- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
tamam hadi Ak partiye oy vermeyeyim, peki chp ye mhp ye , hdp ye neden oyumu vereyim ? O adamlar gerçekten iyi ülke yönetecek mi? Hırsızlık yardakçılık , torpill vs ile kendi adamlarını belirli mevkilere yerleştir meyecek mi ? Herkes biliyor ki diğer alternatiflerde rezalet , kaç senedir bir tane bile adam gibi muhalefet çıkmadı sırf ak partiyi sevmiyorsunuz diye diğer partileri seçiyorsunuz , Ak parti gitsin diye chp ye oy veriyorum diyenler var , bende diyorum ki chp gelmesin diye Ak partiye oy veriyorum! noldu şimdi ikisi de aynı kafa aynı zihniyet! Ak partiye oy vermemem için muhalefetin liderlerinin gitmesi gerekiyor , Kaç senedir adam gibi muhalefet partisi çıkaramayan onlar , ak partiye oy veriyoruz diye suçlu biz oluyoruz, adam gibi biri çıkarsa emin ol ben ve herkes sağına soluna bakmadan oyunu ona verecek,Hadi muhalefet projesini kapı kapı gezip anlatmadı duymadınız. Yapılan yolsuzlukları , değerinin altında satılıp özelleştirilen işletmeleri , yandaşlara yapılan kıyağı , hazineden yapılan israfı da mı duyup görmüyorsunuz ?
Gördüğünüz halde duymadım , görmedim , bilmiyorum edalarında iseniz isterseniz 7/24 kapınızda yatıp anlatılsın sonuç değişecek mi sizin için ?
Gözden kaçırılan nokta : Bu süper lig değil. Sezon 1 yıldan uzun sürüyor. Ve sezon boyunca yapılanlar hepimizin geleceğinden çalıyor.
Karar sizin. Oy verirken ister takım tutup verin ister sağduyulu olup geleceğiniz için.
şimdi bu yazdığıma da çocuksu kilişe cevaplar , komikli espiriler gelecek, bu yüzden size müstahak her seçimde kazanamamak .