Bu karar yerinde olmuş. Adam makaminin gerektiği gibi davransın. Buraya kadar tamam da, o mahkemelere saygı duyulmaz.
O mahkemeler tecavüze takım elbise indirimi verdiği zamanlarda da saygı duyuyor musun ? Koskoca mahkeme...
Peki " altına mi yattın ? Bu söz aslında her iki tarafa da hakaret değil mi ?
Çoluk çocuğun diline düşen o adam beni burada ilgilendirmiyor. Atayi savunan seviyesi düşük kişiler beni ilgilendiriyor.
Ben şahsen bu şekilde savunulmak istemezdim.
Işte bir de anaya küfür edince gülen zihniyet beni korkutuyor.
Adam gibi isini yapan mahkemeye saygi duyuyorum, evet. Melih olayinda oldugu gibi.. Alisildik bir adalet olmasa da kisassa kisas olmus en azindan, hani Islamin da emrettigi gibi, yanlis mi aklimda kalmis Islamin adaleti yoksa?
Tecavuzde takim elbiseye indirim yapan mahkeme adaleti saglayamamis ise saygi duyulmaz, duyulmuyor da zaten.. Sade ben degil, hic kimse.
Seni Melih ilgilendirmiyor, Melihin Ataya olan kufurlerine hic deginmemenden de belli zaten.. Onlar Atanin annesine degil de direct olarak kendisine yapildigi icin kabulun anlasilan.. Ata haketti cunki, he mi? Ama Atayi savunan kisiler kufre yonelirse is degisiyor, onlar seviyesi dusuk kisiler oluyorlar. Sana birsey soyleyim mi.. Oyle ise o seviyesi dusuk saydigin kisilerden bu ulkede milyonlarcasi var, cunki bu ulkenin kurucusuna edilmis lafi hazmedemeyip ayni sekilde karsilik verecek milyonlar var bu ulkede.. Aman sen onlardan biri olma, seviyen dusmesin. Biri babana bile "dinsiz.. sunnetsiz.." dese sus ve yut, gitsin. Babana kufredene "o c" diyeni de yuhalarsin ancak "seviyesiiiz!" diyerek.. Sen guzel evlat.. Seviyeli evlat. Babasina dahi kufredene kufrettirmeyen evlat. Tebrik mi edeyim, ne edeyim seni?
Anaya kufreden zihniyet seni korkutuyor, he mi? Yani seni bugune kadar korkutabilmis tek zihniyet bu mu oldu Turkiyede? Turkiyenin temellerine dinamit koyan zihniyet, Cumhuriyeti kokunden sallayan zihniyet seni hic korkutmuyor; o zihniyeti sen cani gonulden destekliyorsun ama bir kufur seni cok korkuttu he mi?
Birakin bu isleri... Komik oluyorsunuz.. Kendinize inandiracak baska bir salak bulunuz lutfen..
Altina yatmak lafini niye iyice dusuneyim? Oyle bir laf mi ettim? Oyle bir lafi mi destekledim? Nedir yani...Çok karışık yazıyorsun saraylı. Az sakın ol ve yaz, daha anlaşılır olur. Normalde güzel yazan bir uyesin
Atatürk e yapılan hakaret için söyleyeceğimi söyledim.
Küfre gülen zihniyete yazdım devamında hepsi bu.
Ayrıca " altına mi yattın " cümlesini iyi düşünün. Sadece karşı tarafa yapılan hakaret değil. Aklınca küfür etmiş, küfürle savunmus.
Babama , dayıma , fark etmez, kimse kimseye dinsiz deme hakkına sahip değildir.
Dini vardır ya da yoktur , o kısım sadece kendini ilgilendirir. Yaptığı icraatlar beni ilgilendirir.
Ben Atatürk ü severim elbet. Yaptıkları ortada. Ancak körü körüne bir sevgim yok. Eleştirdiğim yanları da var.
Sen ve senin saz ekibin devamlı olarak Atatürk üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz bazı üyeleri. Sen kendince sev , bir başkası kendince.
Ilgilendirmiyor ha" ilgilendirmiyor demek Ata seni " v.s nakaratlari gereksiz.
Şimdi Ataya kufredene söyle okkalı bir küfür etsem alkış alır miyim ?
Herkesin bir hassas noktası vardır. Benim de hassas noktam , anne baba.
Çok karışık yazıyorsun saraylı. Az sakın ol ve yaz, daha anlaşılır olur. Normalde güzel yazan bir uyesin
Atatürk e yapılan hakaret için söyleyeceğimi söyledim.
Küfre gülen zihniyete yazdım devamında hepsi bu.
Ayrıca " altına mi yattın " cümlesini iyi düşünün. Sadece karşı tarafa yapılan hakaret değil. Aklınca küfür etmiş, küfürle savunmus.
Babama , dayıma , fark etmez, kimse kimseye dinsiz deme hakkına sahip değildir.
Dini vardır ya da yoktur , o kısım sadece kendini ilgilendirir. Yaptığı icraatlar beni ilgilendirir.
Ben Atatürk ü severim elbet. Yaptıkları ortada. Ancak körü körüne bir sevgim yok. Eleştirdiğim yanları da var.
Sen ve senin saz ekibin devamlı olarak Atatürk üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz bazı üyeleri. Sen kendince sev , bir başkası kendince.
Ilgilendirmiyor ha" ilgilendirmiyor demek Ata seni " v.s nakaratlari gereksiz.
Şimdi Ataya kufredene söyle okkalı bir küfür etsem alkış alır miyim ?
