı ısteyen herkese bı kosedede sevdıgımle bana nasıp olsun