AKP tarihinde bir ilk daha.. Ilk defa bir belediye baskani mahkemeden tasdikli onayli .....
Valla isteyen istedigini soylesin.. Ohhh.. Icimin yaglari eridi..Ayyyy gülcem ama şey dicekler ne yani siz de mi şey diyosunuz ama yani karar bu ama dimi?
Çocuk da onu dava edebilirdi, Atatürk'e hakaretten...
Hey yarabbim Atatürk'ün sünnetsiz oldugunu nerden biliyormus?
Cocukda agzinin payini iyi vermis, mahkemede cocuga haklisin yavrun az bile demişsin demis. Yani o artik mahkeme onayli bi o...c.. belediyebaskanimi?
Kesin bilgi degilmi, paylaşalım
Cocugun aklina da farkli seyler gelmis iste.. Pandomima da ordan kopuyor..Sunnetli olsa ne sunnetsiz olsa ne niye ilgilenip araştırma gereği duymusfarklı şeyler geldi aklıma
Atam çekici bi erkek sonuçta ülke kurdu. Tarih yazdı .Cocugun aklina da farkli seyler gelmis iste.. Pandomima da ordan kopuyor..
Bu aradaSaraylim su Erdoğan'a hakaret siir yarismasi sonuclanmis yaaaw. Tahmin et kim birinci olmus.
Şiiri Yarışması'nı eski londra belediye başkanı kazanmis. Osmanlı İmparatorluğu'nun son Bakanı Ali Kemal'in öz torunu Stanley Johnson'ın oğluymus. Yani bir osmanli torunu
AKP tarihinde bir ilk daha.. Ilk defa bir belediye baskani mahkemeden tasdikli onayli .....
Benim gocunacak birseyim olsa idi gulmezdim canimcim. Yarasi olan gocunur!Kimse kimsenin damarına basmasın. Işte bu karar da tahrik yapılmaması adına iyi bir karar olmuş.
.........
Ancak annesi yaşıyor mu hatırlayamadım, annesinin yerinde olsam dava açardım.
Yasamiyorsa daha vahim.
Hakaret ederken anne baba,soy sop kullanan sopsuzlar , yaraları var ki o kelimeleri kullanıyor diye düşündürüyor.
Aynı şekilde o... çocuğu kufurune gülen kişilerde dahil.
Benim gocunacak birseyim olsa idi gulmezdim canimcim. Yarasi olan gocunur!
Gerisini da anla.
O nedemek yaa. Eee gulduk varmi diycen. Ne demek istiyon sen. Sana niye bu kadar dokundu!Kimse kimsenin damarına basmasın. Işte bu karar da tahrik yapılmaması adına iyi bir karar olmuş.
.........
Ancak annesi yaşıyor mu hatırlayamadım, annesinin yerinde olsam dava açardım.
Yasamiyorsa daha vahim.
Hakaret ederken anne baba,soy sop kullanan sopsuzlar , yaraları var ki o kelimeleri kullanıyor diye düşündürüyor.
Aynı şekilde o... çocuğu kufurune gülen kişilerde dahil.
Ben zaten sana canim demedim, ben sadece sevdiklerime canim derim.Anladım . Canım demezsen sevinirim.
O... Çocuğu lafına gülen kişiler sözü kendine kullanıldığın da da gülebilecek kişilerdir.
Ben ne başkasına ne bana söylendiğinde gülemiyorum.
Insanın anasına , babasına, atasina söz söylenmez.