Herkesin bir hassas noktası vardır. Benim de hassas noktam , anne baba.
Off..saraylım karısık yazıyor da sen cok anlasılır yazıyorsun 1sen..vallahi esniyorum seni okurken..
Madem hassas noktan anne baba, burada cibilliyetsizin teki, Ataturk'e soysuz sopsuz deyip, anasına babasına dil uzatırken de sahalarda gormek isterdik seni..hic samimi degilsin..
Off..saraylım karısık yazıyor da sen cok anlasılır yazıyorsun 1sen..vallahi esniyorum seni okurken..
Madem hassas noktan anne baba, burada cibilliyetsizin teki, Ataturk'e soysuz sopsuz deyip, anasına babasına dil uzatırken de sahalarda gormek isterdik seni..hic samimi degilsin..
Hassas noktalar arasi gecis yapmislar.Din uzerinden vurmayin deniyordu hassasiz diyenler konu Ataturk'e dinsizlik suclamasi olunca,AMA o 'da anasina kufretti deyip analarrr babalarr hassas noktasi oluyor.Hassas nokta portatif demek.Duruma gore degiskenlik gosteriyor. Her ikisi de yanlis cumlesini hep AMA'yla bagliyorlar :) Neysem,bu konuyu yildizladim.Ileride lazim olacak.
Konuşacak yandaş bulunca kaçırmıyorsun. Oysa direkt bana yazabilirsin. Öyle eften püften yorumlar yapacağına , bana bu şekilde yaz .
Ben diyeceğimi demiştim. Sen alamamışsin.
Altina yatmak lafini niye iyice dusuneyim? Oyle bir laf mi ettim? Oyle bir lafi mi destekledim? Nedir yani...
Konumuz Melih gokcekin yedigi kufur, actigi dava, ve bu davada mahkeme tarafindan haksiz gorulmesi. Bundan daha ala bir rezillik var midir? Kufru yedigi ile kaldi.. Ayip.. Binlerce secmenin oyunu al, isine gucune bakacagina git butun gun twitterda coluk cocukla sidik yarisina gir, bu ulkenin, Cumhuriyetin kurucusuna kufret, hakaretler et, sonra kufru ye otur yerine.. Bundan ala bir rezillik mi var? Gazeteler bile yazmaya utandi be yav.. Turkiyenin kalbi, baskenti belediyesinin baskani boyle biri mi olmaliydi? Kim yapti boyle bir adami baskan, Turkiyenin baskentine? Sen ve senin zihniyetindekiler.. Iste benim hincim bunadir. Boyle insanlari boyle mevkilere getiren sizin zihniyetiniz.. Keske ana-babaya gosterdiginiz hassasiyeti bu vatana da gosterebilse idiniz.
Ataya kufredene milyonlar kufrediyor zaten, sana ihtiyac yok, sen endiselenme, rahat ol. Sadece tesbit edebildikleri bile binlerce davaya konu olmus, hakaretleri miknatis gibi ceken bu guruhun unu artik Turkiye sinirlarini asmis, yurtdisina acilmis.. Elalem hakaret yarismalari duzenler olmus.. Neden acaba? Sen hic dusundun mu? Pislik pisligi cekiyor.. Sizi yonetmeye layik gordugunuz, bas taci ettiklerinizin hem icerde, hem disarda kendilerine edindikleri sayginligin seviyesi bu. Tek kelime ile rezillik. Utaniyorum. Hem onlardan, hem onlari hala israrla destekleyen, bu milletin tepesine cikartan sizlerden..
Bu baslikta sen ve lamelifle konusmustum sadece oysaki.Evet baktim simdi de konustuklarim yani siz cidden yandaşsiniz.Dogru tespit 1sen bravo :) Dunku asabiyetin hala devam etmekte..Yorumlarin 10bin volt..Paxil'i ihmal etme :)
Berbat iki gün geçiriyorum kabul ama ruh halimle alakası yok yorumlarimin.
Benim elbette yandaş gördüklerim var burada.
Ama sen ve saz ekibinde olmazsa tadı olmaz buranın.
Ama o da Ata'ya hakaret var diye karşılık vermiş. Ata da en az ana kadar kutsaldır bazıları için. Ata ne demek? Soy demek, baba demek. Yani bu durumda biri diğerinden daha suçsuz değil.Kimse kimsenin damarına basmasın. Işte bu karar da tahrik yapılmaması adına iyi bir karar olmuş.
.........
Ancak annesi yaşıyor mu hatırlayamadım, annesinin yerinde olsam dava açardım.
Yasamiyorsa daha vahim.
Hakaret ederken anne baba,soy sop kullanan sopsuzlar , yaraları var ki o kelimeleri kullanıyor diye düşündürüyor.
Aynı şekilde o... çocuğu kufurune gülen kişilerde dahil.
Al işte, şimdi şu cümlenin ne farkı var haberde geçenden?Arkadaş ayrıca sünnetsiz de olabilir zaten musluman.olmasi sizin icin cok da.muhim degil ki dini olmadigini kendi de soyluyor adami zorla musluman yapmayin ya can yücel in dediği gibi
Ama o da Ata'ya hakaret var diye karşılık vermiş. Ata da en az ana kadar kutsaldır bazıları için. Ata ne demek? Soy demek, baba demek. Yani bu durumda biri diğerinden daha suçsuz değil.
Fakat sahiden Gökçek sarf etmiş mi bu hakaretleri? Ben mi kaçırdım, orasını okuyamadım sanki?